Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba kanvas tabloya olur mu o boyalar canım böyleParmak boyası kırtasiyelerde olur canım:)
canım o kadarını bilmiyorum kiacaba kanvas tabloya olur mu o boyalar canım böyle
Teşekkürler canım birazdan son halini de paylaşıcam1. bu kurabiyeler bi harika dostumm :)
2. şişştt sakin ol sinirlerine hakim ol :)
aman bırakk istemediğin kişileri görmemezlikten gelirsin kuzum annen şimdi ee benimde biricik kızım var bi kere nişanlanıyor dostlar sevinsinsin düşmanlar çatlasın modundadır :)
ayyy bide kurabiyeleri yapılışını tarifini filan istiyorum :)
Canım çok yerde tanesi 1 tlye satılıyor biz hesapladık annem babam ben bi tanesinin maliyeti 20-30 kuruş falan 1 tl diyince az geliyor ama ticaretini yapanlar kazanıyorlar valla.. O isimleri cetvelle yazmak ömrümü yedi dün gece 30 oldum yaniCanım bence çokta güzel olmuşlar acemice değil yanii hem olur o kadar bozukluk hamurlarda onu yapmak bile ne kadar zor bilirim sözümde ablamla şeker hamurundan kurabiye yapmıştık nasıl zordu valla üstüne çiçek koymuştuk adımızı alfabe cetveliyle yapmıştık falan çok uğraştırıcı...Dışarıda da çok pahalı ama valla bende o kadar para vermezdim
Canımm saçmalama ne ayrılması ne diyosuun öyle şeyler getirme aklına
Canım meyve varsa ye iyi gelir elma mesela direk rahatlatır mideni
Kuzum keşke ikram edebilseydim ayıptır söylemesi ciddi güzel olduCanımmm eline emeğine sağlık harika duruyolar hatta bi tane yiyesim geldi valla ekrandan :)
Hahahahahaha uyanıııkkkkkkkkbence de çoook acemice olmşbence hemen onları bana gönder
![]()
Hahahah koptuummm aynı bizde öyleyiz ama benim kardeşim olma ihtimali mavi kar yağma ihtimalinden bile düşükmerak edilmez misin sen canım ya sevindim barışmanızainan yıllarca annemle bizde rakip gibiydik kardeşim oldu halloldu ve inan kşak çaışması
Teşekkür ederim canım yüzük bende düşündüm ama genelde yüzük gördüm çevremden de farklı olsun istedim ama nişan için çok anlamlıCok güzeller. Bende kurabıye yaptım aynısından ısımlerımızı yazdık ve yuzuk şeklide yaptık göz güzel olmustu
Teşekkür ederim yavrum o senin şekerliğinÇok şekerler maşallah canım eline sağlık :)
Kimin sayesinde kimiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????? (tabi süslemeler zat-ı alimin marifetivaaayy çok güzel görünüyolar kuzummmmm
Teşekkür ederim canımMasallah hepsi çok güzel olmuş kuzumm :)
ayyyy harika yaa bayıldımmm. ellernize saglııık snn ve ailenin canımm. ay olsun aman benm adımda çok belli meselaKızlar selam tekrar cumartesi nişan var an itibariyle 45 saat kaldıneyse giremiyorum internete sizde durumlar nasıl? Kurabiyelerin son halini ekliyorum şimdi bi de gümüş narlarıma lokum doldurdum onun fotosunu da eklicem yarın 2 kocaman pasta ve sadrazam lokumu yapıcam inşallah dua edin hepsi süper olsun
Eki Görüntüle 1350888 Eki Görüntüle 1350889 Eki Görüntüle 1350891 Eki Görüntüle 1350893 Eki Görüntüle 1350896 Eki Görüntüle 1350898 Eki Görüntüle 1350897
İsimlerimiz de ifşa oluyor ama neyse siz yabancı değilsiniz![]()
Teşekkür ederim canım benim öpüyorum seniayyyy harika yaa bayıldımmm. ellernize saglııık snn ve ailenin canımm. ay olsun aman benm adımda çok belli mesela![]()
ayyy çok güzell olmuşlar benim adımda biraz garip :) etikette adını nagihan diye yazmışlardır kesin dimi :)Kızlar selam tekrar cumartesi nişan var an itibariyle 45 saat kaldıneyse giremiyorum internete sizde durumlar nasıl? Kurabiyelerin son halini ekliyorum şimdi bi de gümüş narlarıma lokum doldurdum onun fotosunu da eklicem yarın 2 kocaman pasta ve sadrazam lokumu yapıcam inşallah dua edin hepsi süper olsun
Eki Görüntüle 1350888 Eki Görüntüle 1350889 Eki Görüntüle 1350891 Eki Görüntüle 1350893 Eki Görüntüle 1350896 Eki Görüntüle 1350898 Eki Görüntüle 1350897
Merak ettim şimdik adını :)ayyy çok güzell olmuşlar benim adımda biraz garip :) etikette adını nagihan diye yazmışlardır kesin dimi :)
talia pelin canım ama talia hep saliha olarak değişiyor ne alakaysaMerak ettim şimdik adını :)
Kızım sen ne zekisin yaaaaaayyy çok güzell olmuşlar benim adımda biraz garip :) etikette adını nagihan diye yazmışlardır kesin dimi :)
İlk defa duydum gerçekten garipmiş ama güzel pelinde güzel avrupa yakasından sempatim var pelin isminetalia pelin canım ama talia hep saliha olarak değişiyor ne alakaysa![]()
Bunları sen mi yaptın? Evdeee? ay çok güzel olmuş bayıldımm ne kadar beceriklisin sen öyle :)Kızlar selam tekrar cumartesi nişan var an itibariyle 45 saat kaldıneyse giremiyorum internete sizde durumlar nasıl? Kurabiyelerin son halini ekliyorum şimdi bi de gümüş narlarıma lokum doldurdum onun fotosunu da eklicem yarın 2 kocaman pasta ve sadrazam lokumu yapıcam inşallah dua edin hepsi süper olsun