2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarrr haberlerde gördüm şimdi harbiyede sergi var pırlantalar elmaslar....
1700 lük kelepçe 1000 liraymışşş:KK57::KK57:

1. bu kurabiyeler bi harika dostumm :)
2. şişştt sakin ol sinirlerine hakim ol :)
aman bırakk istemediğin kişileri görmemezlikten gelirsin kuzum annen şimdi ee benimde biricik kızım var bi kere nişanlanıyor dostlar sevinsinsin düşmanlar çatlasın modundadır :)
ayyy bide kurabiyeleri yapılışını tarifini filan istiyorum :)
Teşekkürler canım birazdan son halini de paylaşıcam :KK69: ikinci olarakta onu yapamıyorum işte aile arasında olacak dedik sonra 50 kişilik yer ayarladık son durum 75 kişi oldu bende takıntlıyım rahat bir tip değilim sinirlerimle boğuşuyorum annemle kavga edip duruyoruz:KK11:
Canım bence çokta güzel olmuşlar acemice değil yanii hem olur o kadar bozukluk hamurlarda onu yapmak bile ne kadar zor bilirim sözümde ablamla şeker hamurundan kurabiye yapmıştık nasıl zordu valla üstüne çiçek koymuştuk adımızı alfabe cetveliyle yapmıştık falan çok uğraştırıcı...Dışarıda da çok pahalı ama valla bende o kadar para vermezdim

Canımm saçmalama ne ayrılması ne diyosuun öyle şeyler getirme aklına

Canım meyve varsa ye iyi gelir elma mesela direk rahatlatır mideni
Canım çok yerde tanesi 1 tlye satılıyor biz hesapladık annem babam ben bi tanesinin maliyeti 20-30 kuruş falan 1 tl diyince az geliyor ama ticaretini yapanlar kazanıyorlar valla.. O isimleri cetvelle yazmak ömrümü yedi dün gece 30 oldum yani
Canımmm eline emeğine sağlık harika duruyolar hatta bi tane yiyesim geldi valla ekrandan :)
Kuzum keşke ikram edebilseydim ayıptır söylemesi ciddi güzel oldu :p tarif YEKTA61 YEKTA61 nın tarifi (Allah razı olsun senden bacım) sadece onun tarifine ekstra olarak kabartma tozu ekledim o kadar tarifini ve nasıl yaptığımı nişan ttelaşesi bitsin anlatırım inşallah
bence de çoook acemice olmş:KK53::KK53::KK53::KK53: bence hemen onları bana gönder :KK53::KK53::KK53:
Hahahahahaha uyanıııkkkkkkkk :KK53:

merak edilmez misin sen canım ya sevindim barışmanıza :KK15: inan yıllarca annemle bizde rakip gibiydik kardeşim oldu halloldu ve inan kşak çaışması
Hahahah koptuummm aynı bizde öyleyiz ama benim kardeşim olma ihtimali mavi kar yağma ihtimalinden bile düşük :D hemde ne kuşak çatışmasııııı annem de anneannemle aynı şeyleri yaşıyor
Cok güzeller. Bende kurabıye yaptım aynısından ısımlerımızı yazdık ve yuzuk şeklide yaptık göz güzel olmustu
Teşekkür ederim canım yüzük bende düşündüm ama genelde yüzük gördüm çevremden de farklı olsun istedim ama nişan için çok anlamlı
Çok şekerler maşallah canım eline sağlık :)
Teşekkür ederim yavrum o senin şekerliğin :KK15:
vaaayy çok güzel görünüyolar kuzummmmm
Kimin sayesinde kimiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????? (tabi süslemeler zat-ı alimin marifeti :cool:)

Kızlar selam tekrar cumartesi nişan var an itibariyle 45 saat kaldı :KK17: neyse giremiyorum internete sizde durumlar nasıl? Kurabiyelerin son halini ekliyorum şimdi bi de gümüş narlarıma lokum doldurdum onun fotosunu da eklicem yarın 2 kocaman pasta ve sadrazam lokumu yapıcam inşallah dua edin hepsi süper olsun :KK17:
DSC_0204.webp DSC_0205.webp DSC_0206.webp DSC_0207.webp DSC_0217.webpDSC_0220.webp DSC_0219.webp

İsimlerimiz de ifşa oluyor ama neyse siz yabancı değilsiniz :p

Kızlar selam tekrar cumartesi nişan var an itibariyle 45 saat kaldı :KK17: neyse giremiyorum internete sizde durumlar nasıl? Kurabiyelerin son halini ekliyorum şimdi bi de gümüş narlarıma lokum doldurdum onun fotosunu da eklicem yarın 2 kocaman pasta ve sadrazam lokumu yapıcam inşallah dua edin hepsi süper olsun :KK17:
Eki Görüntüle 1350888 Eki Görüntüle 1350889 Eki Görüntüle 1350891 Eki Görüntüle 1350893 Eki Görüntüle 1350896 Eki Görüntüle 1350898 Eki Görüntüle 1350897

ayyyy harika yaa bayıldımmm. ellernize saglııık snn ve ailenin canımm. ay olsun aman benm adımda çok belli mesela :KK68:

Eki Görüntüle 1350888 Eki Görüntüle 1350889 Eki Görüntüle 1350891 Eki Görüntüle 1350893 Eki Görüntüle 1350896 Eki Görüntüle 1350898 Eki Görüntüle 1350897

ayyy çok güzell olmuşlar benim adımda biraz garip :) etikette adını nagihan diye yazmışlardır kesin dimi :)

KanvasHikayeleri_Slide_012.jpg

917133_599854810127253_1040821105_a.jpg
D%C3%BC%C4%9F%C3%BCn-A%C4%9Fac%C4%B1-8.jpg

kızlar ben bunlara taktım kafayı :(
ilk düğün için düşünmüştüm ama düğünümüz çok kalabalık olcak nişanda yapsam nasıl olur...
tabloyu 40 liraya yapan yer buldum tabi bu deseni yapabilir mi henüz konuşmadım boyada 10 lira...
sizce nasıl

ayyy çok güzell olmuşlar benim adımda biraz garip :) etikette adını nagihan diye yazmışlardır kesin dimi :)
Kızım sen ne zekisin yaaaaa :KK70: ismimi nagihan yazmışlar nişan tarihimizi 17 aralık diye yazmışlar etiketin ebatını büyük yapmışlar ve rengi beyaz olması gerekirken mavi yapmışlar :KK34: bugün yeni bir yere verdim inşallah inşallah inşallah yanlış yapmazlar :KK34:

Bunları sen mi yaptın? Evdeee? ay çok güzel olmuş bayıldımm ne kadar beceriklisin sen öyle :)
Cumartesi dimi nişan, uuuuu çok heycanlı. Bol bol gülmen dileğiyle

Back
X