- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
merhaba cnm :) bende bir zamanlar buralardaydım sonradan BDV abone olunca unutmuşum bu topiğiA.s. canım merhaba :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm :) bende bir zamanlar buralardaydım sonradan BDV abone olunca unutmuşum bu topiğiA.s. canım merhaba :)
teşekkür ederim canım kpss çalışıyorum.. birde BDV abone olmuş gibi takılmaktan buraya pek zaman ayıramadımİyiyiz canım, sen nasılsın..sorması ayıp niye ara verdin![]()
merhaba cnm :) bende bir zamanlar buralardaydım sonradan BDV abone olunca unutmuşum bu topiğitekrar geldim kabul ederseniz
![]()
yine benselam hoşgeldinn :)
hoşbuldum :) teşekkür ederim :)Tabii kabul ederiz ne demek hoşgeldinn topiğimiz her gelene açık![]()
hoşbuldum :) teşekkür ederim :)
Gelincikler ben doktora gidiyorum görüşürüzzzzz
*Ben Sumru 22 yaşında TrabzonluyumNe demek canım :) Biraz kendiniz tanıtır mısın bizlere :)
*Ben Sumru 22 yaşında Trabzonluyum
*2014 haziranda müzik öğretmenliğinden mezun oldum. ( Fakat atananmış müzik öğretmeni adayıyım)
*23 yada 27 Mayısta nişanım olacak inşallah. ( 23'ünde yer bulamazsak 27'sinde olabilir)
*Bende sizleri tanıyabilir miyim ?![]()
bu erkekleri bazen dürtmek lazım canım ayy herşeyin yoluna girmesine seni anlamasına çok sevindim :)
İnşallah kızlar. Dedim zaten daha öncede anladığını söyledin inşallah bu sefer anlamışındır ama sana güvenmiyorum dedim:)Canım ya çok sevindim daimi olur inşallah..Hatasını anlaması bile güzel..İnşallah bir daha tatsız birşey olmaz aranızda çok mutlu olursunuz inşallahhhhDavatiye kısmına da ayrı sevindim, rahatlamışındır en azından
![]()
Canım benimmmmCanımmm küsme lütfennn ağlarımCanım ben hep okudum yazdıklarını anlattıklarını.Canını sıkma üzme kendini düğün arifesinde olur böyle şeyler herkesin dediği gibi bende diyorum önemli olan nişanlının senin yanında olabilmesi,senin tarafında olması,seni anlaması en ufak bişeyde yüzünü güldürebilmesi onunda yaptıklarını yazmışsın okudum hepsini.. Ama mektup yazman çok iyi olmuş yüzyüze olsa bile insan bazen söyleyemiyo unutuyo diyeceklerini ne demişler söz uçar yazı kalır :) çok güzel yapmışsın o da güzelce açıklamış sana farknda değilmiş büyüklük sende kalsın sen yine tavrını koymuş açıklamanı yapmışsın için rahat olsun bundan sonra
Herşeyin hayırlısı olsun davetiyeler de hallolucak inşallah herşey güzel olucak dua et sen , bende ediyorum senin için
![]()
Umudum benimde o yönde canım. Düşün geldim diyo ki canım açmısın bişeler hazırlayım diyo:)Kuzum benim çok sevindim etkili olmuşa benziyor inşallah böyle gider mektup işini iyi düşünmüşsün![]()
tabi ki canım kalıcı gelinciklere ihtiyacımız var :)yine benbu sefer gitmemek üzere geldim
kabul ederseniz
![]()
Aminnn :) memnun oldum canım bizde düğünü 2016 da düşünüyoruz.. hakkımızda hayırlısı olsun :) sen nerelisin oryaÇok memnun oldumm ne güzel hayırlısı olsun hakkınızda (nişan içinde,atanmak içinde :) )
Bende Orya 24 yaşındayım Muhasebeciyim 5 yıllık bir ilişkim var 2 aylık taze sözlüyüm :) Kısmet olursa 2015 ilkbaharında nişanım 2016 da ise düğünüm olucak :)
Merhaba hoş geldin :) bende yeni sayılırım grupta :) 28 yaşındayım :) (aranızdaki en büyük olabilirim*Ben Sumru 22 yaşında Trabzonluyum
*2014 haziranda müzik öğretmenliğinden mezun oldum. ( Fakat atananmış müzik öğretmeni adayıyım)
*23 yada 27 Mayısta nişanım olacak inşallah. ( 23'ünde yer bulamazsak 27'sinde olabilir)
*Bende sizleri tanıyabilir miyim ?![]()
merhaba canım hayırlı olsun :) darısı başımıza inşallahMerhaba hoş geldin :) bende yeni sayılırım grupta :) 28 yaşındayım :) (aranızdaki en büyük olabilirim) 2 aydır nişanlıyım kısmet olursa 2015 ağustosda düğün olacak ama hala yer ve tarih belli değil :S
hahaha bende bu sefer kalıcıyımtabi ki canım kalıcı gelinciklere ihtiyacımız var :)
bende 22 yaşındayım mart 2015 te 2 yıl olcak ilişkimizde grenciyim son senem :) martta söz nişan ağustosta düğün düşünüyoruz :)
evet canım arayı uzatmaya niyetimiz yok ailelerde bizim gibi düşünüyor :)hahaha bende bu sefer kalıcıyımen güzeli hepsinin birarada çıkması söz nişan düğün :) benimde ailem 2016 diyor
yoks bize kalsa yazın
bu arada isim neydi acaba :)
Canım benimmmmo beni anladıysa zaten sorun olmaz canım anlamadıysada zaten uzatmanın anlmı yok. Son bi şans dedi bakalım nasıl kullanacak bu fırsatı
Aminnn :) memnun oldum canım bizde düğünü 2016 da düşünüyoruz.. hakkımızda hayırlısı olsun :) sen nerelisin orya