• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bu arada annem evlenmeden sarılık testi yaptırın dedi. Eğer korunmuyosak sarılık aşısı olacakmışız:)

Biz ayrı şehirlerde olduğumuz için dans kursuna gitme şansımız yok maalesef :KK43:

bende öyle düşünmeye başladım artık canım kapalı düğün salonlarına kendimi alıstırmaya başladım:) direk konuya girdim ya kusura bakmayın
ben duygu 22 yaşındayım hala öğrenciyim, nerdeyse 2 yıldır nişanlıyım eylül gibi düğünü istiyoruz ama nişanlım daha askere gitmedi subatta o gidicek daha asker beklicem :)

Canim biraz daha bekleseniz hem para biriktirip dugununuzu istediginiz gibi yaparsiniz da. Daha ikinizde hazir degilsiniz sanki nacizane fikrim:KK51:

O sevgiliye 3 değil 33 jartiyer alırsın tabi. Sor bi hevesin kaldı mı diye.. ya sürekli ben sarılıyom, ben öpüyorum o da ya geri çekliyo ya odun odun duruyo. Abartıyo muyum acaba ya. Bana diyo ki durduk yere sorun çıkarma. Kafa atıcam.

Bu bana cok ilginc geldi. Konusmuyor musunuz bu konu hakkinda, sen sorsan niye boyle yaptiginio_O ay ben cok alingan biriyim kesin alinirdim biseylere baglardim konuyu:KK11:

tatlım ben düğünde kokulu sabun yapcam nihka için o yuzden kendim yapacam evlenince ek gelir olarakta bunu yapmayı düşünüyorum güzel bir ugras tatlım

Maliyeti nasil bunun canim, satilanlara bakiyorum tanesi 3-4tl gibi.o_O

Gunayydiiiinn:KK50:

Hep gecelikler konusulmus kafayi yicem benimm yoook:mad:

Hemen bu ise giriyorum, zaten ceyiz icin ufak tefek seylerim kaldi. Bir de elektrik supurgem falan. Onuda garanti durumu yuzunden almiyorum. Para biriktirmem lazim bu eksikler icin. Ay cok para lazim:KK62:

biz ilk senemizde beraberdik çok özlüyorum o günlerimizi üniversite yıllarındaa hey gidi heeeyy :)
Biz ilk basladigimzda sevgilim yillik izindeydi 2 ay kadar o zamanlar her gun beraberdik. Benim ofisime gelirdi disard bulusurduk filan. Ama simdi haftada 2 3 anc gorusuyoruz. Hafta ici 2 saat anca is cikisi. Bi de pazar bizim iste. Alisinca zor oluyor oyle

Kızlar davetiye 1günde hallolur mu. Ya kayınbabam demiş geldiğinizde burdan yaptırın diye. Bende dedim yetişmez düğüne 10gün kala gitcez çünkü. Hemen beğensek bile 1günde çıkması gerekiyo sinir oldum ya off.

Kızlar davetiye 1günde hallolur mu. Ya kayınbabam demiş geldiğinizde burdan yaptırın diye. Bende dedim yetişmez düğüne 10gün kala gitcez çünkü. Hemen beğensek bile 1günde çıkması gerekiyo sinir oldum ya off.
Kuzum benim arkadasim matbaada calisiyor. 1 gunde hallolmaz ben magnetleri 2 haftad bastiriyorm. Kartvizit tarzi seylerde 5 6 gunde geliyor. Arayip sorabilrsiniz ama

Back
X