evet tatlım görmemiştim şimdi hemen bakıyorummmpazartesi ama iyiyim çok şükür canım çeyiz seti aldım farketmedin galiba senin yorumun önemli benim için
15 tl ye sütyen takımları var da hani renk olsun diye alsam mı bilemedim canımben biliyorum bunu orta hallice bişey fena değildir buda avon tarzı katalogla satışı oluyordu bunun benim arkadaşlarım üyeydiler bi ara
canlar bide masa örtüsünü hediye verdiler nasıl runner kullanabilirim üstüneEki Görüntüle 1345188 Eki Görüntüle 1345178 Eki Görüntüle 1345181 Eki Görüntüle 1345182 Eki Görüntüle 1345183 Eki Görüntüle 1345185
yarın 45 gn kalıcak canım ikinci dönem inşallah aynı şehirde olcazbak aldıklarımız da bnlar canım çok belli değil ama kenarları işlemeli
sen bilirsin kuzumm15 tl ye sütyen takımları var da hani renk olsun diye alsam mı bilemedim canım
Günaydın
günaydınn canlarımm
http://www.trendyol.com/Loreana---Pijama--Esofman--ic-Giyim/ButikDetay/29822 bu marka nasıldır bilen var mı canlarım
G ü N a Y d ı N güzel gelinleeerrr.
Hepinize musmutlu çabucak geçen bir hafta diliyorummmm.
bi kaç ay idare eder gene demi canımsen bilirsin kuzumm
demi ya puantiyeli filan çok sevimli bebişim iyiyim çok şükür çeyiz setinin sarhoşluğu varGünademi ya ydın canım benimmm
Günaydın canımmBen iyiyim sağol sen nasılsın ?
Ayyy ben bilmiyorum ama çok cici çok tatlılarrrGünaydın bu arada
Günaydın canımmAminn inşallahh
Kızlarrr herkese günaydınn güzel bir hafta diliyorumm hepinize
Günaydın
günaydınn canlarımm
G ü N a Y d ı N güzel gelinleeerrr.
Hepinize musmutlu çabucak geçen bir hafta diliyorummmm.
günaydın canım masa örtümle ilhgili bi soru sordum uzmanlık alanın bi el atar mısınherkeslere günaydın kuzularımmm :)
Günaydın güzeller nasılsınızzzz ne var ne yok
Günaydın canım benimmm
Günaydın canımmBen iyiyim sağol sen nasılsın ?
Ayyy ben bilmiyorum ama çok cici çok tatlılarrrGünaydın bu arada
Günaydın canımmAminn inşallahh
Kızlarrr herkese günaydınn güzel bir hafta diliyorumm hepinize
gelincikler günaydınnn :)
bendesizlere belki fikir olması açısından çeyizimdeki parçalardan göstermek istyorum.yaz başında almıştım ama benbizzat aynılarını sizler için düzenledim.iyi haftalar bu arada :)
Günaydın canımmm
Günaydın canım benimmm nasılsın iyimisin :)
Çok şükür canım..sen nasılsın?
dümdüz sanırım kenarları fransız dantelli aynı renk bi runner olabilir bence ağır olur :)günaydın canım masa örtümle ilhgili bi soru sordum uzmanlık alanın bi el atar mısın
Çok şükür canımm yeni bir haftaya girdik işte ömrümüzden günler su gibi akıp gidiyo :)
şu tanışmayı hala anlatmadımGitmesin o günlerOrya nişana 1 ay var..benim daha hiçbirşeyim yok..Ve sanırım yetişmeyecek..Tepsi yok, hediyelikler yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?