2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bence yapılıyosa tam anlamıyla yapılmalı yada hiç bu işe bulaşılmamalı :)
sevgilimin bohçasını grenci halimle hazırladım:)
Hadi bakalım bekliyoruz :)
Moralim bozuldu resim ekleyemeyınce cok cok
yavaş yavaş eklersin canım sıkma canını :)

gelin alışverişi için canım :)
gelinede bohça hazırlanıyo ya
ne nerden alınır bilmiyorum
gerçi ben markalara karar verdim az olsun öz olsun diye ama :)
biz alışverişe kayınvalidemle beraber çıktık canım haliyle.6 takım gecelik alıyorsun.gelinliğin altına şöyleee en cicisinden iç çamaşırı takımı.ayrıca günlük kullanım için iç çamaşır seti.çorap, terlik,nişan elbiseni ayakkabını çantanı, ve güzellik seti alınıyor.ben makyaj seti haricinde hepsini kendi zevkime göre aldım biraz utanıyorsun kayınvalidenle böyle şeyler alırken ama olması gereken bişey sonuçta herşey oğlu için

bence yapılıyosa tam anlamıyla yapılmalı yada hiç bu işe bulaşılmamalı :)
sevgilimin bohçasını grenci halimle hazırladım:)

yavaş yavaş eklersin canım sıkma canını :)

Aynen yapıyosan tam yap bi işi dimi ama ooohhhh gelin hamamı bile yapcam kaç kere evlencem yahuu :)

bizde görümcem gelir heralde kayınvalidem yaşlı yormayalım kadını :)

Aynen yapıyosan tam yap bi işi dimi ama ooohhhh gelin hamamı bile yapcam kaç kere evlencem yahuu :)
kesinlikle sana katılıyorum :)

Benin isim bitti cevahire gidiyorum yeni cicilerle gelmem an meselesi

bizde görümcem gelir heralde kayınvalidem yaşlı yormayalım kadını :)

kesinlikle sana katılıyorum :)
kesinlikle haklısınız %100 bende katılıyorum..ama eşya almasından tutun da balayna evinin boyasına kadar herşeyi düşündüğünüz zaman nişan bohçası o kadar ufak bişey kalıyorki insanın gözünde.heleki bizim gibi herseyi tek tek kendi çabalrınızla yapıyorsanız ailenizden hiç bi beklentiniz olmadan tek tek bütüünn ayrıntılarrı düşünme o kadar zor ki inanamazsınız..ki buna rağmen Allahıma bin şükür herşey okadar yolunda gidiyorki içime sinmeyen hiiç bişey almıyorum.her aldığım şeyin ufacık bi saatinden çerçevesinden tutunda buzdolabna kadar hherseyin heyecanını sonuna kadar yaşayark yapmak inanın muhteşem bir duygu.ve en önemlisi içinize sinerek bayıla bayıla almak cok daha güzell :))

ben çok şanslıyım :) şehirler farklı olduğundan kimse karışmadı biz nişanlımla beraber alışveriş yaptık. Gecelik takımı, iç çamaşırı, atlet takımı, çorap , terlik, seccade takımı, ayna seti aldım çok beğendim görünce :) nişan elbisemi aldık, elbisenin üstüne etol aldık, ayakkabı, çantayı günlük kullanabileceğim bir şey aldım, günlük kıyafet alacaktım vazgeçtim. makyaj malzemelerini kendi kafama göre aldım nişanlımın kartından geçirdim bunların dışında kayınvalidem kendisi yazma, patikler, günlük masa örtüsü ve çok güzel rize bezinden bir salon takımı koymuştu, havlu, ve harika bir kadife kumaş :) unutuğum bi kaç bişide olabilir :)

en önemliside o zaten :)
mesela babamın aldıklarımdan haberi yok ona sorsanız hala çeyizim için kredi çekeceğini sanır nerdeyse tüm çeyizimi aldım çok şükür biraz zor oldu ama bitti gibi :)

bunları az çok biliyorumda canım markalar konusunda kararsızım 6 lı takımı nerden aldın :)benim anne tarafım çok tatlıdır ama baba tarafım bi o kadar bilmiş ve gıcıktı (bi halamı ayrı tuyorum o dünya tatlısı)
şimdi bohça açılınca aa bu mu yani diye bi cümle duymak istemiyorum ne dediklerini çok önemsemiyorum ama gerçekten heves kırıyolar o yüzden gıcık oluyorum ve bohçaya takıldım kaldım :)

ben çok markaya takılmadım tatlım yalan yok hoşuma ne giderse aldım.tabi öyle bi durum varsa haklısın.benim iç çamaşırlarım ve gecelik takımlarını Pierre cardin den aldım

hihihi :) benimkilerde öyle merak etme, ama böyle konuşan çok bilmişlerin kendi çocuklarına bakınca hiç bir şey olmadığını görüyoruz ya neysee :) gecelik takımı ve çamaşırlar bondy marka aldım eminönünde çok meşhurdur.pierre cardin alıp bir sürü para vermek istemedim. makyaj malzemelerini ben avon kullanıyorum oyüzden ordan aldım kimse sesini çıkaramadı. nişan sandığım çok güzeldi ve güzel süslenmişti. sandığı gören bi akrabam ne dese beğenirsiniz :) sandık kıza gelmez kız erkeğe alır siz ters yapmışsınız öle işmi olur dedi :) hayalseverrr

Netten alışveriş yapma özürlüyüm ben, ama bilindik markalar kötü olmaz sanırım..haklısın
Çok sevsemde dışarda gezmeye vakit pek bulamadığım için netten çok alışveriş yapıyorum özellikle n11 i tavsiye ederim. Sürekli indirim kuponu veriyor bende onları bir güzel harcıyorum

ben çok markaya takılmadım tatlım yalan yok hoşuma ne giderse aldım.tabi öyle bi durum varsa haklısın.benim iç çamaşırlarım ve gecelik takımlarını Pierre cardin den aldım
yle bi durum var malesef canım...
bide onların patavsızlığı yüzünden gergin bi ortam olsun istemiyorum
klerimi bilmiyorum :)
gerçi o çok bilmişleri memnun etmek imkansız biliyorum ama...
ciddi anlamda problemli insanlar...
6 lı takımı pierre cardin
günlük pijama takımı oysho
terlikler twigy
çamaşır takımı victoria ecret yada pierre cardin
günlük kıyafetimi fatihten alırım heralde
şal olarak hep armine ipek kullanıyorum zaten
ayakkabı çanta nerde begenirsem artık ama forever new olabilir..
nişanda giyceklerimi bilmiyorumm :)
makyaj malzemelerimi grtisten
böyle düşündüm ama aklımda hala deli sorular var :)

Bunların maliyetini hesapladın dimi :) baya tuzlu olacaktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…