- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Başladım canım komple vücut yüz yok ama canım çok yandıLazeremi başlıcaksın canım hangi bölge için düşünüyosun?
annem bugün 25 e almış canım onu markayı kodunu söyliyim bak istersen :)
Başladım canım komple vücut yüz yok ama canım çok yandı
maranda iç giyim canımmarkayı söylersen sevinirm canım benim şortlu çok varda uzun varsa penyesı guzele benzıyo bakabılırım..
Diode diye bi cihaz bu artık herkes yaptırıyo diye bende öle gittim ama canım tatlı değildir normalde ama baya acıdıBende niyetlenmiştimde ışın olduğu için cesaret edemedim açıkçası ben kolaltına iğneliye gidiyorum şimdi kökten çözüm ilerde diğer bölgeler için lazeri bende istiyorum ama
Hayırlı olsun canum güle güle kullanHer gelinciğe merhabanabersiniz hatunlar?? Biz bugün sevdiceğim ve kayınvalidemle bohça alışverişine çıktık benim kararsızlığım ve günlerde ki bereketsizlik yüzünden bi etek bi ayakkabı alabildik yarın aşk buraya gelecek onunla çıkacağuk
Hosgeldin canımIyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilir miyim
Diode diye bi cihaz bu artık herkes yaptırıyo diye bende öle gittim ama canım tatlı değildir normalde ama baya acıdı
HosbuldumHosgeldin canım
iyiyiz kuzum sen nasılsın görebilir miyiz ayakkabıyı bende biraz önce ayyy bohça için nasıl ayakkabı aldırdsam ki diyodum :)Her gelinciğe merhabanabersiniz hatunlar?? Biz bugün sevdiceğim ve kayınvalidemle bohça alışverişine çıktık benim kararsızlığım ve günlerde ki bereketsizlik yüzünden bi etek bi ayakkabı alabildik yarın aşk buraya gelecek onunla çıkacağuk
tabi ki tatlım kendini tanıtır mısın :)Iyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilir miyim
tamam kuzum değiştiriyorum :)hayalseverrr benim nişan tarihimi 27 aralık olarak karalaştırdık değiştirir misin kuzu tabi tekrar değişmezse
Benim arkadaşım komple vücut lazer yaptırdı 2 bin liraya bebek gibi olmuştü cildi ama bu yaz gördüm her yeri eskisinden de kötü hormon bozukluğu çıkmış kizdaLazer acısız diyolar bide bende iğnelide kıvranıyorum valla canım ama en azından koltukaltndan kurtulym dedım annem gitmişti önceden cok memnun smdı ıyı oldu bende basladım.. ama diğer bölgeler için ağda ağda nereye kadar lazer çözüm valla iyi yapmışsın bian evvel başlamakla :)
Hakverdi bana. Düşüncesiz davrandığının farkında. Bende dedim güvenim yok sana düzelt dedim bilmiyorum ne olur artıkCanım nasılsın naptın halloldumu problem iyimisin?
Biraz daha iyiyim. O aklınca düzeltti ama benim hala güvenim yokİyiyimm canım sen nasılsın nasıl oldun
Canım bu ütüleme lazer diye geçiyo ondan acıyomus o kadar acıya kıl falan kalmaz zatenLazer acısız diyolar bide bende iğnelide kıvranıyorum valla canım ama en azından koltukaltndan kurtulym dedım annem gitmişti önceden cok memnun smdı ıyı oldu bende basladım.. ama diğer bölgeler için ağda ağda nereye kadar lazer çözüm valla iyi yapmışsın bian evvel başlamakla :)
Hormon bozuklugu gibi durumlarda etkisi gidiyo canım evet denicez zaten cok paralar veremem bende bi deniyim sonraBenim arkadaşım komple vücut lazer yaptırdı 2 bin liraya bebek gibi olmuştü cildi ama bu yaz gördüm her yeri eskisinden de kötü hormon bozukluğu çıkmış kizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?