2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eminönü pazar gününü geçtim, haftaiçi sabah bile tıklım tıklım. Kınamı organizasyon firmasıyla yaptırmak istiyorum. Onun için bi gidim dedim bakım kendim yaparsam ne kadara patlıyor diye. Ayyyy hiç o strese girmeye gerek yok aynı para. 1700 tl bindallı dediler ya. Şaka gibi

Demirci ustasımıyım kız ben :) Ustabaşı dedi ya..Bu halimle beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün emi

Kısım şefim var benim, zaten o herşeyi biliyo ona söylüyorum ama elinden birşey gelmiyo..Burda cumartesi günleri izin durumlarına sıkıntılılar yani herkese öyle gibi..Zamanında üç beş kendini bilmez yüzünden böyle olmuş..Su istimal edilmiş izinler..En kötü ihtimal rapor almak zorunda kalıcam, ama herkes niye aldığımı bilecek.çok zor yaa işte bu yüzden çok uyuz oluyorum

Ustabaşı yada şef .. bilmediğim için öyle dedim canım benimmm :)
Anladım başkaları yüzünden şimdi siz çekiyosunuz , yapıcak bişey yok anlarlarsa anlasınlar izin vermeyen onlar bi şekilde gitmicen o gün işe rapor alıp.

Kızlar merhaba :))
math27 canım bana doğm kontrolden ziyade reglimi önlicek güvenilir bişey lazım :S
Canım adet geciktirici o zaman. Ama adet düzensizliğin varsa hiç alma derim çünkü tüm hormanların alt üst olur. Ben kullanmıştım. adet olunca başladım hemen kesiyo zaten. Ama hormonların alt üst oluyı bence hiç kullanma derim ben

Miss_bonn math27 @CHRKSSNGHN
Kızlar konuyla ilgili pek bi bilgim yok ama okuyorum konuşmalarınızı :) Bende şunu söyliim ablam nikah gününden 1 ay önce yasmin doğum kontrol hapını kullandı hem adet görmesin diye hemde korunma amaçlı.. Sonra 1 ay sonra yine düzenli adet görmeye başladı.Tabii bu hapın saatleri çok önemli mesela akşam 8 de içiceksin diyelim 8 i 5 geçmicek yoksa etkisi olmuyormuş dr a gitmişti de ablam oradan biliyorum :)

greenandblue canım çooook güzel olmuş ama 1ay kısa bi süre değil. Tepsiyi gitti gidiyora bak. Kavonozlarda ordan alınır. Sana kıyafet ve yüzük almak düşer. Oda çok sıkıntı olmaz. İzin istersin anlayış göstermeleri lazım. isteyenin 1yüzü kara vermeyenin 2 :) vermezlerse de git al raporunu bilsinler ne dicekler nişanlanma mı dicekler sanki

İşte bu kadarrrr!

Merhaba canım hoşgeldinn :) Öyle mii yeni gitti sanırım Allah kavuştursun canım nerede acemi birliği?

Hoşbuldum canım , cuma günü gönderdim hatay/iskenderun a ... Amin ... Güle güle bindirdim otobüse , şimdi deli gibi özlüyorum , gözlerim doluyo falan duygusala bağladım iyicee

Evet canım saatle olacak. Bak Miss_bonn gününü ayarlayıp başlarsan sıkntı olmaz :)

Hoşbuldum canım , cuma günü gönderdim hatay/iskenderun a ... Amin ... Güle güle bindirdim otobüse , şimdi deli gibi özlüyorum , gözlerim doluyo falan duygusala bağladım iyicee
Canım iskendurunda sıkıntı yaşamaz. Nöbetleri falan çok soğuk olmaz. Gözün arkada kalmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…