2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu bana moral oldu :) cunku sizin kadar upuzuuuuuuunn bir birlikteligimiz yok :) ceyizleri yavas yavas hallediyorum :) gerci durmadan bir seyler cikiyor.. Calisiyor musn canim ?
Liseye başladığm gibi buldum onu :) İyikide bulmuşum ama 9 yıl nasıl gectı anlamıyorum valla gerıye donup baktıgımda koskoca 9 yıl gecmıs 8 ayda gecer dıye avutuyorum işte kendımı :) Yok canım çalışmıyorum.. Sen çalısıyomusun neler hallettn ceyızınden..

kanit başladığm gibi buldum onu :) İyikide bulmuşum ama 9 yıl nasıl gectı anlamıyorum valla gerıye donup baktıgımda koskoca 9 yıl gecmıs 8 ayda gecer dıye avutuyorum işte kendımı :) Yok canım çalışmıyorum.. Sen çalısıyomusun neler hallettn ceyızınden..
Birde lise asklarina guven olmaz derler all sana kanit :) donup bakinca zaman cabuk geciyorda dakar tati telaslar heyecanlar olunca ister istez dayaniyoruz :)4 tane yada 6 adet yastik, cift kisilik 2 tane battaniye tek kisilik 1 tane battaniye misafir tabak takimi misafir kasik catal bicak seti tencereler caydanlik cezve seti anaam daha aklima gelmiyo bir kac bir sey daha almis olmamiz gerek o_OCnm sen neler aldin

Birde lise asklarina guven olmaz derler all sana kanit :) donup bakinca zaman cabuk geciyorda dakar tati telaslar heyecanlar olunca ister istez dayaniyoruz :)4 tane yada 6 adet yastik, cift kisilik 2 tane battaniye tek kisilik 1 tane battaniye misafir tabak takimi misafir kasik catal bicak seti tencereler caydanlik cezve seti anaam daha aklima gelmiyo bir kac bir sey daha almis olmamiz gerek o_OCnm sen neler aldin

Ben yemek takımı ve yatak örtüsü kaldı canım büyük olarak onlarıda muhafaza etcek yerım yok bıde yemek takımının garantı olayı btmesn dye almadım yoksa bellı alcagm model bıde teslımatı kendı evıme yaptrcm ben burdan gıderse kırılır dokulur dıye ıstemedm.. bunları almam gerek benım bı ama onun dısında ıvır zıvır seyler var tabı daha gordukce aldgımz nevresım ve camaşır pijama manyaklıgı var bende bolca bunlardan alıyorum ben olup olmaması muhım degıl cok olsn ıstıyorum:D

[QUOdoilersn, post: 38610102, member: 639671"]Ben yemek takımı ve yatak örtüsü kaldı canım büyük olarak onlarıda muhafaza etcek yerım yok bıde yemek takımın garantı olayı btmesn dye almadım yoksa bellı alcagm model bıde teslımatı kendı evıme yaptrcm ben burdan gıderse kırılır dokulur dıye ıstemedm.. bunları almam gerek benım bı ama onun dısında ıvır zıvır seyler var tabı daha gordukce aldgımz nevresım ve camaşır pijama manyaklıgı var bende bolca bunlardan alıyorum ben olup olmaması muhım degıl cok olsn ıstıyorum:D[/QUOTE]
Cok dogru dusunmussun onca esyayi tasirken uyardigin halde ne hale getiriyorlar.. Daha onunde epey zaman var halledersin tek derin bu olsun cnm gerisi kolay. Bende severim pijamalari :) nerede yasayacaksiniz

Benim ki hastalık oldu artık sevgiden öte koleksıyon yapıcam :D Eskişehirde canım siz?

Back
X