2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım inşallah hayırlısı olur...
sen bu adamı ne kadardır tanıyosun ne kadar sürede evlenme kararı aldın?
evlenince bu hal,nden daha iyi bi adamla karşılaşmıycaksın malesef...
nişanlınla iyi kötü geçinseniz bile kayınvalidenin eli hep üstünüzde olursa napcaksınız... nişanlın daha şimdiden onları düşünüyor... çekirdek aile kavramını kabullenmediğini kendin söylemiştin

ben gelmeyi isterimde göbek atmay bilmiyorum
utanma kıss merak ettikk

Ne utanması yaaa kız kızayız şurda
çok ısrar ettiniz resmini çekince atarım

Canım bizim sorunlarımız kıskançlık falan değil. Nişanlımın kurduğu cümleler çok kırıyo beni. İlgisi çok değişti yani bunlar var. Bilmiyorum artık napacamı bilmiyorum

Canım benimde korkum bu yönde zaten. İşte bana onu göstermesini istedim daha önce. Şimdi de dedim düşünecem diye ama bilmiyorum işte. Herşeyi düşündüm ben.

Canım o da diyo ki ben değişmedim sana öyle geliyo diyo. Hep ilgiyi benden bekliyo. Dün akşama kadar her istediğini yaptım. Akşam bişe istedi bende yoruldum dedin ve bana surat astı. Bende ipler koptu zaten. Kendide akşama kadar pc ve spor kanalından başka bişe yapmadı

Bende bilmiyorum baya bi video izlicem bu dönemde kınaya kadar öğrenicem azıcık kuzu kendi kınanda da atmayacak mısın göbek aaaaaaaaaaa çok ayıpppp bizimkilerle prova yap işte
kuzu atmayacak mısın değil atamıyorum küçükken oynardım mesela oynamayı sağa sola saçlarımı savurmaktan ibaret bişey sanardım

Canım o günden itibaren annesine diyo. Bi kere olacak math ne isterse olsun diyo. Ve her telefonda diyo para lafını açma diye. Ben de dedim ki eğer babanlar sıkışcaksa biz evi 1sene erteleyelim dedim. Hayır babam abimlere ne yaptıysa bize de yapacak dedi. O günden beri de sen benim ailemsin diyo. Ama diyorum ya onda artık sen benimsin düşüncesi var

Yok canım ya giymem o yüzden almadım..Hem zaten dün baktım bizimkine, tepkisini ölçmek için o da hoşlanmadı

Nasıl ya, nasıl ilgisini çekmez ki? Bana ters bunlar

benim ki benden çok meraklı her renkten alalım diyo oldu canım dedim
o da oyshodan filan almamı istemiyo ne onlar öyle pijama sıradan dyo

O geçen aldığım taytlı askılı takımı falan beğenmedi benimki.. Diğerlerini gösterdim gözü açıldı tabi, şimdi bunları beğenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…