2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

55 60 bin gibi rakamlar söylendi bi düğüne bu kadar gidiyomu ya.yemekli falan olmayacak düğün normal olck.hani glinlik kiralanck.normal orta halli yani.ne 55 i .evde kaldım
Canım düğün salonları ortama 7 bin. mobilyalar orta halli 12-13 bin, beyaz eşya 6 bin ufak tefekler gebe 5 bin tutar bunun içinde takı gelinlik ve ıvır zıvıra giden masraflar yok en az 40 bin gözden çıkar. Ama gözünde korkmasın yavaş yavaş yapında göze gözükmüyor ama bir çok şey tamamlanıyor.

ya burası benim diyeceklerimin topiği değil ama valla içimen geldi siz burda böyle hani birbirinize çok sıcak davranıyosunuz ya keşke bizim iş yerindeki kızlarda böyle olsa. Yeni bir ilişkim var bunu düşünmeden söyledim sonrada çok pişman oldum benden hoşlanmayan kızlardan beri sabah beni gördü mutfakta yavuklunla devam ediyor mu diye sordu. Nasıl bi fesatlıktır bu ya. Siz de nazara inanıyormusunuz, çok nazara gelirmisiniz ilişkilerinizde? ve korunmak için ne yaparsınız saklı gizli mi yaşamaya çalısırsınız yoksa tam tersi saklayınca daha mı kötüyü çektiğine inanıyorsunuz? düşüncelerını paylaşırmısınız

Aynen öyle @math27 Canım hoşgeldin ne yaptın ?
Sağlık ocağına gittim canım işte, bu sefer başka doktor vardı, daha bademciklere bakar bakmaz bunlar çok kötü halde aldırın bence dedi. Bütün doktorlar bunu söylüyor ama ben çok korkuyorum. Aldırınca da çok bir şey değişmez ama nefes darlığı olmaz en azından dedi. Hatta daha kötü bile seyredebilir dedi. Yani anlayacağın iki ucu ....lu değnek..

Kızlar peki çamaşır makinasını nasıl düşünüyorsunuz kurutma+yıkama berabermi ? bende bu konuda çok kararsızım :S

Güzelmiş bunlar canm :) nerden aldın ki
Penyelerine bayıldım bende canım bizim burda bi çamaşırcı var orda buldum netten baktım daha uygunsa ordan alıyım diye ama benim ikisini aldığım fiyata onlar bi tanesını satıyodu

Anladım canım neden korkuyosun dr un dediği gibi nefes darlığın varsa olmaz en azından eninde sonunda aldırmıcakmısın zaten

Kızlar peki çamaşır makinasını nasıl düşünüyorsunuz kurutma+yıkama berabermi ? bende bu konuda çok kararsızım :S
İkisi bi arada olanlardan iyi randıman alınmıyomus canım bizzat calısanlar soyledı bana nettede arastırabılırsın ben cok arastrdım kurutmalı alıcaktm ama vazgectm snra normal makıne aldım yer durumuma gore ılerde kurutmayıda ayrı almayı dusunuyrum

Nazara inanırım tabi ki, bundan korunmanın yolu saklamak ya da saklanmak değil, bol bol dua..

Canım gecmiş olsun.. Bademcik amelıyatı kolay bıseymıs teyzem aldırmıstı ıhmal etme bence

Anladım canım neden korkuyosun dr un dediği gibi nefes darlığın varsa olmaz en azından eninde sonunda aldırmıcakmısın zaten

Canım gecmiş olsun.. Bademcik amelıyatı kolay bıseymıs teyzem aldırmıstı ıhmal etme bence

Korkuyorum kızlar ya.. Burda olan kişilerin yorumları pek iç açıcı değil. Zaten en kanamalı ameliyatmış bu.. Birkaç hafta çok acı ağrı oluyormuş, sadece sıvı tüketiyorsun ve bolca dondurma.. Ben hepten kururum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…