hakkımızda hayırlısı olsn canım ya inan korkmasaam kabl edicem ama yaşamayan illa korkyoraylık geliriniz bence rahat yaşamanız için gayet yeterli canım ama alışınca seviyosun gerçekten bende sessiz sakin şehirleri sevmem mesela tüm saçmalığa rağman istanbul bi başka :)
Sekiz olduk canım :)Kaç sene oldu birlikteliğiniz
Evet kuzum ondan sanırım. Bide hala iyileşemedim ya off
o civarda çok trafik sorunu olmaz diyor ama beni kandırmak için mi diyo bilemiyorm canım bilecik maddi açıdan iyi bilemedim yani
Sekiz olduk canım :)
Ben altın rengi kapağı begendim ona farklı bi kurdela olsa nasıl olur :)düşünüyordumda bonibonlarda renklii renkli çok tatlı duruyor :)
ilk resimdeki etiket beyaz pembe olsa 2. resimdeki kurdele süsleme olsa ve beyaz kapaklı kavanoz olsa içine kahve koysalar nasıl olur bu simli kurdeleler pek gözüme batıyo sanki
Canım bi daha aramadı. Nişanlıma da anlatmadım zaten. Tam bunu yazarken pislik herif kandil mesajı attıMathim nasılsın:) bdv bir konunu gördüm de naptın birşey var mı?
Davetiyemizi sipariş veriyoruzz:))Canım dikkat et kendine az bi zamanın kaldı zaten
Canım yani İstanbul burası sana orda olur burda trafik olmaz diyemem ki,bir de sultangazi dedin dimi orasıda gazi mahallesi diye geçiyo ve insanları çokta iyi değil
Maşallahhhh
yeni bi hayat korkutur canım bende izmite gidicem sessiz sakin bi yermiş ama deli gibi korkuyorum :)hakkımızda hayırlısı olsn canım ya inan korkmasaam kabl edicem ama yaşamayan illa korkyor
mesela hangi renk canım :)Ben altın rengi kapağı begendim ona farklı bi kurdela olsa nasıl olur :)
Canım bi daha aramadı. Nişanlıma da anlatmadım zaten. Tam bunu yazarken pislik herif kandil mesajı attı
Davetiyemizi sipariş veriyoruzz:))
İnşallah kuzum benimOff tatlım yaazaten cevap vermediğin sürece atmaz bir daha umarım kuzum :)
Kızlar sizce soner arıca seni seviyorum dans şarkısı olur mu? Çok beğendimde...
Hakkımı helal etcekmişim pisliğe. Neyse onu düşünmeyecem. :) benim düğünüm varrr:)Ne güzeeeellll :) :)
Vayyy adama bak ya bu ne yüzsüzlükkk bide mesajmı atmış kandil tabi bugün yaa pislikkkkk fırsatçı
Hakkımı helal etcekmişim pisliğe. Neyse onu düşünmeyecem. :) benim düğünüm varrr:)
İnşallah kuzum benim
aynenndenk gelmez bida
merhba kızlar
greenandblue güle güle kullan elbiseciğini çok yakışır eminim sana
@Tikkabilla cım geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah
1tane bile bulamazken 4şarkı arasında kaldım iyi mi:)Dinliyorum şuan olabilir neden olmasın :) :) ama keşke çok az daha slow olsaymışşş :)
Heyecan da laf mı :) kalbim artık normal çarpmaz oldu:) davetiyeleri de hallettik şimdi :) kına malzemeleri falan kaldı:)Inşallah tatlım :) hazırlıklar nasıl gidiyor heyecan var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?