- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
yazı yazınca isminizin altında yazı çıkıyo ya onu nasıl yapıyonuz kızlar ayarlardan bulamadım mesela @cellist61 sadece sen yazmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan kısmına kadar stresli ve heyecanlı geçti :) nişandan sonra biraz rahatlamak kafa dinlemek istediğim için iç bir şeyle uğraşmadım :) yeni yılla beraber inş çeyiz alışverişine ve hazırlıklara son süratmerhaba canım hayırlı olsun :) darısı başımıza inşallahheyecan var mı :) düğün yazın mı olacak ? şimdiden bakın yoksa yer bulmanız sıkıntı olur canım
![]()
Konsepti ne renk düşünüyorsun karar verdin mi?o afişi istemiyorum zaten canım :)
çok göz yoruyo orda kocaman daha sakin romantik bişey planlıyorum :)
![]()
![]()
HahahahaUmudum benimde o yönde canım. Düşün geldim diyo ki canım açmısın bişeler hazırlayım diyo:)
İkisi de olur kuzum yaa ama sanki baş harfler daha şık duruyor gibiEki Görüntüle 1356188 Eki Görüntüle 1356189
bunlardan yaptırmak istiyorum kızlar direk ikimizin ismi uzun mu yazılsa yoksa baş harflerimiz yeter mi
pembe mor beyaz düşünüyorum canım yada sadece pembe beyaz olabilir... bizim salon genel olarak kırık beyaz yastıklar berjerler pembe çiçekli onlara uyum sağlar gibi :)Konsepti ne renk düşünüyorsun karar verdin mi?
kararsız kaldım bilemedim bi türlü...İkisi de olur kuzum yaa ama sanki baş harfler daha şık duruyor gibi![]()
kesinlikle morpembe mor beyaz düşünüyorum canım yada sadece pembe beyaz olabilir... bizim salon genel olarak kırık beyaz yastıklar berjerler pembe çiçekli onlara uyum sağlar gibi :)
bi renk tavsiye edebilir misin
kararsız kaldım bilemedim bi türlü...
hem nişanda kullanıcam sonra evimizde aksesuar olarak durur :)
O zaman canım uzun süre gelinlikle dur onunla oyna falan sonra kına yakma kısmında bindallı giy hem abiye masrafından kurtulursun hemde gelinlikle oynamakta hoş olur. Bi de tesettürlü müydün sen? Öyleysen eğer gelinliğini mesela straplez yaptır sevgilinin memleketinde kapatılacak gibi (ama boleroyla demiyorum o iğrenç oluıyor başka bir şekilde ) öyle de çok güzel olur
küçük mor detaylarda katabilirim :)kesinlikle morbayılıyorum mora
Kuzu ben olsam bende pembe-mor-siyah düşünürdüm yada pembe-siyah bizim salonda kırık beyaz komple ters dururdu ama çarpıcı da olurdu senin söylediğin renkler çok hoş aslında bence beyaz-pudra-pembe düşün yada pastel tonlarda mavi yada yeşil yada turkuaz ve beyaz da gider aslında pembeli beyazlı bi eve.. Daha önce attığın resimde vardı sanki o renkler yeşil mi turkuaz mı bi konsept attın az öncepembe mor beyaz düşünüyorum canım yada sadece pembe beyaz olabilir... bizim salon genel olarak kırık beyaz yastıklar berjerler pembe çiçekli onlara uyum sağlar gibi :)
bi renk tavsiye edebilir misin
kararsız kaldım bilemedim bi türlü...
hem nişanda kullanıcam sonra evimizde aksesuar olarak durur :)
Dedim zaten çok yoruldum aç değilim ama bi türk kahvesi içrrim dedim:)Hahahahakızların dedikleri doğru arada burunlarını sürtmek gerekiyormuş demek ki
hazırlasın hazırlasın hazır teklif etmişken yaptır bişeyler ki biraz alışsın sonra tepene binmesin senin
![]()
Canim senin adin zaten uzun erkek arkadasininda iki isminin oldugunu soylemistn dha once yanlis hatirlamiyorsam o yuzden upuzun olur ve tren gibi hos durmaz bence. Bas harf daha iyi sankiEki Görüntüle 1356188 Eki Görüntüle 1356189
bunlardan yaptırmak istiyorum kızlar direk ikimizin ismi uzun mu yazılsa yoksa baş harflerimiz yeter mi
bizim yarın da kar tatili ama ggel gelelim gidecek bi yerim yok2ocak cuma günü tüm kamu kurum ve kuruluşlarında idari izin olarak kabul edildiiiii:)
kuzu siyah rengini sevmem ben :)Kuzu ben olsam bende pembe-mor-siyah düşünürdüm yada pembe-siyah bizim salonda kırık beyaz komple ters dururdu ama çarpıcı da olurdu senin söylediğin renkler çok hoş aslında bence beyaz-pudra-pembe düşün yada pastel tonlarda mavi yada yeşil yada turkuaz ve beyaz da gider aslında pembeli beyazlı bi eve.. Daha önce attığın resimde vardı sanki o renkler yeşil mi turkuaz mı bi konsept attın az önce
onun adı 6 harfli benim ki 5 çok mu uzun durur ki öyleCanim senin adin zaten uzun erkek arkadasininda iki isminin oldugunu soylemistn dha once yanlis hatirlamiyorsam o yuzden upuzun olur ve tren gibi hos durmaz bence. Bas harf daha iyi sanki
Bende kiralamayı düşünüyorum canım ama aşırı pahallılar napıcam bilmiyorumevet elbise arama derdi de olmaz,bindallıyı da almayı değil kiralamayı düşünüyorum.sonra bidaha ztn onu nerde giyicem.yok hayır tesettürlü değilim ben cnm.
kuzu siyah rengini sevmem ben :)
sabunlar gül suyu pembe şişelerin püskülü beyaz etiketleride pembe beyaz olur :)
nişan tepsimde pembe beyaz :)
ahşap harfler hangi renk olsa bilmiyorum
sandalye tüllerini mor pembe beyaz bağlarım
kapı süsünüde mor pembe beyaz yaparım :)
Şuna bir ben sevinemedim, cuma zaten dersim yok2ocak cuma günü tüm kamu kurum ve kuruluşlarında idari izin olarak kabul edildiiiii:)
Bende kiralamayı düşünüyorum canım ama aşırı pahallılar napıcam bilmiyorumdönüp bakmayacağımız kadar dandik bindallılar bile 300-400 tl ki para verseler giymem kınamda onları, kaftan istiyorum hatta hafif tarlatanlı bile onların kirası 1500 benim gelinliğimde ondan pek farkı olmayacak ki manyak mıyım niye vereyim o kadar parayı kaftana yani ne yapacağımı hiç bilmiyorum
tek çıkış yolu 1500e falan bi organizasyon firmasıyla anlaşırım o getirir kaftanı bir sürü hizmette almış olurum o paraya