- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
aldıklarını paylaş diycektim canım ama paylaşmışsın güle güle kullan :)
günaydın canım bunları nerden bulabilirim :)
canım internetten yurtdışı sitelerinden bide gothic giyim yerlerinden bulabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldıklarını paylaş diycektim canım ama paylaşmışsın güle güle kullan :)
Al bence böyle güzel bi kaç bişey olması lazım ben atlet kullamıyorum ama diğerlerinden alıcam tabikiiiKızlar birazda iç çamaşırı almayı düşünüyodum normalde bi sürü var ama alsam mı bilemedim :) atlet ve alt olarak alayım mı ki:)
Aynennnn canım :)Güzel güzel kullanayım demi:) kızlar evliliğim için ilk 6aya hazırım ama 6aydan sonra daha bi sürü eksiğim olacak:)
Güle güle kullan canım hangi siteden almıştın ki :)günaydın kızlarr
kargom geldi bu arada penyeleri filan güzel çokta begendim renklerini tavsiye edebilirim :)
Sağol canım :)aldıklarını paylaş diycektim canım ama paylaşmışsın güle güle kullan :)
:)) tamam canım alayım bende:)Aynennnn canım :)
çok saol canım bi bakıyım :)canım internetten yurtdışı sitelerinden bide gothic giyim yerlerinden bulabilirsin
Oyyy çok az kalmış bana zaman geçmiyo benim çizelgeye bi bakdım 7 ay 2 hafta 2 gün :)
vallaTeşekkür ederim canım bende kuguları çok beğeneerek almıştım :) Nazar boncukları annemlerin fikri kesildikden sonra düşüp kırılanlar oldu nazar çıktı mantığında![]()
güzelmiş canım başka rengi yok mu nerden baktın fiyatları nasıl ?bu nasıl kızlar![]()
de factodan almıştı canım mutlu hatun.. ya kızlar madem iç çamaşırlarından gidiyor konu peki kaç sütyen gerekhayalseverrr sen nerden ve neler aldin
Bende artik ic giyime yonelsem iyi olacak. Dekorasyon aksesuar alisverisi yapa yapa koyacak yer kalmayacak evde. Kalabaligi da sevmem![]()
de factodan 2 tane şortlu takım aldım canım cumartesi pazar evde şık olmak için :) bi tanede çamaşırcıdan şortlu takım aldım 3 oldu :) ben hiç aksesuar almadım ev eşyaları alınsında öyle seçicem az öz olsun diye bende kalabalık sevmiyorum :)hayalseverrr sen nerden ve neler aldin
Bende artik ic giyime yonelsem iyi olacak. Dekorasyon aksesuar alisverisi yapa yapa koyacak yer kalmayacak evde. Kalabaligi da sevmem![]()
kırmızı filan var canım 50 liravalla
güzelmiş canım başka rengi yok mu nerden baktın fiyatları nasıl ?
çamaşırda marka konusunda çok detaycı değilim canım renkli renkli güzel olsun yeter bence :)de factodan almıştı canım mutlu hatun.. ya kızlar madem iç çamaşırlarından gidiyor konu peki kaç sütyen gerekve hangi markaları tavsiye ediyorsunuz
![]()
valla ben bayıldım :)Kızlar el cicegimde tamamdır yanında yaka çiçeğide hediye nasıl kızlaar :)
Eki Görüntüle 1338307 Eki Görüntüle 1338309
Kızlar el cicegimde tamamdır yanında yaka çiçeğide hediye nasıl kızlaar :)
Eki Görüntüle 1338307 Eki Görüntüle 1338309