2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım benim de yarın dersim yok çok güzel denk geldi :) canım bu bi kaç güne kadar dikkat ediyodum ama bi kaç gündür kaçırdım ipin ucunu yarın tekrar dikkat edecem. Bi de hastaydım ya direncim düşmesin dedim
aman dikkat et canım az kaldı düğüne

saah sabah gelirken şemsiyem ters dönü ve kırıldı sinir oldum kızlar yayeni şemsiye alcam bugün zalimsin hayat :KK61:

üzülme yalnız değilsin :P benim bu sene belki 10 tane oldu kırılalı elimde :(

Güzel gelincikler :KK54::KK25::KK68::D

Hepinizine 2015 yılı, sağlık, mutluluk, bereket,ve çok güzel günler getirsin inşallah..Burda birçok şeyi paylaştık,yüzünü dahi görmediğimiz insanların dertlerine, sevinçlerine ortak olduk..Belki en yakınımıza bile anlatmadığımız sıkıntılarımızı burda konuşarak rahatladık ( Kendi adıma konuşayım :KK53:) Birçok kişi benim o muhteşem sorularıma şahit oldu, sabırla cevap verdi..:KK48::oops: Hepinize çok teşekkür ederim..Bu yıl hepimize iyi gelir inşallahh..

2015 yılı bizim yılımız olsunnnn :KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydınn kızlar. Hepinize mutlu aşk dolu sağlıklı ve huzurlu bir yıl dileriimm. :KK60::KK60::KK25:

amin kızlar inşallah :KK36:

benim için bu yılbaşı hiçbişi ifade etmiyor kızlar.ailem yanımda değil,sevdiğim yanımda deil.bi başına evde oturacağım bir yıl olacak.çok hüzünlü,çok buruk dünden bu yana içim :KK61: herkes bakıyorum ne güzel heyecanlı yılbaşı için,bense boynu bükükler gibi bakıyorum onlara :KK61:2015 artık yalnız bi yıl olmaz umarım :(

benim için bu yılbaşı hiçbişi ifade etmiyor kızlar.ailem yanımda değil,sevdiğim yanımda deil.bi başına evde oturacağım bir yıl olacak.çok hüzünlü,çok buruk dünden bu yana içim :KK61: herkes bakıyorum ne güzel heyecanlı yılbaşı için,bense boynu bükükler gibi bakıyorum onlara :KK61:2015 artık yalnız bi yıl olmaz umarım :KK43:
ben sana eşlik eerim burda üzülmee:KK19:

içine bonibon koyuyorlar canım kahve koyulursa 2.25... eger şişeyi içi boş süslemesi filan tam alırsan 1.75:)
banada çok uygun geldi :)

bi çok olumsuz yorum duydum bu kına paketleri hakkında canım...
1.350 pakete versen... en az 1500de mekana.... biraz fazla oluyo gibi tabi sen bilirsin :)

herkese günaydın gelincikler nasılsınız :)
Tşkr cnm sen nasılsın ne yapıyorsun bakayım

Back
X