aynen bende öyleyım ılk defa bısey aldım netten dun gece oda kotuymus kızlar syledı iptal ettım bakalm dıgerlerı iyi cıkar ınsallah..Netten alışveriş yapma özürlüyüm ben, ama bilindik markalar kötü olmaz sanırım..haklısın
yle bi durum var malesef canım...
bide onların patavsızlığı yüzünden gergin bi ortam olsun istemiyorum
klerimi bilmiyorum :)
gerçi o çok bilmişleri memnun etmek imkansız biliyorum ama...
ciddi anlamda problemli insanlar...
6 lı takımı pierre cardin
günlük pijama takımı oysho
terlikler twigy
çamaşır takımı victoria ecret yada pierre cardin
günlük kıyafetimi fatihten alırım heralde
şal olarak hep armine ipek kullanıyorum zaten
ayakkabı çanta nerde begenirsem artık ama forever new olabilir..
nişanda giyceklerimi bilmiyorumm :)
makyaj malzemelerimi grtisten
böyle düşündüm ama aklımda hala deli sorular var :)
çok abartmamışım dimiHatun bak saydıgın magazalara hastayım ve hıcı bırı yok bulamıyorm yapma bana bnu
içine nasıl sincekse öyle yap canım boşver inan bulsam o magazaları esk. de bende alırdmçok abartmamışım dimi
bi nişanlanıyım göbecikler atcamiçine nasıl sincekse öyle yap canım boşver inan bulsam o magazaları esk. de bende alırdm
Çok tanımak isterdım senı hatunbi nişanlanıyım göbecikler atcam
nişana düğüne beklirim kız nolcak ki çıkın çıkın gelinÇok tanımak isterdım senı hatunEğlencelisin cok
Küçük seda seninişana düğüne beklirim kız nolcak ki çıkın çıkın gelin
ayyy eskişehiride görmeyi çok istiyorum aslındaKüçük seda seniDavetyilerimizi paylaşcaz nasılsa benimki belli sen gel iadeyi ziyaretmiydi ziyareti iademydı işte ondan yaparm bende sana
Ben gezdiririm seni :) Düğünde masa ayırıyomuşum rezerve Kadınlar Kulübü diyeayyy eskişehiride görmeyi çok istiyorum aslında
benim aklımda var öyle bişeyBen gezdiririm seni :) Düğünde masa ayırıyomuşum rezerve Kadınlar Kulübü diye
hadi hadii indirimlerede bak kuzum :)
kesinlikle haklısınız %100 bende katılıyorum..ama eşya almasından tutun da balayna evinin boyasına kadar herşeyi düşündüğünüz zaman nişan bohçası o kadar ufak bişey kalıyorki insanın gözünde.heleki bizim gibi herseyi tek tek kendi çabalrınızla yapıyorsanız ailenizden hiç bi beklentiniz olmadan tek tek bütüünn ayrıntılarrı düşünme o kadar zor ki inanamazsınız..ki buna rağmen Allahıma bin şükür herşey okadar yolunda gidiyorki içime sinmeyen hiiç bişey almıyorum.her aldığım şeyin ufacık bi saatinden çerçevesinden tutunda buzdolabna kadar hherseyin heyecanını sonuna kadar yaşayark yapmak inanın muhteşem bir duygu.ve en önemlisi içinize sinerek bayıla bayıla almak cok daha güzell :))
Ya ayiptir ya victoria's secret cok pahali. Bi maasimi versem ancak yeter cikamam ordan ben. Ama mukemmel seyler gordum aglicam
Bizde kendimiz yapiyoruz, hatta ben kendim yapiyorum desem de olur. Bohcami kendim hazirladim. Ben oyle erkek alir kiz alir muhabbetini sevmiyorum. Simdiye kadar askim bana hicbiseyi sakinmadi, yillardir kredi karti duruyor bende bisey almasamda o yuzden hadi bohca yapicaz senin alman lazim falan demedim, kendim hallettim.
Evlilik asamasinda da ailemin bana hic katkisi olmayacak. Calistigim icin ben halledicem.
aslında uzak dıye bı yer yok artıkbenim aklımda var öyle bişey
geliriz geliriz sen nerdeydin?Benim kınamada gelin yahuuuu
Benim kınamada gelin yahuuuu
kızlar etiketlemiyorum özellikleBeni özel olarak çağırmazsan darılırım
Senin gibi gelinleri vallahi el üstünde tutmak lazım, ayy ben neler gördüm neler bak yine sinirlendim
pahalı ama bi takım olsun ya çok istemiyorum bi tanecikYa ayiptir ya victoria's secret cok pahali. Bi maasimi versem ancak yeter cikamam ordan ben. Ama mukemmel seyler gordum aglicam
Bizde kendimiz yapiyoruz, hatta ben kendim yapiyorum desem de olur. Bohcami kendim hazirladim. Ben oyle erkek alir kiz alir muhabbetini sevmiyorum. Simdiye kadar askim bana hicbiseyi sakinmadi, yillardir kredi karti duruyor bende bisey almasamda o yuzden hadi bohca yapicaz senin alman lazim falan demedim, kendim hallettim.
Evlilik asamasinda da ailemin bana hic katkisi olmayacak. Calistigim icin ben halledicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?