2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar peki çamaşır makinasını nasıl düşünüyorsunuz kurutma+yıkama berabermi ? bende bu konuda çok kararsızım :S
valla çamasır makınam varmış yıkama sanırım sadece oldugu ıcın aldırmıcam ama aldırsaydım olmasaydı hep yıkama hep kurutmalı alırdım etrafımdakıler hep oyle dıyor:)

Öyle mi bilmiyorum canım ama yeğenim olmuştu gayet iyi geçmişti ..Yine de araştır öyle ol olucaksan tabii

Ne güzel hazırlıklar devam ediyordur sanırım 4 ay kalmış ne güzel :)
Sadece elektrik süpürgem kaldı benim.. gerekli gereksiz herşeyi aldım Bugün sofra takımlarım geldi mesela bak bak doyamıyorum:) sizin ne kadar var?

Sadece elektrik süpürgem kaldı benim.. gerekli gereksiz herşeyi aldım Bugün sofra takımlarım geldi mesela bak bak doyamıyorum:) sizin ne kadar var?

Gereksizleri almasaydın canım :) Bizim ilkbaharda nişan 2016 da düğün olucak inşallah :)

Ayyy çok güüzell olsun almakla iyi etmişsin :) sosluklar çok tatlııı bende eve giderken bakiim inşallah kalmıştır

Günaydın ve merhaba kızlar, aranıza katılabilir miyim? gerçi 1805. sayfadan itibaren dahil olmak biraz zor olacak ama kolay adapte olabilirim
ayyy geç oldu ama artık senden bizden birisin hoşgeldin canım :)
Annen ya da baban farklı milletten mi canım? Ben çok begendim ismini :)
yok kuzum genelde bu sorula karşılaşıyorum :)
Parmak izli olan çok güzel bayildim. Ben ağacı kardeşime çizdirebilirim, sonra da parmak izlerimiz, süper olur yaa..
nişan için istiyorum 50 lira filan tutar heralde evime aksesuar olur ilerde :) senin kardeşler marifetli tabi :)
eminnüne gitmeden bohça işi hallediliyomuş demek ki güle güle kullanın aldıklarınızı canım :)
bende yeniyimm :) Allah nasip kısmet ederse ağustos geliniyim, bir de asker yolu bekliyorumm :) heyecan, hüzün, özlem, telaş hepsi bir arada :) herkese merhabalar, Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inşaAllah
sende hoşgeldin :)
yemeklimiydi cnım ben sadece tekne kirasını merak ediyorum...
merabalar bende 2015 gelniyim :) 8 agustos 2015te düğünüm var :)
hoşgeldinn :)
dışarda olunca kıyafet bile daha iddalı olur oda bütçe demek hediyelikler filanda eksik kalır aman en iyisi ev :)
Kızlar peki çamaşır makinasını nasıl düşünüyorsunuz kurutma+yıkama berabermi ? bende bu konuda çok kararsızım :S
yıkama kurutma :)

okuyorum büro yönetimi ve yönetici asistanlığı haziranda atanırım büyük ihtimal 85 aldım ama.hep özenirim yaptığınız işe.

ayyy yıllık izin mii ne güzel :) her çalışanın en sevdiği şeydir yıllık izin. Yılın yorgunluğunu atmak. Sık sık görüşelim o zaman şekerim

Hosgeldiniz bebekler

Bende kendimi tanitiyim, 25bitti 26nin icindeyim 2.5yillik arkadasligimiz var sevgilimle 1aya kadar soz-nisan bi arada yuzuk takicaz eylul sonu ekim gibi de evleniciiz kismetse

Ben bu sıkıntıları yaşamıyım diye nişan yapmıyorum işte canım

Kiz ben nisan yapar miyim hic. Soz bu da iste. Ama nisan yapmicagim icin soz nisan sayilacak aslinda isteme-soz-nisan ucu bir arada olacak yani

sohbetınıze karısmıs gıbı olucam ama cddn bende sen gıbı dusundum :/ yapmadım cok masraf ve onu cagır bunu cagırma herkes gönül koyuyor sonradan

Ya bide iki defa insanlara taki zorunlulugu cikaramam. Herkesin belli hayat sartlari var. Niye zorliyim mecbur birakiyim. Bi kere nikahta takarlar yeter iste

Canim nerede yasiyorsun? Dugun isi istanbulda epey pahali. Ben dugun yapmicam mesela o parayla biz bal gibi balayi yapicaz

Ama sana tavsiyem parani simdiden biriktir cok var diye dusunme. Bende daha esya isine girmedim ama mobilya 15bin diye dusunuyorum. Beyaz esya 7-8tutsa, perde tul hali 2bin, gelinlik 2, damatlik 1, kina mekani, yuzuklerdi altindi takiydi, kina nisan kiyafetleri seklinde gidiyor 40bin olmasi lazim. Ama su da var bunlarin daha ucuzu da mumkun.

Nazara inaniyorum tabi ki bence bundan sonra soyleme. Iyiyiz ya falan de sorana kestirip yolla

Merhaba kızlar..Bende tamamladım pijama takımlarımı misafirler için bile aldım:))
Düğün nisan 2015 buarada:)

Misafir pijamalari bile mi

55 60 bin gibi rakamlar söylendi bi düğüne bu kadar gidiyomu ya.yemekli falan olmayacak düğün normal olck.hani glinlik kiralanck.normal orta halli yani.ne 55 i .evde kaldım

walla cnm bende ilk anda o kdr tutmaz diyordum ama malesef o para gidiyor.ve bizde orta halli bişi yapıcaz,yemekli fln olmayacak.ztn gelinliğide kiralamak ile satın almak arasında 200-250 tl fark ediyor,o nedenle satın almak ekstra bi masraf getirmiyor pek.Allah yardımcımız olsun.bizde herşeyi ikimiz yapıcaz hayırlısı ile inş.

kesinlikle cnm,her kalem masraf o yüzden katılıyorum.

Bende kendimi tanitiyim, 25bitti 26nin icindeyim 2.5yillik arkadasligimiz var sevgilimle 1aya kadar soz-nisan bi arada yuzuk takicaz eylul sonu ekim gibi de evleniciiz kismetse

Misafir pijamalari bile mi[/QUOTE]

Hayırlıı olsun..Evet ya aldım:) misafir banyo takımlarım bile varr.Yani misafirliğe gelebilirsiniz yatıya da kalabilirsiniz kızlarr

Ben de kurgudayim ve tasarim islerini yapiyorum canimm :) ayy ne guzel hala calisiyor musun ?
bu meslek için okudun mu canım? benim hayalim bu aslında kamera arkasında çalışmak :))
Ben fotograf mezunuym disardan kendim ogrendim canim :)
Ben de senin gibi dusunuyorm biz birikim yapiyoruz sevgilimle. Maaslarimiz ayniymis hemen hemen. Ben bi de disardan tasarim isleri aliyorm birikin yapiyorum erkek arkadasmda oyle. Biz direk ev almak istiyoruz diger seyler bi bicimde hallolur biz kendi evimize cikmak istiyoruz. Zaten 2006 veya 2007 de olcak :)

Öyle mi bilmiyorum canım ama yeğenim olmuştu gayet iyi geçmişti ..Yine de araştır öyle ol olucaksan tabii
Çocuklar çok kolay atlatıyormuş, yeğeninin yaşı ufak mı?

Güle güle kullan canım bende şu kuşlu çatallar varya onlara baktım ama yoktu
Onlardan bir dolu vardı canım bizim burda ama ağacı yok, sadece çatalları var.

Ayyy çok güüzell olsun almakla iyi etmişsin :) sosluklar çok tatlııı bende eve giderken bakiim inşallah kalmıştır
Sosluklar aslında geçen hafta gelmiş, ben kalanlara denk geldim :)

yok kuzum genelde bu sorula karşılaşıyorum :)
Bir hikayesi var mı peki özel değilse?

okuyorum büro yönetimi ve yönetici asistanlığı haziranda atanırım büyük ihtimal 85 aldım ama.hep özenirim yaptığınız işe.

Allah kolaylık versin canım, devlette çalışacaksın hiiiçç bu mesleğe girme derim. Çünkü evlilik arifesinde bu mesleğin zorluğunu gördüm grçekten. gecen yok, hafta sonun yok, akşam programın var desen birden görev çıkıyo maç oluyo ona gidiyorsun. Oyüzden evli bayanlar için gerçekten bu meslek zor yada anlayışlı bir eş lazım.

aynn canım bende eşyaya yüklenmektense ev alalım diyorum .eşya her türlü alınır.her ay kira vermek koyar adama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…