2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok geçmiş olsun , kimse yokmu ekmek almaya göndersen? Şimdi zaten direncin düşmüştür fazla kanamadan. Üzüldüm ya hemde çok..

günaydın canım çok geçmiş olsun...

Canım günaydın geçmiş olsun sıcak su torbası varsa yapta koy karnına kahvaltı bile yapamamışsın daha hay Allah küçük çocuk falan yok mu mahallede alsa getirse sana

Sağolun kızlar, az önce kalktım dolapta ufak puding varmış onu yiyorum şimdi en azından mideme bir şey girsin diye.. Birazdan da kalkıp markete gitcem inşallah ekmek almaya.. Gülmeyin ama bebek bezi kullanıyorum Ancak o tutuyor beni böyle anlarda, iyi ki de varmış evde yoksa yanmıştım.

Hay Allah kahvaltı yap ama hem yürüyünce daha da iyi gelir canım en azından ağrı çekmezsin.. Neden gülelim canım nasıl rahat hissediyosan tabii ki

çok gelince bende kllanıyorm canım mecbr

hı hı karar verme aşamasındyız canım eyup cebeci arası bi yer olacak ya da bilecik

Aaa a yeşilpınara gelin bari :) yada eyüpte olur orda çalışıyorum ben :)
Canım valla burda şartlar insanların yaşayış tarzına göre değişiyo ne desem bilemedim şimdi ben sana ama masrafı gelir gideri oluyo tabii çok. He tabii buda aileyi geçirene göre değişiyo tutucu olursan gayet iyi geçinebilirsin :)

sağol bebişim senden ve diğer istanbulda yaşayan arkadaşlardan bana orada yaşamanın + ve - leri neledir anlamanızı rica ediyorm
en büyük dezenavantajı kalabaklığı sanırım trafik sinirden ağladığımı biliyorum babam bazı akşamlar sokakta arabayı park etcek yer bulamıyo...
kiralar cidden pahalı asgari ücret alan birine Allah gerçekten yardım etsin..
çok karışık ve düzensiz aslında...
avantaj olarak herşey burda kültürel ve sosyal açıdan fazlasıyla seçenek var...
herşey elinin altında...
tramvay yada metrobüs yolu üstünde bi ev olması gerçekten büyük avantaj...

canım şöyle ki nişanlım sltangazide çalışıyor ona 90 km ye kadar uzağa verebiliyorlar maddi olarak da yaklaşık gelirimiz 5200 civarı olacak ikimizde öğretmen olduğumuz için ama ben istanbulda yaşamadım hiç ve korkuyorum ama o ist aşığı

doğru diyorsun canım işte bunlar beni korkutuyor

Geliriniz iyi canım tabii İstanbul güzel şehir ama eksileride var trafik sorunu özellikle 2 saatte Bursaya gidiyorum ama burdan karşıya geçemiyorum bazen düşün ...

Merhaba hatunlar :)

Kandiliniz mübarek olsunnn

Merhaba teşekkürler :)

Evet kuzum ondan sanırım. Bide hala iyileşemedim ya off

Geliriniz iyi canım tabii İstanbul güzel şehir ama eksileride var trafik sorunu özellikle 2 saatte Bursaya gidiyorum ama burdan karşıya geçemiyorum bazen düşün ...

Rica ederim ne demek :)

iyiyim kuzum sen nasılsın bugün burdasın :)

Evet kuzum dedin ya ihmal ediyon diye :) artık ger girişte buraya selam vericem

o civarda çok trafik sorunu olmaz diyor ama beni kandırmak için mi diyo bilemiyorm canım bilecik maddi açıdan iyi bilemedim yani

Ayy canım benim ya. Tek olmak gerçekten çok zor. Rabbim kolaylıklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…