2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Orya çok sevindim kuzum:)
greenandblue güzel o zaman tatlım beğendim ben:)
Kızlar bugün diyete girdim tam anlamıyla:)
Şimdi salata yiyorum :)ayy bi buçuk ay kaldı çok heyecanlıyımmm ve korkuyorumm

Canım benimmm çok sağol
Afiyet olsun aman ye canım iştahsız olmada heyecandan , korkucak birşey yok canım neyden korkuyosun.Aranızdaki sorunlar çözüldü inşallah 2 gün yoktum ya sorayım dedim

Ayy yerim seni çok sevindim canım Allah daim etsin mutluluğunu

aslında sarı klasik istiyordum kuzum ama bunu görünce biraz buna kayar gibi oldum :)
Benim yüzüğüm Dora'dan. O kadar marka araştırdım, gezmediğim kuyumcu bakmadığım internet sitesi kalmadı. Aklıma düştüğü gibi oldu, biraz pahalı ama çok içime sindi, kimsede görmediğim bir alyansım var :) Bi bak derim, öyle karar ver :)

Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Mayısta evlenmek istiyoruz. Düğün mekanı için geç mi kaldım? Anadolu Yakasında mekan önerisi olan var mı? Düğün salonu istemiyorum. Kır düğünü çok riskli. Bir arkadaşımın düğünü berbat oldu. Merak eden olursa anlatırım. :)
Otel gibi işi şansa bırakmayacak kalitesi belli bir yer olsun istiyorum ama çok pahalılar... Önerisi olan var mı?

Şimdiden teşekkürler

Merhaba hoşgeldin aramıza Bu konularda pek bilgim yok daha erken olduğu için ama arkadaşlar size yardımcı olurlar. Hayırlısı olsun şimdiden,herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…