• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydınlarr... :KK3:

kızlar nişanlım balayı için saklı göl evlerine gidelim diyo internette sitesi var baktım biraz

çook güzel tam istediğimiz gibi ama günlük 2 kişi 300 lira ve yarım pansiyon ücreti bu :KK64: bana biraz pahalı geldi ama nişanlım ısrar ediyo tam istediğimiz gibi bi yer diye napcam bilemedim fikrinize ihtiyacım varr :confused:

Gunaydinnn kizlaar :KK49::KK76:

kızlar nişanlım balayı için saklı göl evlerine gidelim diyo internette sitesi var baktım biraz

çook güzel tam istediğimiz gibi ama günlük 2 kişi 300 lira ve yarım pansiyon ücreti bu :KK64: bana biraz pahalı geldi ama nişanlım ısrar ediyo tam istediğimiz gibi bi yer diye napcam bilemedim fikrinize ihtiyacım varr :confused:

Canim eger istediginiz gibiyse bence degerlendirin. Sonucta balayi bir kez yasanan bisey. Gonlunuze gore olsun:KK49:

Ay midem bulandı davetiye bakmaktan bi el atıverin yaa:)

Canımm ben 1 ve 5 numarayı beğendimm :) Günaydıınnn

Ben şortlu takımı beğendim çok tatlı sevimli duruyoo ;)

Merhaba kızlar bende 2015 eylül gelini olucam inşallah, aranıza katılmak istiyorum belki biraz olsun yüküm azalır :)

Merhaba hoşgeldin aramıza :) Hayırlısı olsun inşallah ;)

Günaydın canım benimm özledim seni nerelerdesin sen bakiim :(

Günaydınn gelinciklerrr nasılsınızz

Günaydın canımm sağol ben iyiyim sen nasılsın ?

tasarimcibayan tasarimcibayan Günaydın canımm :) :)

@CHRKSSNGHN Ayyy fotoğraf istiyorumm :) :)

Canımm ben 1 ve 5 numarayı beğendimm :) Günaydıınnn

Ben şortlu takımı beğendim çok tatlı sevimli duruyoo :KK66:

Merhaba hoşgeldin aramıza :) Hayırlısı olsun inşallah :KK66:

Günaydın canım benimm özledim seni nerelerdesin sen bakiim :KK43:

Günaydın canımm sağol ben iyiyim sen nasılsın ?

tasarimcibayan tasarimcibayan Günaydın canımm :) :)

@CHRKSSNGHN Ayyy fotoğraf istiyorumm :) :)
Çok şükür tatlım bende iyiymm

Gunaydinnn kizlaar :KK49::KK76:

Canim eger istediginiz gibiyse bence degerlendirin. Sonucta balayi bir kez yasanan bisey. Gonlunuze gore olsun:KK49:
sevdiceğimde öyle diyo başka bi yerde 1 hafta kalacağımıza istediğimiz yere gidelim 4 gün kalalım dedi . amin canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin

Ayyy bende çok beğenmiştim bize de pahalı geldi. Çünkü ocakta gitcektik bizde havuz olmayacaktı

Ayyy bende çok beğenmiştim bize de pahalı geldi. Çünkü ocakta gitcektik bizde havuz olmayacaktı
ya şimdi aradım konuştum haziran fiyatları farklıymış yani yarım pansiyon 400 lira olcak günlük :confused: baya pahalı ama çokta güzel kararsız kaldım

Günaydın hatunlar :) şimdi uyandım malum bugün ders yok ya:)) sevdicekle bugün hastaneye gitcez sarılık testi yaptırcaz :) sonrada evrakları ayarlayalım istiyoruz :)

ya şimdi aradım konuştum haziran fiyatları farklıymış yani yarım pansiyon 400 lira olcak günlük :confused: baya pahalı ama çokta güzel kararsız kaldım
Aslında sezon için pahalı değil ya. Diğer otellerde çok farklı olmayacak. 5yıldızlı oteller kışın bile uçuk fiyatta olacak :)

Back
X