2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

merhaba canım hayırlı olsun :) darısı başımıza inşallah :KK68: heyecan var mı :) düğün yazın mı olacak ? şimdiden bakın yoksa yer bulmanız sıkıntı olur canım o_O
Nişan kısmına kadar stresli ve heyecanlı geçti :) nişandan sonra biraz rahatlamak kafa dinlemek istediğim için iç bir şeyle uğraşmadım :) yeni yılla beraber inş çeyiz alışverişine ve hazırlıklara son sürat :D

10847940_1004125169609014_899240975267931974_n.webp
1514584_1004125199609011_2353823839394848337_n.webp

bunlardan yaptırmak istiyorum kızlar direk ikimizin ismi uzun mu yazılsa yoksa baş harflerimiz yeter mi

Umudum benimde o yönde canım. Düşün geldim diyo ki canım açmısın bişeler hazırlayım diyo:)
Hahahaha :KK70: kızların dedikleri doğru arada burunlarını sürtmek gerekiyormuş demek ki Hoppa hazırlasın hazırlasın hazır teklif etmişken yaptır bişeyler ki biraz alışsın sonra tepene binmesin senin :KK20:

Konsepti ne renk düşünüyorsun karar verdin mi?
pembe mor beyaz düşünüyorum canım yada sadece pembe beyaz olabilir... bizim salon genel olarak kırık beyaz yastıklar berjerler pembe çiçekli onlara uyum sağlar gibi :)
bi renk tavsiye edebilir misin
İkisi de olur kuzum yaa ama sanki baş harfler daha şık duruyor gibi o_O
kararsız kaldım bilemedim bi türlü...
hem nişanda kullanıcam sonra evimizde aksesuar olarak durur :)

pembe mor beyaz düşünüyorum canım yada sadece pembe beyaz olabilir... bizim salon genel olarak kırık beyaz yastıklar berjerler pembe çiçekli onlara uyum sağlar gibi :)

kesinlikle mor :D bayılıyorum mora

O zaman canım uzun süre gelinlikle dur onunla oyna falan sonra kına yakma kısmında bindallı giy hem abiye masrafından kurtulursun hemde gelinlikle oynamakta hoş olur. Bi de tesettürlü müydün sen? Öyleysen eğer gelinliğini mesela straplez yaptır sevgilinin memleketinde kapatılacak gibi (ama boleroyla demiyorum o iğrenç oluıyor başka bir şekilde ) öyle de çok güzel olur

evet elbise arama derdi de olmaz,bindallıyı da almayı değil kiralamayı düşünüyorum.sonra bidaha ztn onu nerde giyicem.yok hayır tesettürlü değilim ben cnm.

Kuzu ben olsam bende pembe-mor-siyah düşünürdüm yada pembe-siyah bizim salonda kırık beyaz komple ters dururdu ama çarpıcı da olurdu senin söylediğin renkler çok hoş aslında bence beyaz-pudra-pembe düşün yada pastel tonlarda mavi yada yeşil yada turkuaz ve beyaz da gider aslında pembeli beyazlı bi eve.. Daha önce attığın resimde vardı sanki o renkler yeşil mi turkuaz mı bi konsept attın az önce

Hahahaha :KK70: kızların dedikleri doğru arada burunlarını sürtmek gerekiyormuş demek ki Hoppa hazırlasın hazırlasın hazır teklif etmişken yaptır bişeyler ki biraz alışsın sonra tepene binmesin senin :KK20:
Dedim zaten çok yoruldum aç değilim ama bi türk kahvesi içrrim dedim:)

Kuzu ben olsam bende pembe-mor-siyah düşünürdüm yada pembe-siyah bizim salonda kırık beyaz komple ters dururdu ama çarpıcı da olurdu senin söylediğin renkler çok hoş aslında bence beyaz-pudra-pembe düşün yada pastel tonlarda mavi yada yeşil yada turkuaz ve beyaz da gider aslında pembeli beyazlı bi eve.. Daha önce attığın resimde vardı sanki o renkler yeşil mi turkuaz mı bi konsept attın az önce
kuzu siyah rengini sevmem ben :)
sabunlar gül suyu pembe şişelerin püskülü beyaz etiketleride pembe beyaz olur :)
nişan tepsimde pembe beyaz :)
ahşap harfler hangi renk olsa bilmiyorum
sandalye tüllerini mor pembe beyaz bağlarım
kapı süsünüde mor pembe beyaz yaparım :)

Canim senin adin zaten uzun erkek arkadasininda iki isminin oldugunu soylemistn dha once yanlis hatirlamiyorsam o yuzden upuzun olur ve tren gibi hos durmaz bence. Bas harf daha iyi sanki
onun adı 6 harfli benim ki 5 çok mu uzun durur ki öyle:KK17:

evet elbise arama derdi de olmaz,bindallıyı da almayı değil kiralamayı düşünüyorum.sonra bidaha ztn onu nerde giyicem.yok hayır tesettürlü değilim ben cnm.
Bende kiralamayı düşünüyorum canım ama aşırı pahallılar napıcam bilmiyorum :KK43: dönüp bakmayacağımız kadar dandik bindallılar bile 300-400 tl ki para verseler giymem kınamda onları, kaftan istiyorum hatta hafif tarlatanlı bile onların kirası 1500 benim gelinliğimde ondan pek farkı olmayacak ki manyak mıyım niye vereyim o kadar parayı kaftana yani ne yapacağımı hiç bilmiyorum :KK14: tek çıkış yolu 1500e falan bi organizasyon firmasıyla anlaşırım o getirir kaftanı bir sürü hizmette almış olurum o paraya

kuzu siyah rengini sevmem ben :)
sabunlar gül suyu pembe şişelerin püskülü beyaz etiketleride pembe beyaz olur :)
nişan tepsimde pembe beyaz :)
ahşap harfler hangi renk olsa bilmiyorum
sandalye tüllerini mor pembe beyaz bağlarım
kapı süsünüde mor pembe beyaz yaparım :)
1.webp
2.webp

Canım bunları yükledim de senin düşündüğün renkler değiller o zaman neyse söylediğin renkler en cicileri bence de sadece farklı olsun diye söylemitim bunları ama tamamen uyumlu olsun diyorsan bencede pembenin açık tonları ile beyaz en güzeli Hoppa

Bende kiralamayı düşünüyorum canım ama aşırı pahallılar napıcam bilmiyorum :KK43: dönüp bakmayacağımız kadar dandik bindallılar bile 300-400 tl ki para verseler giymem kınamda onları, kaftan istiyorum hatta hafif tarlatanlı bile onların kirası 1500 benim gelinliğimde ondan pek farkı olmayacak ki manyak mıyım niye vereyim o kadar parayı kaftana yani ne yapacağımı hiç bilmiyorum :KK14: tek çıkış yolu 1500e falan bi organizasyon firmasıyla anlaşırım o getirir kaftanı bir sürü hizmette almış olurum o paraya

ben o gün burada topiklerin birinde 50 tl den baslıyor kiralama diye okumustum cnm bende vermem o kdr para ya.haa 50 tl'lik şeyde giyilmezde 100-150 tl arası bişi olursa kiralarım.aslında burda ikinci el/takas bölümünde bindallısını satan 100-150 arası var,güzel modellerde war arasında ama ben daha önce hiç böyle başkasının kıyafetini giymediğim için içime sinmez öyle birşey yapmak :KK43: organizasyon firması ile anlaşsam hem salon parası bi de en az onlara 1000 tl ister çok olur :KK43: bakalım o zmn artık bi formül bulucaz :KK61:

Back
X