- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
İlk öyle düşünüyodum ama çabuk bozuluyo diye bi çok yorum okudum vazgeçtimKızlar peki çamaşır makinasını nasıl düşünüyorsunuz kurutma+yıkama berabermi ? bende bu konuda çok kararsızım :S
valla çamasır makınam varmışKızlar peki çamaşır makinasını nasıl düşünüyorsunuz kurutma+yıkama berabermi ? bende bu konuda çok kararsızım :S
Evet ya pahalı nette canım güzel günlerde kullanınıPenyelerine bayıldım bende canım bizim burda bi çamaşırcı var orda buldum netten baktım daha uygunsa ordan alıyım diye ama benim ikisini aldığım fiyata onlar bi tanesını satıyodu
Korkuyorum kızlar ya.. Burda olan kişilerin yorumları pek iç açıcı değil. Zaten en kanamalı ameliyatmış bu.. Birkaç hafta çok acı ağrı oluyormuş, sadece sıvı tüketiyorsun ve bolca dondurma.. Ben hepten kururum artık..
Aynen canımAynen bende katılıyorum dua et sadece çokta etrafa anlatma hiç gereği yok zaten @escada35
Sadece elektrik süpürgem kaldı benim.. gerekli gereksiz herşeyi aldımNe güzel hazırlıklar devam ediyordur sanırım 4 ay kalmış ne güzel :)
Güle güle kullan canım bende şu kuşlu çatallar varya onlara baktım ama yoktuDün A101den servis kaşık çatalını almıştım ama pasta servis takımı kalmamıştı, bugün yine uğradım vardı ama farklı desen, aldım yine de.. Bide sosluk aldım 6 tane..
Eki Görüntüle 1351472 Eki Görüntüle 1351474
Sadece elektrik süpürgem kaldı benim.. gerekli gereksiz herşeyi aldımBugün sofra takımlarım geldi mesela bak bak doyamıyorum:) sizin ne kadar var?
Dün A101den servis kaşık çatalını almıştım ama pasta servis takımı kalmamıştı, bugün yine uğradım vardı ama farklı desen, aldım yine de.. Bide sosluk aldım 6 tane..
Eki Görüntüle 1351472 Eki Görüntüle 1351474
ayyy geç oldu ama artık senden bizden birisin hoşgeldin canım :)Günaydın ve merhaba kızlar, aranıza katılabilir miyim? gerçi 1805. sayfadan itibaren dahil olmak biraz zor olacakama kolay adapte olabilirim
yok kuzum genelde bu sorula karşılaşıyorum :)Annen ya da baban farklı milletten mi canım? Ben çok begendim ismini :)
nişan için istiyorum 50 lira filan tutar heralde evime aksesuar olur ilerde :) senin kardeşler marifetli tabi :)Parmak izli olan çok güzel bayildim. Ben ağacı kardeşime çizdirebilirim, sonra da parmak izlerimiz, süper olur yaa..
eminnüne gitmeden bohça işi hallediliyomuş demek ki güle güle kullanın aldıklarınızı canım :)colcicegigulbeseker , merhaba hoşgeldin aramıza :) merak etme bu topikte herkesle kolay kaynaşabilirsin, Gelinciklerimiz pek misafir sever :)
@cikolata_delisi ,Orya ...Merhaba yavru pandalar :)
Malumunuz bohça için pek zamanım yok, o yüzden ufaktan başlayalım dedik..Avm lerde alabildiğimzi aldık :) Hemen isze liste yapıyorum :)
Kemer ve cüzdan seti
Terlik
İç çamaşırı seti
Pijama takımı (öyle nuri alçonun olanlardan değil he saten falan değil, beğenmedik öyle :)..)
Kişisel bakım seti (tıraş köpüğü, duş jeli, roll on, diş fırçası, banyo lifi,deodarant)
Parfüm
Gömlek
Çorap :)
Daha eksik var ama aklıma gelmiyo yahu :)
sende hoşgeldin :)bende yeniyimm :) Allah nasip kısmet ederse ağustos geliniyim, bir de asker yolu bekliyorumm :) heyecan, hüzün, özlem, telaş hepsi bir arada :) herkese merhabalar, Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inşaAllah
yemeklimiydi cnım ben sadece tekne kirasını merak ediyorum...Merhaba kızlar :) nişanımı teknede yaptık yemekli 100 kişilik 4 saat boyunca boğazda gezdi herşeyi içinde 4 bin tl tuttu haberiniz olsun :) ve ciddi bir araştırma yapmıştım en uygun fiyatlı bu oldu. yapan organizasyon şirketindende gayet memnun kaldım isteyen varsa numaralarını verebilirm.
hoşgeldinn :)merabalar bende 2015 gelniyim :) 8 agustos 2015te düğünüm var :)
dışarda olunca kıyafet bile daha iddalı olur oda bütçe demek hediyelikler filanda eksik kalır aman en iyisi ev :)50kisi olsaydi yapicaktim ama sayi artinca hic isime gelmiyor. Bi yeri asil cok begendim, orasi da kisi basi fiyat verdi. Sadece mekan ve icecek servisi olursa 15tl, eger kek borek pasta eklensin derseniz onu da yaparim o zaman da 23tl olur kisi basi dedi. 100kisi olsa 2bin kusur ediyor. O paraya buzdolabi alirim ben hic yapamam valla. Evde halledicem.
yıkama kurutma :)Kızlar peki çamaşır makinasını nasıl düşünüyorsunuz kurutma+yıkama berabermi ? bende bu konuda çok kararsızım :S
Gereksizleri almasaydın canım :) Bizim ilkbaharda nişan 2016 da düğün olucak inşallah :)
Seninkide hayırlı olsun simdiden:)
okuyorum büro yönetimi ve yönetici asistanlığı haziranda atanırım büyük ihtimal 85 aldım ama.hep özenirim yaptığınız işe.
ayyy yıllık izin mii ne güzel :) her çalışanın en sevdiği şeydir yıllık izin. Yılın yorgunluğunu atmak. Sık sık görüşelim o zaman şekerim
hazırlıklar iyi gidiyor beyaz eşya falan bakıyoruz mobilya cok kararsız biri oldugum ıcın bunları nişanlıma yükledim sen seç ben begenırsem ben onaylarım dedimkendi acımdan ceyızım bıttı gibi bişey bakalım neler olcak merak edıyorum :) senın nasıl gidiyor :)
Ben bu sıkıntıları yaşamıyım diye nişan yapmıyorum işte canım
sohbetınıze karısmıs gıbı olucam ama cddn bende sen gıbı dusundum :/ yapmadım cok masraf ve onu cagır bunu cagırma herkes gönül koyuyor sonradan
kızlar bende 2 sene sonra falan evlilik düşünüyorum.maaşım 2000.sevgilimin maaşı 1500 civarı olur .evlenmeden önce ne kadarlık bi birikim yapsak düğünü borçsuz yaparız.sevgilimin maddi drumu kötü herşeyi sevgilim yapacak büyük ihtimal.sıfırdan başlayacağız yani.hem o hem ben ne kadar biriktirmeliyiz? eşyalar düğünden önce birktirdiğimz parayla alınsa.
nişan evde olsa.düğün orta halli olsa.bi fikir verebilir misiniz.? salça oldum ama :))
ya burası benim diyeceklerimin topiği değil ama valla içimen geldi siz burda böyle hani birbirinize çok sıcak davranıyosunuz ya keşke bizim iş yerindeki kızlarda böyle olsa. Yeni bir ilişkim var bunu düşünmeden söyledim sonrada çok pişman oldum benden hoşlanmayan kızlardan beri sabah beni gördü mutfakta yavuklunla devam ediyor mu diye sordu. Nasıl bi fesatlıktır bu ya. Siz de nazara inanıyormusunuz, çok nazara gelirmisiniz ilişkilerinizde? ve korunmak için ne yaparsınız saklı gizli mi yaşamaya çalısırsınız yoksa tam tersi saklayınca daha mı kötüyü çektiğine inanıyorsunuz? düşüncelerını paylaşırmısınız
Merhaba kızlar..Bende tamamladım pijama takımlarımı misafirler için bile aldım:))
Düğün nisan 2015 buarada:)
55 60 bin gibi rakamlar söylendi bi düğüne bu kadar gidiyomu ya.yemekli falan olmayacak düğün normal olck.hani glinlik kiralanck.normal orta halli yani.ne 55 i .evde kaldım
Canım düğün salonları ortama 7 bin. mobilyalar orta halli 12-13 bin, beyaz eşya 6 bin ufak tefekler gebe 5 bin tutar bunun içinde takı gelinlik ve ıvır zıvıra giden masraflar yok en az 40 bin gözden çıkar. Ama gözünde korkmasın yavaş yavaş yapında göze gözükmüyor ama bir çok şey tamamlanıyor.
Ben de kurgudayim ve tasarim islerini yapiyorum canimm :) ayy ne guzel hala calisiyor musun ?Merhaba tubbb, ne güzel memleketimden birini buldum :) bende aslında kamera arkasındayım. haber ajansında çalışıyorum. Uzun süre montajcı oalrakta çalıştım ama son 2 yıldır spor muhabiriyim. Sen hangi alanında çalışıyorsun?
Ben fotograf mezunuym disardan kendim ogrendim canim :)bu meslek için okudun mu canım? benim hayalim bu aslında kamera arkasında çalışmak :))
Ben de senin gibi dusunuyorm biz birikim yapiyoruz sevgilimle. Maaslarimiz ayniymis hemen hemen. Ben bi de disardan tasarim isleri aliyorm birikin yapiyorum erkek arkadasmda oyle. Biz direk ev almak istiyoruz diger seyler bi bicimde hallolur biz kendi evimize cikmak istiyoruz. Zaten 2006 veya 2007 de olcak :)kızlar bende 2 sene sonra falan evlilik düşünüyorum.maaşım 2000.sevgilimin maaşı 1500 civarı olur .evlenmeden önce ne kadarlık bi birikim yapsak düğünü borçsuz yaparız.sevgilimin maddi drumu kötü herşeyi sevgilim yapacak büyük ihtimal.sıfırdan başlayacağız yani.hem o hem ben ne kadar biriktirmeliyiz? eşyalar düğünden önce birktirdiğimz parayla alınsa.
nişan evde olsa.düğün orta halli olsa.bi fikir verebilir misiniz.? salça oldum ama :))
Çocuklar çok kolay atlatıyormuş, yeğeninin yaşı ufak mı?Öyle mi bilmiyorum canım ama yeğenim olmuştu gayet iyi geçmişti ..Yine de araştır öyle ol olucaksan tabii
Onlardan bir dolu vardı canım bizim burda ama ağacı yok, sadece çatalları var.Güle güle kullan canım bende şu kuşlu çatallar varya onlara baktım ama yoktu
Sosluklar aslında geçen hafta gelmiş, ben kalanlara denk geldim :)Ayyy çok güüzell olsun almakla iyi etmişsin :) sosluklar çok tatlııı bende eve giderken bakiim inşallah kalmıştır
Bir hikayesi var mı peki özel değilse?yok kuzum genelde bu sorula karşılaşıyorum :)
okuyorum büro yönetimi ve yönetici asistanlığı haziranda atanırım büyük ihtimal 85 aldım ama.hep özenirim yaptığınız işe.
Evet canım hayırlısı olsun herşeyin, teşekkür ederim :)
Tabii biz hep buradayız canım paylaş ya da sor biz dinleriz
aynn canım bende eşyaya yüklenmektense ev alalım diyorum .eşya her türlü alınır.her ay kira vermek koyar adama yaBen de kurgudayim ve tasarim islerini yapiyorum canimm :) ayy ne guzel hala calisiyor musun ?
Ben fotograf mezunuym disardan kendim ogrendim canim :)
Ben de senin gibi dusunuyorm biz birikim yapiyoruz sevgilimle. Maaslarimiz ayniymis hemen hemen. Ben bi de disardan tasarim isleri aliyorm birikin yapiyorum erkek arkadasmda oyle. Biz direk ev almak istiyoruz diger seyler bi bicimde hallolur biz kendi evimize cikmak istiyoruz. Zaten 2006 veya 2007 de olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?