• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bizde kız tarafı çeyize 1 tane beyaz eşya alır ama ben almamaya karar verdim. Almamak derken şöyle ki; ben geçen şubatta ayrı eve çıkarken Ariston marka sıfır çamaşır makinesi almıştım, modeli eski ama dediğim gibi sıfırdı. Çok kullanmıyorum zaten çamaşır birikmediği için çok sık çalıştırmıyorum. Çok da memnunum kendisinden :) Çeyiz olarak bunu alırım diyorum, bozulana kadar gider, işimi fazlasıyla görür zaten..

En iyisi canım hem zaten sıfır almışsın çok kullanılmamışta sizin için daha iyi olur ki ;)

Kizlar Düğunum kismetse nisan ayinda. 6 ay onceden basladik evi dizmeye. Cok rahat oluyor. Girip ciktikca eksikleri goruyorsunuz. Salonumu bembeyaz ve metal detaylariyla dekore ettim. Halim fon perde ve runner turkuaz :) bide rustik. Tavsiyem muhtesem oldu.

Kizlar Düğunum kismetse nisan ayinda. 6 ay onceden basladik evi dizmeye. Cok rahat oluyor. Girip ciktikca eksikleri goruyorsunuz. Salonumu bembeyaz ve metal detaylariyla dekore ettim. Halim fon perde ve runner turkuaz :) bide rustik. Tavsiyem muhtesem oldu.

Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah resimleri varsa görebilirmiyiz? :)

Hosbuldumm:) Fotograf yukleyemedim :KK43:
IMG-20141130-WA0008.webp 20141220_161144.webp IMG-20141130-WA0008.webp 20141220_161144.webp 20141220_161038.webp IMG-20141130-WA0010.webp

Fazla net degil renk. Runner ve hali haftaya ins gelcek. Hali patchwork turkuaz. Duvara dikdortgen ayna kenarlari metal detayli.

Aslında benim annem de asla tutmaz, hatta biz artık atma lazım olacak deriz ama o birilerine verir ya da atar. Bu dediğimin hatırası vardı da ondan sakladı onca yıl.. :)
En son yapma çiçekleri attırmıyodu salonda. Hatırası var diye en son ardiyeye koymaya anlaştık:)

Kizlar madame Coco da çift kişilik silikon yorganlar 40 TL bugün aldim ve listeden bir sey daha silindi :) tavsiye edilir ;)

Back
X