- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
aminn inşallah :) bosch canımaynen evi gördüm ama ıcınde kıracı var subatta cıkıcak bızde oyle baktık inş hersey yerinde ve düzgün gider hepimiz için :) beyaz esya hangi marka karar verdiniz ?
sağolasın canım içim rahatladı .:)Yok canım ya çok abartı bişey yapmak istersen anca bu olur bence sıkma sen hiç canını
Güzelmiş bunlar canm :) nerden aldın kiKızlar bu arada dün bu pijama takımlarını aldım bay bayan eş pijaması nette bi tanesi 90 liraydı ben 2 tanesini 98 e aldım :)
:) bizde bosh ve profilo arasında kaldık :)aminn inşallah :) bosch canım
Canım düğün salonları ortama 7 bin. mobilyalar orta halli 12-13 bin, beyaz eşya 6 bin ufak tefekler gebe 5 bin tutar bunun içinde takı gelinlik ve ıvır zıvıra giden masraflar yok en az 40 bin gözden çıkar. Ama gözünde korkmasın yavaş yavaş yapında göze gözükmüyor ama bir çok şey tamamlanıyor.55 60 bin gibi rakamlar söylendi bi düğüne bu kadar gidiyomu ya.yemekli falan olmayacak düğün normal olck.hani glinlik kiralanck.normal orta halli yani.ne 55 i .evde kaldım
Sağlık ocağına gittim canım işte, bu sefer başka doktor vardı, daha bademciklere bakar bakmaz bunlar çok kötü halde aldırın bence dedi. Bütün doktorlar bunu söylüyor ama ben çok korkuyorum. Aldırınca da çok bir şey değişmez ama nefes darlığı olmaz en azından dedi. Hatta daha kötü bile seyredebilir dedi. Yani anlayacağın iki ucu ....lu değnek..
Merhaba kızlar..Bende tamamladım pijama takımlarımı misafirler için bile aldım:))vuv takım süper :) aynı cıft bayıldım:)
Bizde bosch yada arçelik diyoduk ama bosch da karar verdik değiştirmessek kararımızı:) bizde bosh ve profilo arasında kaldık :)
Penyelerine bayıldım bende canım bizim burda bi çamaşırcı var orda buldum netten baktım daha uygunsa ordan alıyım diye ama benim ikisini aldığım fiyata onlar bi tanesını satıyoduGüzelmiş bunlar canm :) nerden aldın ki
Sağlık ocağına gittim canım işte, bu sefer başka doktor vardı, daha bademciklere bakar bakmaz bunlar çok kötü halde aldırın bence dedi. Bütün doktorlar bunu söylüyor ama ben çok korkuyorum. Aldırınca da çok bir şey değişmez ama nefes darlığı olmaz en azından dedi. Hatta daha kötü bile seyredebilir dedi. Yani anlayacağın iki ucu ....lu değnek..
Merhaba kızlar..Bende tamamladım pijama takımlarımı misafirler için bile aldım:))
Düğün nisan 2015 buarada:)
İkisi bi arada olanlardan iyi randıman alınmıyomus canım bizzat calısanlar soyledı bana nettede arastırabılırsın ben cok arastrdım kurutmalı alıcaktm ama vazgectm snra normal makıne aldım yer durumuma gore ılerde kurutmayıda ayrı almayı dusunuyrumKızlar peki çamaşır makinasını nasıl düşünüyorsunuz kurutma+yıkama berabermi ? bende bu konuda çok kararsızım :S
ya burası benim diyeceklerimin topiği değil ama valla içimen geldi siz burda böyle hani birbirinize çok sıcak davranıyosunuz ya keşke bizim iş yerindeki kızlarda böyle olsa. Yeni bir ilişkim var bunu düşünmeden söyledim sonrada çok pişman oldum benden hoşlanmayan kızlardan beri sabah beni gördü mutfakta yavuklunla devam ediyor mu diye sordu. Nasıl bi fesatlıktır bu ya. Siz de nazara inanıyormusunuz, çok nazara gelirmisiniz ilişkilerinizde? ve korunmak için ne yaparsınız saklı gizli mi yaşamaya çalısırsınız yoksa tam tersi saklayınca daha mı kötüyü çektiğine inanıyorsunuz? düşüncelerını paylaşırmısınız
Canım gecmiş olsun.. Bademcik amelıyatı kolay bıseymıs teyzem aldırmıstı ıhmal etme benceSağlık ocağına gittim canım işte, bu sefer başka doktor vardı, daha bademciklere bakar bakmaz bunlar çok kötü halde aldırın bence dedi. Bütün doktorlar bunu söylüyor ama ben çok korkuyorum. Aldırınca da çok bir şey değişmez ama nefes darlığı olmaz en azından dedi. Hatta daha kötü bile seyredebilir dedi. Yani anlayacağın iki ucu ....lu değnek..
Merhaba:)) Tesekürler hepimizin ki hayırlı olsun inşaallah. Mühendisim, memurum 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum.:)Merhaba hoşgeldin , hayırlı olsun biraz kendini tanıtır mısın? :) :)
Nazara inanırım tabi ki, bundan korunmanın yolu saklamak ya da saklanmak değil, bol bol dua..
Merhaba:)) Tesekürler hepimizin ki hayırlı olsun inşaallah. Mühendisim, memurum 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum.:)
Anladım canım neden korkuyosun dr un dediği gibi nefes darlığın varsa olmaz en azından eninde sonunda aldırmıcakmısın zaten
Canım gecmiş olsun.. Bademcik amelıyatı kolay bıseymıs teyzem aldırmıstı ıhmal etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?