2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

işte erkek milleti anlamıyoki canım ortada ev yokken neye göre eşya alcaz diyo ev tutulduktan sonra alınır diyo oda yetişmez diye korkuyo farkındayım ama ortak bi yol bulamadık
Bir çıkışta iki odayı bitirirsiniz yetişir bari şunu 2-3 ay yapın o bile fazla ama 6 aydan iyidir yaa

Bir çıkışta iki odayı bitirirsiniz yetişir bari şunu 2-3 ay yapın o bile fazla ama 6 aydan iyidir yaa
elimden geldiğince geç tutcam evi beğenmedim falan derim artık bulduğu yerleri bu arada verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz gerçekten bende bilmiyodum bu sağlık raporu olaylarını

elimden geldiğince geç tutcam evi beğenmedim falan derim artık bulduğu yerleri bu arada verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz gerçekten bende bilmiyodum bu sağlık raporu olaylarını
Ne demek kuzu işte birileri tecrübe ediyor ki öğrenelim.. Bence de sen uzat uzatabildiğin kadar konu açıldığında bile ayılma bayılma numaraları yap konu dağılsın

Güzelim anlattığım şekilde anlatsana nişanlına. Eşyaları beğenin yeter, standart boylarda beğenin çok isterseniz de alın. kira dediğin az para değil ki, kenara koysun o parayı o.
Evi tutana kadar oturun, sonra tutunca çıkıp bakın demiyorum ki, siz bakın beğenin hatta alın ama almasanız da beğenin inan o büyük eşyalar 1 haftalık olay. Ama beğen al. ben mesela bütün kocaman bir yatakodasına dolap düşünmüyorum 3+2 dolap alıcam ki oda büyük mü olur küçük mü sığar mı belli değil.
Erkekleri ikna etmek o kadar da zor değil :) üstelik 6 ayda ne alacak o kadar abartmasın. Ivır zıvırları al, eşyanın duvarının halının rengini belirle kafanda sonra başla araştırmaya. Çok çeşit var

valla içim rahatladı biraz ben bide çalışıyorum sadece pazarım var yetişir mi diye telaş yapıyorum zaten bide o telaş yaptırdı ya yetişmezse evi tutalım bi an önce falan diye dediğin gibi en azından ben boş oldukça çıkıp bakayım mobilyalara en azından kafamda bi fikir oluşur evi tutuncada gidip alırım

Gidip bakmadan önce mağazaların internet sitelerinden bak beğen. Beğendiklerini mağazaya gidip gör öyle beğen :))
Beğendiklerini de paylaş bizimle birbirimize fikir verelim, hepimiz çeyiz hazırlıyoruz :)))
Yetişir yetişir. Yetişmeyecek olan mutfak eşyasıdır, bir sürü şey var :)) başla almaya valla, ben de beğensem alıcam da beğenemiyom

mutfak eşyası seramik tencere tava setlerimi aldım çelik tencere setlerimi aldım çatal kaşık setim vardı zaten saoldun teyzem getirmişti almanyadan çantasıyla falan duruyodu diğer şeyleride burda büyük bi mağaza varmış bi tanıdık söyledi 5 katlı falan gidip tek seferde hepsini alıcam ordan listemi çıkardım zaten

Oooo çok iyi o zaman harikaymış. Ben nerden baksan 30-40 mağazaya, aynı markanın başka şubeleri de dahil girip bakmışımdır, internet desen kurduyum :) ala ala 2 set tencere bi de blendır seti aldım :)
Heycanlı işler :)

bende internetten alıyorum ufak ufak yorgan aldım nevresim takımı aldım bende nevresim takımı hastalığı var ya 5 tane falan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…