2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canim sevgi hersey olmuyo maalesef evlendikten sonra durumlar cok farkli oluyor. Iki ablam evlendigi icin biliyorum. Hele bide para mevzu ise biraz dusun acil kararlar verme

Bilmiyorum canım ne desem boş sen bilirsin istersen bi istihareye yat belki görürsün bişeyler için ferahlar çok hassas konular bunlar hayatını etkileyecek
kuzu atmayacak mısın değil atamıyorum küçükken oynardım mesela oynamayı sağa sola saçlarımı savurmaktan ibaret bişey sanardım
Hhahaha kıyamam yaaa tamam öyle oyna sen benim stilim bu dersin bozmayız bizde

Kızlar kına gecesi için nasıl bi abiye düşünüyorsunuz? Foto falan var mı atsanız da gözümüz gönlümüz şenlense
Kızlar kına gecesi için nasıl bi abiye düşünüyorsunuz? Foto falan var mı atsanız da gözümüz gönlümüz şenlense

Ay yuklemeye calistim ama boyittan dolayi kabul etmiyor. Tarik edizin kirmizi bi elbisesi var paris koleksiyonundan kirmizi kollar dantel ucusan bi elbise var. Ama tarik ediz den almayi dusunuyorum

Canim sevgi hersey olmuyo maalesef evlendikten sonra durumlar cok farkli oluyor. Iki ablam evlendigi icin biliyorum. Hele bide para mevzu ise biraz dusun acil kararlar verme
canım para meselesi sadece annesinde var işte. nişanlımla biraz farklı konularımız var

ciddi mi? Gelirim ki ben :)
e birlikte de eminönüne gidecektik :)

kınayı tekrar konuşalım kızlar :)
Valla her şeyin çok güzel olmuş maşallah

aslında düşünüyorum bugün istihareye yatmayı. şimdi aradı bi eksiğin var mı falan diye. bi tuhaf oldum bende

canım para meselesi sadece annesinde var işte. nişanlımla biraz farklı konularımız var
annesi tipik bir kaynana seninkinin, onu hiç takma. bunca zaman harcadığın emek, sevgin.. bunları düşün. Nişanlınla sorun ne, o da mı parayı konuşuyor

Ay yuklemeye calistim ama boyittan dolayi kabul etmiyor. Tarik edizin kirmizi bi elbisesi var paris koleksiyonundan kirmizi kollar dantel ucusan bi elbise var. Ama tarik ediz den almayi dusunuyorum
Tarif ettiğin abiyeyi gördüm sanırım hoşmuş cidden tam kına gecelik

ciddi mi? Gelirim ki ben :)
e birlikte de eminönüne gidecektik :)

kınayı tekrar konuşalım kızlar :)
Valla her şeyin çok güzel olmuş maşallah
Ya ben organizasyon firmasıyla anlaşmazsam eminönü mekanım olacak zaten hatta istanbulda yaşayan kızlar olarak topluca gitsek varya ne indirim yaparlar bize

aslında düşünüyorum bugün istihareye yatmayı. şimdi aradı bi eksiğin var mı falan diye. bi tuhaf oldum bende
Sen yine de yat canım zaten o kadar da sormasa seni çoktan bitirirdin seni çeken çok tarafı var demek ki ama bazı konularda şüphelerin var.. Eminim çok seviyordur seni öyle olmasa hissederdinn sevdiğine eminim diyorsun sende ama dediğin gibi sevgi yeter mi bir, ikincisi şu dönemle mi alakalı onun değişimi bilemezsin heralde

Valla kına konusunda her konuda olduğum gibi çok kararsızım. Niye böyle oluyor ki :/ şu org. şirketlerinin fiyatları ne acaba, bi de nerde bu şirketler ben niye bilmiyorum :)))
eveeeeet istanbulda olan kızlar gitmeliyiz bence de, nevresimleri falan ordan alcam, mutfak eşyasıııı bilmiyorum :)

kızlar ben organizasyon ekibinde sadece karşılama ekibini istiyorum geri kan herşeyi kendimiz çok uygun fiyata yapabiliriz...

Bende saten almayı düşünmüyorum canım penye 6lı set alıcam cunku satenlerı gordukce tek tek alıyorum zaten dayanamıyorum :)

Canım malesefkı sevgı her sorunu asmaz ama annesı bıldıgın kaynana modelıymıs yanı su anlatılan kaynanalardan duyduklarımızdan..Buna sen karar verceksın ömür gecırebılcekmısın oturup dusunceksın.. Bide bı mesajında akşama kadar her dediğini yaptım akşam yoruldm diynce surat astı yazmıssın. Sonucta sende calısıyosun hazıra alıstırma.. Ben dıyorum nısanlıma mesela senın arkanı toplamam kendın toplıcaksın dagtyosan dıye ustunden cıkardgnı egılıp alıversn bı zahmet mesela kucuk seyler belkı bunlar ama alıstırırsan yorar senı..

Eveeeeet benımkınede buyrun gelın beklerım

Merhaba. Ben yazmistim canim

Ayy canım cok sağol cevap verdıgın ıcın.. Ne zamana kadar devam edıyodu bılıyomusun dıcektım sıtesnde goremedmde..

utanıyorum

evet birazcık ters :)

normalde adetler öyle canım bende öyle yaparız diye düşündüm ama benim ki pek yanaşmadı o duruma nolcak bilmiyorum :)

Ne utanmasıymıs o ask olsun hatun Paylaş bende bugün beğendıgm ve alcagm jartıyer takımını gosterym sana

annesi tipik bir kaynana seninkinin, onu hiç takma. bunca zaman harcadığın emek, sevgin.. bunları düşün. Nişanlınla sorun ne, o da mı parayı konuşuyor
yok ya o parayı konuşmuyo. biz çok emek verdiik ailemi ikna etmek için. o zaman el üstünde tutan adamda bi ilgisizlik başladı. sorun bu. sürekli memnuniyetsizlik var.

Canım aslında pahalılar o firmalar ama bende mekanı ucuza tutabilirsem onlarla anlaşıcam yada mekanı daha iyi bir şekilde tutarım ama org. firmasıyla anlaşmam herşeyi ben hazırlarım o da olur internetten kına organizasyon firmaarı falan yaz çıkar bir sürü şirket..

kızlar ben organizasyon ekibinde sadece karşılama ekibini istiyorum geri kan herşeyi kendimiz çok uygun fiyata yapabiliriz...
Aynı şeyi bende düşünüyorum kendi paketimizi kendimiz oluşturabiliyor muyuz diye soruyorum firmalara. Bende aynı karşılama ekibi, kaftan ve taht istiyorum o kadar kaftan aşırı pahalı normalde fatihte soruşturdum bir kaftan kiralama fiyatı komple kına organizasyon paketline eş değer o yüzden tahtları da hoşuma gidiyor

Ben set aldırmıycam ya, onun yerine ne aldırcam onu bilmiyorum ama

Hani bakiim jartiyerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…