- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bence 1 caım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 1 caım :)
aman dikkat et canım az kaldı düğüneCanım benim de yarın dersim yok çok güzel denk geldi :) canım bu bi kaç güne kadar dikkat ediyodum ama bi kaç gündür kaçırdım ipin ucunu yarın tekrar dikkat edecem. Bi de hastaydım ya direncim düşmesin dedim
2.si canım
annem dedi pahalı alma diktirelim dedi :)bence 1 caım :)
saah sabah gelirken şemsiyem ters dönü ve kırıldı sinir oldum kızlar yayeni şemsiye alcam bugün zalimsin hayat![]()
Güzel gelincikler
Hepinizine 2015 yılı, sağlık, mutluluk, bereket,ve çok güzel günler getirsin inşallah..Burda birçok şeyi paylaştık,yüzünü dahi görmediğimiz insanların dertlerine, sevinçlerine ortak olduk..Belki en yakınımıza bile anlatmadığımız sıkıntılarımızı burda konuşarak rahatladık ( Kendi adıma konuşayım) Birçok kişi benim o muhteşem sorularıma şahit oldu, sabırla cevap verdi..
Hepinize çok teşekkür ederim..Bu yıl hepimize iyi gelir inşallahh..
2015 yılı bizim yılımız olsunnnn![]()
Günaydınn kızlar. Hepinize mutlu aşk dolu sağlıklı ve huzurlu bir yıl dileriimm.![]()
Saol canımm
2.bence canım
bugün sabah azcık ekmek yedim birazdan spor yapacam :)aman dikkat et canım az kaldı düğüne
ben sana eşlik eerim burda üzülmeebenim için bu yılbaşı hiçbişi ifade etmiyor kızlar.ailem yanımda değil,sevdiğim yanımda deil.bi başına evde oturacağım bir yıl olacak.çok hüzünlü,çok buruk dünden bu yana içimherkes bakıyorum ne güzel heyecanlı yılbaşı için,bense boynu bükükler gibi bakıyorum onlara
2015 artık yalnız bi yıl olmaz umarım
![]()
Tşkr ederim cnm iyiyim :)iyiyimm sen nasılsın![]()
Tşkr cnm sen nasılsın ne yapıyorsun bakayımiçine bonibon koyuyorlar canım kahve koyulursa 2.25... eger şişeyi içi boş süslemesi filan tam alırsan 1.75:)
banada çok uygun geldi :)
bi çok olumsuz yorum duydum bu kına paketleri hakkında canım...
1.350 pakete versen... en az 1500de mekana.... biraz fazla oluyo gibi tabi sen bilirsin :)
herkese günaydın gelincikler nasılsınız :)
napıyım kuzum finaller geli notlarımı temize çekiyorum sen napıyosun :)Tşkr cnm sen nasılsın ne yapıyorsun bakayım
yuh yaa adama bak terbiyesizkızlar şu konuma bakar mısnız düşüncenizi almak istiyorum sizinde.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlima-soylemeli-miyim.783303/