• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende valiz aldırdım sandık kadar saçma bişey yok yaa fiyatı da 150 tlydi bi yerde sordum zaten bavulu 180e aldık en azından kullanılan bir şey :KK34:
Valizede ihtiyacım var şu renkli renkli plastik gibi olanlardan aslında balayı için istiyorum :)

Valizede ihtiyacım var şu renkli renkli plastik gibi olanlardan aslında balayı için istiyorum :)
Evet çok şeker onlar ben bi pembeyle mavi beğendim ama dandik geldi polodan aldım kırmızı ve lacivert sende kaliteli al canım seyehatlerde baya yıpranıyor bavullar o renklilerin de çok kaliteleri var acaip tatlılar :D

ben şimdi keşke yükleyebilsem, valla benim bohçalarım şahane oldu.
Bana gelenlerde kayınvalidemin elinde vardı sandık onunla getirdi ama yetmedi tabi bi sürü de ellerinde getirdiler, ben naptım o sandığı, kayınvalideciğime geri götürdüm :) napçam ben onu :)

sandık istemeyerek en doğru kararı verdiniz bence de :)

ben bavul da istememiştim salaklık etmişim, keşke güzel bi bavul alsaydık küçüklerinden

Bana gelenlerde kayınvalidemin elinde vardı sandık onunla getirdi ama yetmedi tabi bi sürü de ellerinde getirdiler, ben naptım o sandığı, kayınvalideciğime geri götürdüm :) napçam ben onu :)

ben bavul da istememiştim salaklık etmişim, keşke güzel bi bavul alsaydık küçüklerinden
senin bohçanda neler vardı canım :)

Evet çok şeker onlar ben bi pembeyle mavi beğendim ama dandik geldi polodan aldım kırmızı ve lacivert sende kaliteli al canım seyehatlerde baya yıpranıyor bavullar o renklilerin de çok kaliteleri var acaip tatlılar :D
öyle düşünüyorum bende canım kalıtelı bısey olsun dıyorum hatta sandık yerıne mantıklymıs dusuncem bnu :)

Bavuk ilk olarak balayında ve sonrasında her zaman lazım oluyor ve illa ki alınıyor ilerde alınacağına şimdiden alalım dedik

niye korunmuyosun, hemen mi istiyosunuz eneee :KK46:
Nişanlım istiyo canım yanı Rabbim ne zaman nasip ederse gelir ben korunmanı istemiyorum dedi.. Hatta dün konuştuk daha doğum kontroller regl i etkiliyo ya düğün zamanı hasta olmak istemiyorum bende gelinlikle uğraşamam + gelin hamamı yapıcm ben e tatıle gtcez onu o zaman konusurz dedı ama uzun süre korunmıcm en azından ..

Nişanlım istiyo canım yanı Rabbim ne zaman nasip ederse gelir ben korunmanı istemiyorum dedi.. Hatta dün konuştuk daha doğum kontroller regl i etkiliyo ya düğün zamanı hasta olmak istemiyorum bende gelinlikle uğraşamam + gelin hamamı yapıcm ben e tatıle gtcez onu o zaman konusurz dedı ama uzun süre korunmıcm en azından ..
tabi canım nasibinizde ne zaman varsa o zaman olur bebeğiniz, istiyorsanız da olsun tabi hayırlısıyla. O zaman mens dönemine dikkat et ona göre alırsınız düğün tarihini falan tabi umarım düzenlidir
Ben de kara kara düşünüyorum nasıl korunucam diye :KK51:

Back
X