- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Geçmiş olsun canımm
Sağol canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımm
off napacamı şaşırdım kaldım yayuh yaa adama bak terbiyesiz
ama bence nişanlına syleme canım en azından şimdilik adam müdür yardımcısı olcakmış iş ortamı gergin olmasın...
Merhabalar..şimdiden arastırıyorum internetten ben çok pahalı değiller 100er li paketler halinde satılıyorlar..Ama çeşit cok insan karar veremiyor:)Uff bi de aklıma bu kına paketleri bilmem neler düştü, çok mu pahalı oluyor emin olamadım
naber kızlar nasılsınız bugünn
arkadaş organzasyonpaketlernden bahsedyor canım:) onlarda 1000 lradan başlıyor :)Merhabalar..şimdiden arastırıyorum internetten ben çok pahalı değiller 100er li paketler halinde satılıyorlar..Ama çeşit cok insan karar veremiyor:)
yok canım organizasyon şirketlerine bakıyorum kına paketi derken, güzel bir yanlış anlama yaratmışım :)Merhabalar..şimdiden arastırıyorum internetten ben çok pahalı değiller 100er li paketler halinde satılıyorlar..Ama çeşit cok insan karar veremiyor:)
Konunun başını okumazsam böle olur:)))arkadaş organzasyonpaketlernden bahsedyor canım:) onlarda 1000 lradan başlıyor :)
ayyy ondan bende çok korkuyorum yayok canım organizasyon şirketlerine bakıyorum kına paketi derken, güzel bir yanlış anlama yaratmışım :)
Ama o da var, diğer kınalar da yok kına tabağı bilmem nesi onlar da çok çeşitli. Ne yapmalı bilmiyorum ki
Bi de kızlar size bir itirafım olacak, kınamda kimse oynamayacak diye ödüm kopuyor :/
ahahah aynı korku bende de var ama düğün için hep protokol insanlar olunca hiç birşeyin zevki olmuyor... Korkma en kötü biz gelir oynarızyok canım organizasyon şirketlerine bakıyorum kına paketi derken, güzel bir yanlış anlama yaratmışım :)
Ama o da var, diğer kınalar da yok kına tabağı bilmem nesi onlar da çok çeşitli. Ne yapmalı bilmiyorum ki
Bi de kızlar size bir itirafım olacak, kınamda kimse oynamayacak diye ödüm kopuyor :/
organzasyon frmalarıda ne gerekyosa paket yapıyolar ama 1000 1500 arası fyat bence pahalı bz daha güzeln yapablrz :)Konunun başını okumazsam böle olur:)))
Kınada gerek var mı ki ya..tef testi vs aksesuarla bu iş hallolur:)
Bencede ya cok güzel konseptli kına aksesuarları tepsisi tefi her seyi var..Mesela ben papatya konsepti düşünüyorum öyle klasik kırmızı olmıcak masalar mumlar kınalar hep aynı figürle süslenecek..Al sana organizasyon işte:)organzasyon frmalarıda ne gerekyosa paket yapıyolar ama 1000 1500 arası fyat bence pahalı bz daha güzeln yapablrz :)
bende renk belrlerm herşey ona uygun olur bde mekan süslenr tüllerle flan tamamdır bence :) ekonom şart :)Bencede ya cok güzel konseptli kına aksesuarları tepsisi tefi her seyi var..Mesela ben papatya konsepti düşünüyorum öyle klasik kırmızı olmıcak masalar mumlar kınalar hep aynı figürle süslenecek..Al sana organizasyon işte:)
Aynen bence de..Kına bayanlar arasında en güzel şekilde şekilleniyor zaten:)bende renk belrlerm herşey ona uygun olur bde mekan süslenr tüllerle flan tamamdır bence :) ekonom şart :)
Ama gelının gırış anınıda çok güzel yapıyolar ya :)Aynen bence de..Kına bayanlar arasında en güzel şekilde şekilleniyor zaten:)
http://www.kinaorganizasyonuizmir.com/paket-ve-hizmetlerimiz/super-paket-2-000-tl-100-kisilik/bende renk belrlerm herşey ona uygun olur bde mekan süslenr tüllerle flan tamamdır bence :) ekonom şart :)
Keseler harikaymış bayıldımmmAma gelının gırış anınıda çok güzel yapıyolar ya :)
![]()
![]()
bunların yanına kırmızı kına ve kuruyemış keselerı mını kırmızı poşetler mekana kırmızı tüller konuşma balonları hatıra panosu flan tamamdır bence :)![]()
lokum ve gül suyu benm aklımdaydı zaten gırışte verlcek mısafırlere :) sen hazırladığın lısteyı paylaşırsan güzel olur :)http://www.kinaorganizasyonuizmir.com/paket-ve-hizmetlerimiz/super-paket-2-000-tl-100-kisilik/
Burdan fikir edinebilirz kızlar..Misal lokum ve gülsuyu ikramı..ben listemi hazırlıyorum..
Bizimkilerin maşallahı var oturmak bilmiyolarayyy ondan bende çok korkuyorum ya![]()
sızınkılerı bıraz bıze göndersene hatunBizimkilerin maşallahı var oturmak bilmiyolarbiz baya kalabalığız diye nişanı dışarda yapmıştık sığamadılar resmen bazıları yer yok oynamak için diye çıkamadık diye söyleniyodu
![]()
Liste tamamlansın paylaşırım..:)lokum ve gül suyu benm aklımdaydı zaten gırışte verlcek mısafırlere :) sen hazırladığın lısteyı paylaşırsan güzel olur :)
Bizde düğün gibi nişan yaptık yemekli memekli..Oyun kısmı sıkıntı ya gelin damat sevmiyorsa tam işkence:))Bizimkilerin maşallahı var oturmak bilmiyolarbiz baya kalabalığız diye nişanı dışarda yapmıştık sığamadılar resmen bazıları yer yok oynamak için diye çıkamadık diye söyleniyodu
![]()