- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Ayy biz dans etmeyi bilmiyoruz. Dur ben bu akşam çalışayım dans etmeye:)
Ben de hic bilmem dans oynama halay hic brini :)Sağol tatlım sen ne yapıyosun :)
İyiym cnim calisiyorum cumartesiyi bekliyorum dort gozle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy biz dans etmeyi bilmiyoruz. Dur ben bu akşam çalışayım dans etmeye:)
Ben de hic bilmem dans oynama halay hic brini :)Sağol tatlım sen ne yapıyosun :)
Bende bilmiyorum neyseki gelinlikle belli olmuyomuş :)Ben de hic bilmem dans oynama halay hic brini :)
İyiym cnim calisiyorum cumartesiyi bekliyorum dort gozle :)
Günaydın hatunlar :) şimdi uyandım malum bugün ders yok ya:)) sevdicekle bugün hastaneye gitcez sarılık testi yaptırcaz :) sonrada evrakları ayarlayalım istiyoruz :)
Valla bekliyorum düğün düğün diye en çok ben oynıcam :)) becerebilirsem oynamayı :)Günaydın canım gidin bakalımm :)
Zaten bencede oynama sen canım ilk gece yorulcan![]()
Günaydın![]()
Günaydınn gelinciklerrr nasılsınızz
günaydın kızlar :)Gunaydinnn kizlaar![]()
ayyy bizde gidelim diyoruz ama ilk dans için tango ögrenicez :)Kizlaaaar.sevgilimle dans kursuna gidicez galibaa ayy cok mutlu oldummm![]()
Valla bekliyorum düğün düğün diye en çok ben oynıcam :)) becerebilirsem oynamayı :)
Hahaaa :) zaten sevdiceğin memleketindeki düğün 3 te:) 6da biter :) bi kaç saat dinleniriz :))Diyorum ki oynama yorma kendini![]()
Çok güzel oluyo ilk dansta ama biz yapamayız:)günaydın kızlar :)
ayyy bizde gidelim diyoruz ama ilk dans için tango ögrenicez :)
bakalım pahalı falan ama herzaman olmuyo böyle tadını çıkarmak lazım :)Aslında sezon için pahalı değil ya. Diğer otellerde çok farklı olmayacak. 5yıldızlı oteller kışın bile uçuk fiyatta olacak :)
Biz dipdibeyiz surekli. İnsan farklilik ariyor :)Biz ayrı şehirlerde olduğumuz için dans kursuna gitme şansımız yok maalesef![]()
biz ilk senemizde beraberdik çok özlüyorum o günlerimizi üniversite yıllarındaa hey gidi heeeyy :)Biz dipdibeyiz surekli. İnsan farklilik ariyor :)
bende öyle düşünmeye başladım artık canım kapalı düğün salonlarına kendimi alıstırmaya başladım:) direk konuya girdim ya kusura bakmayın
ben duygu 22 yaşındayım hala öğrenciyim, nerdeyse 2 yıldır nişanlıyım eylül gibi düğünü istiyoruz ama nişanlım daha askere gitmedi subatta o gidicek daha asker beklicem :)
O sevgiliye 3 değil 33 jartiyer alırsın tabi. Sor bi hevesin kaldı mı diye.. ya sürekli ben sarılıyom, ben öpüyorum o da ya geri çekliyo ya odun odun duruyo. Abartıyo muyum acaba ya. Bana diyo ki durduk yere sorun çıkarma. Kafa atıcam.
tatlım ben düğünde kokulu sabun yapcam nihka için o yuzden kendim yapacam evlenince ek gelir olarakta bunu yapmayı düşünüyorum güzel bir ugras tatlım
Biz ilk basladigimzda sevgilim yillik izindeydi 2 ay kadar o zamanlar her gun beraberdik. Benim ofisime gelirdi disard bulusurduk filan. Ama simdi haftada 2 3 anc gorusuyoruz. Hafta ici 2 saat anca is cikisi. Bi de pazar bizim iste. Alisinca zor oluyor oylebiz ilk senemizde beraberdik çok özlüyorum o günlerimizi üniversite yıllarındaa hey gidi heeeyy :)
Bende özlemek isterdim.biz ilk senemizde beraberdik çok özlüyorum o günlerimizi üniversite yıllarındaa hey gidi heeeyy :)
Kuzum benim arkadasim matbaada calisiyor. 1 gunde hallolmaz ben magnetleri 2 haftad bastiriyorm. Kartvizit tarzi seylerde 5 6 gunde geliyor. Arayip sorabilrsiniz amaKızlar davetiye 1günde hallolur mu. Ya kayınbabam demiş geldiğinizde burdan yaptırın diye. Bende dedim yetişmez düğüne 10gün kala gitcez çünkü. Hemen beğensek bile 1günde çıkması gerekiyo sinir oldum ya off.