- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Canım bizde düşündükte zor olacaktı ama çok güzel olur yapsan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizde düşündükte zor olacaktı ama çok güzel olur yapsan :)
Bende hepsine bayıldım :)1-2-3 güzel canım pek yardımcı olmadım ama![]()
Yok canım yarın tam gün. Ay ne zormuş ya bu işler1. ve sonuncu güzel :)
Offff, ben de sevinmiştim. Öğleden sonra yayan olarak 15 dk yürüyüp ilkokul kısmına gidiyorum bu soğukta sinir oluyorum.Yok canım yarın tam gün. Ay ne zormuş ya bu işler![]()
Huhu kimse var mi![]()
Sanirim tek ikimiz kaldik :) aklima bir soz geldi mutlu insanlarin hepsi uyuyorsa biz neyiz acabaBen varımmmm :)
fiyatlarını ve içeriğini biliyo musun canım anlatır mısın birazAnatolia kına organizasyon var ben onunla anlaçmayı dusunuyorum
Sanirim tek ikimiz kaldik :) aklima bir soz geldi mutlu insanlarin hepsi uyuyorsa biz neyiz acaba![]()
Aman allah bozmasin canim :) onemli degil bazen bildirim gelmiyor :) gecmis olsun yedigin bir sey mi dokundu acaba ?Canımmm kusura bakma bildirim düşmemiş şimdi görüyorum yazdgını ben yazmadın sanmıştım
Valla mutluyum ben ya sahsım adına konusuyorum aman cok sukur Allah bozmasın mutluyum bide miğdem kötü olmasaydı bugun iyiydm yanı![]()
Bilmiyorum ki sabah agzımın içi zehir gibiydi nedense dişlerim ağrıyodu bide uyandgmda dişlerimi sıkarak uyurm ben malesef farknda olmadan milyonkere diş fırcaladım bugn ama hala garıp bi tat var agzımda cozemedm o tat gıtsn dıyede habıre bıseyler yıyıp içiyorum ama dokuncak bişi yemedm o kadar ya bilemedim valla yarına gecer heralde.. :) Sende gece cadısısın heralde ben gıbı annem öyle derde bana :)Aman allah bozmasin canim :) onemli degil bazen bildirim gelmiyor :) gecmis olsun yedigin bir sey mi dokundu acaba ?
Canim arada oyle oluyor. Acaba hasta falan mi olacaksin.. Kafaya takmamaya calis umarim sabaha gecer... Hahah cok iyiymis gece cadisi :) uyku tutmadi kuzumBilmiyorum ki sabah agzımın içi zehir gibiydi nedense dişlerim ağrıyodu bide uyandgmda dişlerimi sıkarak uyurm ben malesef farknda olmadan milyonkere diş fırcaladım bugn ama hala garıp bi tat var agzımda cozemedm o tat gıtsn dıyede habıre bıseyler yıyıp içiyorum ama dokuncak bişi yemedm o kadar ya bilemedim valla yarına gecer heralde.. :) Sende gece cadısısın heralde ben gıbı annem öyle derde bana :)
söz nişan oldu canım yanı ıstene soz nısan hepsı aradan cıktı dıyelm nısan ıstemedım ben kına gecesnde kına kıyafetnı gymden nısanlk gycem tamamdırCanim arada oyle oluyor. Acaba hasta falan mi olacaksin.. Kafaya takmamaya calis umarim sabaha gecer... Hahah cok iyiymis gece cadisi :) uyku tutmadi kuzumbende takiliyorum sitede.. Sizin dugun mu var yoksa soz nisan mi
Ooff darisi basimasöz nişan oldu canım yanı ıstenemanısan hepsı aradan cıktı dıyelm nısan ıstemedım ben kına gecesnde kına kıyafetnı gymden nısanlk gycem tamamdırdüğün kuzum gün sayıyoruz işte ama daha cok var.. Sizin?
olur olur gecer zaman merak etme ben tesellı ederımde bı kendımı edemıyorum malesef bana gecmıyo zaman suan hıcOoff darisi basimabana dahaa ohoooooo cok var 2016 da dugun kismetse.... İsteme soz mayista olacak 27 mayista nisanimiz :) yasiniz kac dugununuz ne zaman olacak.
Bende 22 yasindayim.. Ve 23 agustos dogum gunumol oluer zaman merak etme ben tesellı ederımde bı kendımı edemıyorum malesef bana gecmıyo zaman suan hıc23 yasındaym canım 24 olcam evlenene kdar 24 ağustosta nasıpse:) sen kaç yasındasn?
Yani en azından tarıh bellı ama gecıyo zaman ya dusunme oyle tadını cıkar her gununun vaktın varken ceyızıne odaklan bence bak cıkamıyorum işin içinden ben şimdi ki zamanında almama ragmen artık hep çeyize odaklı vazıyette gezıyorumBende 22 yasindayim.. Ve 23 agustos dogum gunumbilirim o duyguyu zaman durmus sanki gecmek bilmiyor isin ucunda sevdicegimiz olunca boyle oluyor
sen yine iyisin bak yazin hersey bitiyor bana ise daha cooooooook var
uufff efkarlandim gece gece iyi mi
![]()
Bu bana moral oldu :) cunku sizin kadar upuzuuuuuuunn bir birlikteligimiz yok :) ceyizleri yavas yavas hallediyorum :) gerci durmadan bir seyler cikiyor.. Calisiyor musn canim ?Yani en azından tarıh bellı ama gecıyo zaman ya dusunme oyle tadını cıkar her gununun vaktın varken ceyızıne odaklan bence bak cıkamıyorum işin içinden ben şimdi ki zamanında almama ragmen artık hep çeyize odaklı vazıyette gezıyorumAyrıca ne kadardır bırlıkteyız bılıyomusun bız 9 yıl oldu evlılıgımızn 1. ayını biraz gecnce 10 yıl olck e evlenıyım artık bı zahmet dımı
![]()