2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@mutluhatun waoow cok uygunmus kuzu. Kisa bi hesap yaptim. Minik siseler 50kurus 25tane alinca 12.5tl. Icine ne koyuyorlar bilmiyorum ama ben cikolatali renkli badem sekeri dusunuyordum yaparsam, onun kilosu da 35. Bir kiloya 150 tane dusuyor. Fazla fazla yeter bi kavanoza 6tane olacak kadar. Susleme etiket de var. 50tl'yi asar toplamda.

Sanirim tek ikimiz kaldik :) aklima bir soz geldi mutlu insanlarin hepsi uyuyorsa biz neyiz acaba :KK53:

Canımmm kusura bakma bildirim düşmemiş şimdi görüyorum yazdgını ben yazmadın sanmıştımo_O
Valla mutluyum ben ya sahsım adına konusuyorum aman cok sukur Allah bozmasın mutluyum bide miğdem kötü olmasaydı bugun iyiydm yanı:D

Canımmm kusura bakma bildirim düşmemiş şimdi görüyorum yazdgını ben yazmadın sanmıştımo_O
Valla mutluyum ben ya sahsım adına konusuyorum aman cok sukur Allah bozmasın mutluyum bide miğdem kötü olmasaydı bugun iyiydm yanı:D
Aman allah bozmasin canim :) onemli degil bazen bildirim gelmiyor :) gecmis olsun yedigin bir sey mi dokundu acaba ?

Aman allah bozmasin canim :) onemli degil bazen bildirim gelmiyor :) gecmis olsun yedigin bir sey mi dokundu acaba ?
Bilmiyorum ki sabah agzımın içi zehir gibiydi nedense dişlerim ağrıyodu bide uyandgmda dişlerimi sıkarak uyurm ben malesef farknda olmadan milyonkere diş fırcaladım bugn ama hala garıp bi tat var agzımda cozemedm o tat gıtsn dıyede habıre bıseyler yıyıp içiyorum ama dokuncak bişi yemedm o kadar ya bilemedim valla yarına gecer heralde.. :) Sende gece cadısısın heralde ben gıbı annem öyle derde bana :)

Bilmiyorum ki sabah agzımın içi zehir gibiydi nedense dişlerim ağrıyodu bide uyandgmda dişlerimi sıkarak uyurm ben malesef farknda olmadan milyonkere diş fırcaladım bugn ama hala garıp bi tat var agzımda cozemedm o tat gıtsn dıyede habıre bıseyler yıyıp içiyorum ama dokuncak bişi yemedm o kadar ya bilemedim valla yarına gecer heralde.. :) Sende gece cadısısın heralde ben gıbı annem öyle derde bana :)
Canim arada oyle oluyor. Acaba hasta falan mi olacaksin.. Kafaya takmamaya calis umarim sabaha gecer... Hahah cok iyiymis gece cadisi :) uyku tutmadi kuzum :( bende takiliyorum sitede.. Sizin dugun mu var yoksa soz nisan mi

Canim arada oyle oluyor. Acaba hasta falan mi olacaksin.. Kafaya takmamaya calis umarim sabaha gecer... Hahah cok iyiymis gece cadisi :) uyku tutmadi kuzum :KK43: bende takiliyorum sitede.. Sizin dugun mu var yoksa soz nisan mi
söz nişan oldu canım yanı ıstene soz nısan hepsı aradan cıktı dıyelm nısan ıstemedım ben kına gecesnde kına kıyafetnı gymden nısanlk gycem tamamdır :D düğün kuzum gün sayıyoruz işte ama daha cok var.. Sizin?

söz nişan oldu canım yanı ıstenemanısan hepsı aradan cıktı dıyelm nısan ıstemedım ben kına gecesnde kına kıyafetnı gymden nısanlk gycem tamamdır :D düğün kuzum gün sayıyoruz işte ama daha cok var.. Sizin?
Ooff darisi basima :( bana dahaa ohoooooo cok var 2016 da dugun kismetse.... İsteme soz mayista olacak 27 mayista nisanimiz :) yasiniz kac dugununuz ne zaman olacak.

Ooff darisi basima :KK43: bana dahaa ohoooooo cok var 2016 da dugun kismetse.... İsteme soz mayista olacak 27 mayista nisanimiz :) yasiniz kac dugununuz ne zaman olacak.
olur olur gecer zaman merak etme ben tesellı ederımde bı kendımı edemıyorum malesef bana gecmıyo zaman suan hıc :D 23 yasındaym canım 24 olcam evlenene kdar 24 ağustosta nasıpse:) sen kaç yasındasn?

ol oluer zaman merak etme ben tesellı ederımde bı kendımı edemıyorum malesef bana gecmıyo zaman suan hıc :D 23 yasındaym canım 24 olcam evlenene kdar 24 ağustosta nasıpse:) sen kaç yasındasn?
Bende 22 yasindayim.. Ve 23 agustos dogum gunum :D bilirim o duyguyu zaman durmus sanki gecmek bilmiyor isin ucunda sevdicegimiz olunca boyle oluyor :( sen yine iyisin bak yazin hersey bitiyor bana ise daha cooooooook var :( uufff efkarlandim gece gece iyi mi :mad:

Bende 22 yasindayim.. Ve 23 agustos dogum gunum :D bilirim o duyguyu zaman durmus sanki gecmek bilmiyor isin ucunda sevdicegimiz olunca boyle oluyor :KK43: sen yine iyisin bak yazin hersey bitiyor bana ise daha cooooooook var :KK43: uufff efkarlandim gece gece iyi mi :mad:
Yani en azından tarıh bellı ama gecıyo zaman ya dusunme oyle tadını cıkar her gununun vaktın varken ceyızıne odaklan bence bak cıkamıyorum işin içinden ben şimdi ki zamanında almama ragmen artık hep çeyize odaklı vazıyette gezıyorum:D Ayrıca ne kadardır bırlıkteyız bılıyomusun bız 9 yıl oldu evlılıgımızn 1. ayını biraz gecnce 10 yıl olck e evlenıyım artık bı zahmet dımı:D

Yani en azından tarıh bellı ama gecıyo zaman ya dusunme oyle tadını cıkar her gununun vaktın varken ceyızıne odaklan bence bak cıkamıyorum işin içinden ben şimdi ki zamanında almama ragmen artık hep çeyize odaklı vazıyette gezıyorum:D Ayrıca ne kadardır bırlıkteyız bılıyomusun bız 9 yıl oldu evlılıgımızn 1. ayını biraz gecnce 10 yıl olck e evlenıyım artık bı zahmet dımı:D
Bu bana moral oldu :) cunku sizin kadar upuzuuuuuuunn bir birlikteligimiz yok :) ceyizleri yavas yavas hallediyorum :) gerci durmadan bir seyler cikiyor.. Calisiyor musn canim ?

Back
X