- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlarkac gundur gelemedim internet paketim bitti
@CHRKSSNGHN canim kurabiyelere bayildim cok temiz bi calisma olmusilk defa yapiyordun galiba
![]()
günaydııın günaydııın bayanlar :)
Kızım sen ne zekisin yaaaaaismimi nagihan yazmışlar nişan tarihimizi 17 aralık diye yazmışlar etiketin ebatını büyük yapmışlar ve rengi beyaz olması gerekirken mavi yapmışlar
bugün yeni bir yere verdim inşallah inşallah inşallah yanlış yapmazlar
![]()
valla zekiyimdirr yaparlarsa yakalım matbayıİlk defa duydum gerçekten garipmiş ama güzel pelinde güzel avrupa yakasından sempatim var pelin ismine![]()
evet parmak basıyosun off düğün kalabalık olcak böyle bişey kimseye yetmez en iyisi nişanda dedim ilerde evimde kullanırımneymiş ki bu parmak basmaca mı neler icat etmişler vay arkadaş :)
şık bi şey ama güzelmiş :)
Yaptır bence fiyatı bi şey değil
Günaydın güzeller çok şükür bir haftanın son gününede geldik. Buda çabucak geçsin inşAllahhhh![]()
Günaydınnn Hayırlı Cumalar :)
Günaydinn kizlar![]()
annem sürekli aldığım giydiğim şeylere bile özeniyordu rakip gibi babama şikayet ediyordu filan sonra 20 yaş küçük karrdeşim oldu annem de büyüdü![]()
Ayyy çok güzel olmuş canımm ellerine,kollarına,gözlerine,sabrına sağlıkkdaha da uzatıcaktım ama neysee çok zor gerçekten hele o cetvelle isimler deli eder insanıı
Neyseki bitmiş canım afiyetle yiyin inşallah çok az kaldıııı yarın nişan varr
İnşallah pastalarında çok güzel olur canım ..Adını da öğrenmiş oldukk Aman Allahımmm
Ohhhh ne güzelll yaaaçok sevindim canımm
Çok tatlılar ya bana gönderseydin keşke
Günaydın canımm :)
Günaydın haftanın son günü ama işin son günü değil
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar
Günaydııııınnnn
Kızlarr herkese günaydıınnn hayırlı cumalar hepinize![]()
Merhaba kizlarkac gundur gelemedim internet paketim bitti
@CHRKSSNGHN canim kurabiyelere bayildim cok temiz bi calisma olmusilk defa yapiyordun galiba
![]()
günaydııın günaydııın bayanlar :)
bugün çok yoğun bigünn kızlar sizneler yapıyosunuz
Hepinize güzel günler, hayırlı cumalar kızlar...Doktora gitmiştim bahsetmiştim sizde de..adet düzensizliğimle ilgili çok şükür,Doktor ultrasonla baktı yine temiz çıktı rahmim..Korkutuğum başıma gelmedi dedi..Allahıma şükürler olsun, çok rahatladım..çok mutluyum :)
Bu arada dün erkek arkadaşımla buluştum nihayet, Damat bohçası için alışveriş yaptık :)
Dikktat edin aynısı yenibosnadaydı. Yok 10 bın tl lık urun 5 bıne geldi falan dediler. Dısarda gosterdik. Alakası yok. Şişirme fiyatlar orda gostermelık bişiler koymuslar. Dikkatli olunkızlarrr haberlerde gördüm şimdi harbiyede sergi var pırlantalar elmaslar....
1700 lük kelepçe 1000 liraymışşş![]()
Günaydın ve merhaba kızlar, aranıza katılabilir miyim? gerçi 1805. sayfadan itibaren dahil olmak biraz zor olacakama kolay adapte olabilirim
![]()
Günaydın merhaba hoşgeldin katıldın bile aramıza :) Olsunn zamanla kaynaşırız :) Kendini birazz tanıtır mısın?![]()
24 yaşındayım. Ankara'da ailemle yaşıyorum, Spor Muhabiri olarak bir kurumda çalışıyorum. 6 aydır nişanlıyım. 24 Mayıs 2015'te İstanbul'a gelin gideceğim. Düğün hazırlıkları devam ediyor. gerçi pek bişi yapmıyorum. ama yeni yılda hızlı bir giriş yapacağım. Aklıma gelen şimdilik bunlar canım. Bende seni tanıyabilir miyim Orya??
Annen ya da baban farklı milletten mi canım? Ben çok begendim ismini :)talia pelin canım ama talia hep saliha olarak değişiyor ne alakaysa![]()
Parmak izli olan çok güzel bayildim. Ben ağacı kardeşime çizdirebilirim, sonra da parmak izlerimiz, süper olur yaa..![]()
![]()
![]()
kızlar ben bunlara taktım kafayı
ilk düğün için düşünmüştüm ama düğünümüz çok kalabalık olcak nişanda yapsam nasıl olur...
tabloyu 40 liraya yapan yer buldum tabi bu deseni yapabilir mi henüz konuşmadım boyada 10 lira...
sizce nasıl
Ben çalışıyorum canımm
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar...Aaa gittin mi çok şükür çok sevindimm canım benimm ben sana demiştim bişi çıkmaz mrk etme diye :)
Canım ya insan yinede korkuyo şimdi evlilik öncesi birşey çıkar diye..Allaha şükür bişey çıkmadı..Bugün daha iyi anladım herşeyin başı sağlık yahu :)
Aaaa naptınız neler aldınız anlat çabbukk![]()
damat bohçası mı ayyy ne güzell neler aldınız bakalımgreenandblue
Günaydın ve merhaba kızlar, aranıza katılabilir miyim? gerçi 1805. sayfadan itibaren dahil olmak biraz zor olacakama kolay adapte olabilirim
![]()
colcicegigulbeseker , merhaba hoşgeldin aramıza :) merak etme bu topikte herkesle kolay kaynaşabilirsin, Gelinciklerimiz pek misafir sever :)
cikolata_delisi ,
Orya ...Merhaba yavru pandalar :)
Malumunuz bohça için pek zamanım yok, o yüzden ufaktan başlayalım dedik..Avm lerde alabildiğimzi aldık :) Hemen isze liste yapıyorum :)
Kemer ve cüzdan seti
Terlik
İç çamaşırı seti
Pijama takımı (öyle nuri alçonun olanlardan değil he saten falan değil, beğenmedik öyle :)..)
Kişisel bakım seti (tıraş köpüğü, duş jeli, roll on, diş fırçası, banyo lifi,deodarant)
Parfüm
Gömlek
Çorap :)
Daha eksik var ama aklıma gelmiyo yahu :)
Ayyy çok güzel olmuş canımm ellerine,kollarına,gözlerine,sabrına sağlıkkdaha da uzatıcaktım ama neysee çok zor gerçekten hele o cetvelle isimler deli eder insanıı
Neyseki bitmiş canım afiyetle yiyin inşallah çok az kaldıııı yarın nişan varr
İnşallah pastalarında çok güzel olur canım ..Adını da öğrenmiş oldukk Aman Allahımmm
Ohhhh ne güzelll yaaaçok sevindim canımm
Çok tatlılar ya bana gönderseydin keşke
Günaydın canımm :)
Günaydın haftanın son günü ama işin son günü değil
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar
Günaydııııınnnn
Kızlarr herkese günaydıınnn hayırlı cumalar hepinize![]()