2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızım sen ne zekisin yaaaaa :KK70: ismimi nagihan yazmışlar nişan tarihimizi 17 aralık diye yazmışlar etiketin ebatını büyük yapmışlar ve rengi beyaz olması gerekirken mavi yapmışlar :KK34: bugün yeni bir yere verdim inşallah inşallah inşallah yanlış yapmazlar :KK34:

İlk defa duydum gerçekten garipmiş ama güzel pelinde güzel avrupa yakasından sempatim var pelin ismine :p
valla zekiyimdirr yaparlarsa yakalım matbayı:KK70:
neymiş ki bu parmak basmaca mı neler icat etmişler vay arkadaş :)
şık bi şey ama güzelmiş :)
Yaptır bence fiyatı bi şey değil
evet parmak basıyosun off düğün kalabalık olcak böyle bişey kimseye yetmez en iyisi nişanda dedim ilerde evimde kullanırım :D

Günaydın güzeller çok şükür bir haftanın son gününede geldik. Buda çabucak geçsin inşAllahhhh :KK53:

Günaydınnn Hayırlı Cumalar :)

Günaydinn kizlar :KK60:

annem sürekli aldığım giydiğim şeylere bile özeniyordu rakip gibi babama şikayet ediyordu filan sonra 20 yaş küçük karrdeşim oldu annem de büyüdü :KK47:

Ayyy çok güzel olmuş canımm ellerine,kollarına,gözlerine,sabrına sağlıkk :D daha da uzatıcaktım ama neysee çok zor gerçekten hele o cetvelle isimler deli eder insanıı :KK47: Neyseki bitmiş canım afiyetle yiyin inşallah çok az kaldıııı yarın nişan varr :KK76::KK76: İnşallah pastalarında çok güzel olur canım ..Adını da öğrenmiş oldukk Aman Allahımmm :-):-)

Ohhhh ne güzelll yaaa :D çok sevindim canımm :KK66:

Çok tatlılar ya bana gönderseydin keşke :oops::-)

Günaydın canımm :)

Günaydın haftanın son günü ama işin son günü değil :-)

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar Hoppa

Günaydııııınnnn :KK60:

Kızlarr herkese günaydıınnn hayırlı cumalar hepinize :KK36::KK36::KK36:

Merhaba kizlar:KK50: kac gundur gelemedim internet paketim bitti:KK53:

@CHRKSSNGHN canim kurabiyelere bayildim cok temiz bi calisma olmus:eek: ilk defa yapiyordun galibao_O

günaydııın günaydııın bayanlar :)

Hepinize güzel günler, hayırlı cumalar kızlar...Doktora gitmiştim bahsetmiştim sizde de..adet düzensizliğimle ilgili çok şükür,Doktor ultrasonla baktı yine temiz çıktı rahmim..Korkutuğum başıma gelmedi dedi..Allahıma şükürler olsun, çok rahatladım..çok mutluyum :)

bugün çok yoğun bigünn kızlar sizneler yapıyosunuz

Ben çalışıyorum canımm :KK69:

Hepinize güzel günler, hayırlı cumalar kızlar...Doktora gitmiştim bahsetmiştim sizde de..adet düzensizliğimle ilgili çok şükür,Doktor ultrasonla baktı yine temiz çıktı rahmim..Korkutuğum başıma gelmedi dedi..Allahıma şükürler olsun, çok rahatladım..çok mutluyum :)

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar...Aaa gittin mi çok şükür çok sevindimm canım benimm ben sana demiştim bişi çıkmaz mrk etme diye :)

Bu arada dün erkek arkadaşımla buluştum nihayet, Damat bohçası için alışveriş yaptık :)

Aaaa naptınız neler aldınız anlat çabbukk:KK49::KK49:

kızlarrr haberlerde gördüm şimdi harbiyede sergi var pırlantalar elmaslar....
1700 lük kelepçe 1000 liraymışşş:KK57::KK57:
Dikktat edin aynısı yenibosnadaydı. Yok 10 bın tl lık urun 5 bıne geldi falan dediler. Dısarda gosterdik. Alakası yok. Şişirme fiyatlar orda gostermelık bişiler koymuslar. Dikkatli olun

Günaydın merhaba hoşgeldin katıldın bile aramıza :) Olsunn zamanla kaynaşırız :) Kendini birazz tanıtır mısın? :KK66:

24 yaşındayım. Ankara'da ailemle yaşıyorum, Spor Muhabiri olarak bir kurumda çalışıyorum. 6 aydır nişanlıyım. 24 Mayıs 2015'te İstanbul'a gelin gideceğim. Düğün hazırlıkları devam ediyor. gerçi pek bişi yapmıyorum. ama yeni yılda hızlı bir giriş yapacağım. Aklıma gelen şimdilik bunlar canım. Bende seni tanıyabilir miyim Orya??

24 yaşındayım. Ankara'da ailemle yaşıyorum, Spor Muhabiri olarak bir kurumda çalışıyorum. 6 aydır nişanlıyım. 24 Mayıs 2015'te İstanbul'a gelin gideceğim. Düğün hazırlıkları devam ediyor. gerçi pek bişi yapmıyorum. ama yeni yılda hızlı bir giriş yapacağım. Aklıma gelen şimdilik bunlar canım. Bende seni tanıyabilir miyim Orya??

Ne güzell İstanbul'a yani buraya geliyorsun demek Hoppa Çok güzel hayırlısı olsun inşallah acele etme herşey zamanında güzel...
Tabii , ben Orya :KK28: 24 yaşındayım evlilik yarışmasına İstanbul'dan katılıyorum 2 aylık taze sözlüyüm Hoppa 2015 ilkbaharında nişan düşünüyoruz 2016 da ise düğün.Bende Bursa'ya gelin gidicem hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

KanvasHikayeleri_Slide_012.jpg

917133_599854810127253_1040821105_a.jpg
D%C3%BC%C4%9F%C3%BCn-A%C4%9Fac%C4%B1-8.jpg

kızlar ben bunlara taktım kafayı :(
ilk düğün için düşünmüştüm ama düğünümüz çok kalabalık olcak nişanda yapsam nasıl olur...
tabloyu 40 liraya yapan yer buldum tabi bu deseni yapabilir mi henüz konuşmadım boyada 10 lira...
sizce nasıl
Parmak izli olan çok güzel bayildim. Ben ağacı kardeşime çizdirebilirim, sonra da parmak izlerimiz, süper olur yaa..

Ben çalışıyorum canımm :KK69:

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar...Aaa gittin mi çok şükür çok sevindimm canım benimm ben sana demiştim bişi çıkmaz mrk etme diye :)

Canım ya insan yinede korkuyo şimdi evlilik öncesi birşey çıkar diye..Allaha şükür bişey çıkmadı..Bugün daha iyi anladım herşeyin başı sağlık yahu :)

Aaaa naptınız neler aldınız anlat çabbukk:KK49::KK49:

damat bohçası mı ayyy ne güzell neler aldınız bakalım greenandblue greenandblue

Günaydın ve merhaba kızlar, aranıza katılabilir miyim? gerçi 1805. sayfadan itibaren dahil olmak biraz zor olacak :KK49: ama kolay adapte olabilirim :KK48:

colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker , merhaba hoşgeldin aramıza :) merak etme bu topikte herkesle kolay kaynaşabilirsin, Gelinciklerimiz pek misafir sever :)

cikolata_delisi cikolata_delisi , Orya Orya ...Merhaba yavru pandalar :)

Malumunuz bohça için pek zamanım yok, o yüzden ufaktan başlayalım dedik..Avm lerde alabildiğimzi aldık :) Hemen isze liste yapıyorum :)

Kemer ve cüzdan seti

Terlik

İç çamaşırı seti

Pijama takımı (öyle nuri alçonun olanlardan değil he saten falan değil, beğenmedik öyle :)..)

Kişisel bakım seti (tıraş köpüğü, duş jeli, roll on, diş fırçası, banyo lifi,deodarant)

Parfüm

Gömlek

Çorap :)

Daha eksik var ama aklıma gelmiyo yahu :)

colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker , merhaba hoşgeldin aramıza :) merak etme bu topikte herkesle kolay kaynaşabilirsin, Gelinciklerimiz pek misafir sever :)

cikolata_delisi cikolata_delisi , Orya Orya ...Merhaba yavru pandalar :)

Malumunuz bohça için pek zamanım yok, o yüzden ufaktan başlayalım dedik..Avm lerde alabildiğimzi aldık :) Hemen isze liste yapıyorum :)

Kemer ve cüzdan seti

Terlik

İç çamaşırı seti

Pijama takımı (öyle nuri alçonun olanlardan değil he saten falan değil, beğenmedik öyle :)..)

Kişisel bakım seti (tıraş köpüğü, duş jeli, roll on, diş fırçası, banyo lifi,deodarant)

Parfüm

Gömlek

Çorap :)

Daha eksik var ama aklıma gelmiyo yahu :)

OOhh ohh bişi kalmamış ki :KK70::KK70:

Ayyy çok güzel olmuş canımm ellerine,kollarına,gözlerine,sabrına sağlıkk :D daha da uzatıcaktım ama neysee çok zor gerçekten hele o cetvelle isimler deli eder insanıı :KK47: Neyseki bitmiş canım afiyetle yiyin inşallah çok az kaldıııı yarın nişan varr :KK76::KK76: İnşallah pastalarında çok güzel olur canım ..Adını da öğrenmiş oldukk Aman Allahımmm :-):-)

Ohhhh ne güzelll yaaa :D çok sevindim canımm :KK66:

Çok tatlılar ya bana gönderseydin keşke :oops::-)

Günaydın canımm :)

Günaydın haftanın son günü ama işin son günü değil :-)

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar Hoppa

Günaydııııınnnn :KK60:

Kızlarr herkese günaydıınnn hayırlı cumalar hepinize :KK36::KK36::KK36:

Oyy yollasaydim keşke kuzu, neyse bir dahaki sefere artık :)

Back
X