• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aldıklarını paylaş diycektim canım ama paylaşmışsın güle güle kullan :)

günaydın canım bunları nerden bulabilirim :)

canım internetten yurtdışı sitelerinden bide gothic giyim yerlerinden bulabilirsin

Kızlar birazda iç çamaşırı almayı düşünüyodum normalde bi sürü var ama alsam mı bilemedim :) atlet ve alt olarak alayım mı ki:)
Al bence böyle güzel bi kaç bişey olması lazım ben atlet kullamıyorum ama diğerlerinden alıcam tabikiii :KK49:

10857862_788346964571778_9101615862140746060_n.jpg
bu nasıl kızlar

hayalseverrr hayalseverrr sen nerden ve neler aldin:KK48:

Bende artik ic giyime yonelsem iyi olacak. Dekorasyon aksesuar alisverisi yapa yapa koyacak yer kalmayacak evde. Kalabaligi da sevmemo_O

Bende artik ic giyime yonelsem iyi olacak. Dekorasyon aksesuar alisverisi yapa yapa koyacak yer kalmayacak evde. Kalabaligi da sevmemo_O
de factodan almıştı canım mutlu hatun.. ya kızlar madem iç çamaşırlarından gidiyor konu peki kaç sütyen gerek :KK23: ve hangi markaları tavsiye ediyorsunuz:KK22:

de factodan 2 tane şortlu takım aldım canım cumartesi pazar evde şık olmak için :) bi tanede çamaşırcıdan şortlu takım aldım 3 oldu :) ben hiç aksesuar almadım ev eşyaları alınsında öyle seçicem az öz olsun diye bende kalabalık sevmiyorum :)
index.php
index.php

valla

güzelmiş canım başka rengi yok mu nerden baktın fiyatları nasıl ?
kırmızı filan var canım 50 lira

de factodan almıştı canım mutlu hatun.. ya kızlar madem iç çamaşırlarından gidiyor konu peki kaç sütyen gerek :KK23: ve hangi markaları tavsiye ediyorsunuz:KK22:
çamaşırda marka konusunda çok detaycı değilim canım renkli renkli güzel olsun yeter bence :)
ama marka önerilerine açığım :)

Back
X