- 28 Eylül 2010
- 86
- 26
- 103
Çok teşekkür ederim. Hoşbuldum :) Resimleri dün akşam yüklemiştim ama görünmüyor mu canım?Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah resimleri varsa görebilirmiyiz? :)
Çok teşekkür ederim. Hoşbuldum :) Resimleri dün akşam yüklemiştim ama görünmüyor mu canım?
Herkes madam coco dan birşeyler alıyor. Ben ne bahtsızım her girdiğimde elim boş çıkıyorumKizlar madame Coco da çift kişilik silikon yorganlar 40 TL bugün aldim ve listeden bir sey daha silindi :) tavsiye edilir
Eminönü pazar gününü geçtim, haftaiçi sabah bile tıklım tıklım.Canım bişey dicem sonuçta işyerindeki artık ustabaşımı desem patron mu yardımcısımı ne biliyorlar onlarda yani bu kadar izin konusunda sıkıntı çıkar mı?Pazar günü diyorsunda pazar günü kapalı eminönü.1 gün belki yeter sabah çıkarsın akşama doğru bitirirsin alıcaklarını ama çok zor . Bunun bir de nişan bohçası alışverişi var ee onada pazar günümü gidilecek?Karşı taraf cumartesi müsaitse ?? İzin alamıcakmısın bu kadar da olmamalı yani azıcık anlayışlı olsunlar evliliğe adım atıyorsun burada haksız mıyım canım?
Canım benim Rabbim tamamına erdirsin inşaAllahhh
Canım bişey dicem sonuçta işyerindeki artık ustabaşımı desem patron mu yardımcısımı ne biliyorlar onlarda yani bu kadar izin konusunda sıkıntı çıkar mı?Pazar günü diyorsunda pazar günü kapalı eminönü.1 gün belki yeter sabah çıkarsın akşama doğru bitirirsin alıcaklarını ama çok zor . Bunun bir de nişan bohçası alışverişi var ee onada pazar günümü gidilecek?Karşı taraf cumartesi müsaitse ?? İzin alamıcakmısın bu kadar da olmamalı yani azıcık anlayışlı olsunlar evliliğe adım atıyorsun burada haksız mıyım canım?
Demirci ustasımıyım kız ben :) Ustabaşı dedi ya..Bu halimle beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün emi
Kısım şefim var benim, zaten o herşeyi biliyo ona söylüyorum ama elinden birşey gelmiyo..Burda cumartesi günleri izin durumlarına sıkıntılılar yani herkese öyle gibi..Zamanında üç beş kendini bilmez yüzünden böyle olmuş..Su istimal edilmiş izinler..En kötü ihtimal rapor almak zorunda kalıcam, ama herkes niye aldığımı bilecek.çok zor yaa işte bu yüzden çok uyuz oluyorum
Canım adet geciktirici o zaman. Ama adet düzensizliğin varsa hiç alma derim çünkü tüm hormanların alt üst olur. Ben kullanmıştım. adet olunca başladım hemen kesiyo zaten. Ama hormonların alt üst oluyı bence hiç kullanma derim benKızlar merhaba :))
math27 canım bana doğm kontrolden ziyade reglimi önlicek güvenilir bişey lazım :S
Hatunlar napıyosunuz ? ayy bende gönderdim tosunumu askereanam ne zor şşeymiş ya
greenandblue canım çooook güzel olmuş ama 1ay kısa bi süre değil. Tepsiyi gitti gidiyora bak. Kavonozlarda ordan alınır. Sana kıyafet ve yüzük almak düşer. Oda çok sıkıntı olmaz. İzin istersin anlayış göstermeleri lazım. isteyenin 1yüzü kara vermeyenin 2 :) vermezlerse de git al raporunu bilsinler ne dicekler nişanlanma mı dicekler sanki
Merhaba canım hoşgeldinn :) Öyle mii yeni gitti sanırım Allah kavuştursun canım nerede acemi birliği?
Evet canım saatle olacak. BakMiss_bonn math27 @CHRKSSNGHN
Kızlar konuyla ilgili pek bi bilgim yok ama okuyorum konuşmalarınızı :) Bende şunu söyliim ablam nikah gününden 1 ay önce yasmin doğum kontrol hapını kullandı hem adet görmesin diye hemde korunma amaçlı.. Sonra 1 ay sonra yine düzenli adet görmeye başladı.Tabii bu hapın saatleri çok önemli mesela akşam 8 de içiceksin diyelim 8 i 5 geçmicek yoksa etkisi olmuyormuş dr a gitmişti de ablam oradan biliyorum :)
Canım iskendurunda sıkıntı yaşamaz. Nöbetleri falan çok soğuk olmaz. Gözün arkada kalmasın:)Hoşbuldum canım , cuma günü gönderdim hatay/iskenderun a ... Amin ... Güle güle bindirdim otobüse , şimdi deli gibi özlüyorum , gözlerim doluyo falan duygusala bağladım iyicee
demi kuzum benim düğüne 1ay kaldı davetiye yok ortada :)İşte bu kadarrrr!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?