2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

doğru söylüyosun canım hayırlı olsun :)

ayyy bebiş oluncada bi tek ona alırım heralde:KK36:
Banada öyle geliyo:)) ayy zaten odaklandığım nokta o:) düğünü kınayı bıraktım. Evim hazır olsa hiç durmadan bebiş yapcam da evim olmayınca beklemem gerek:)

Banada öyle geliyo:)) ayy zaten odaklandığım nokta o:) düğünü kınayı bıraktım. Evim hazır olsa hiç durmadan bebiş yapcam da evim olmayınca beklemem gerek:)
ben 1 yıl düşünmüyorum sonrasıda kısmet inşallah bebişler bizi çok bekletmeden gelir :)

Ne güzel anlatmışsınız duygulandım gözümden yaş geldi bebek kelimesini duyunca :KK61: çocukları çok ama çok seviyorum ... İnşallah evlendikten sonra hayırlısı neyse o olur hepimiz için. Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah:KK46: kandilinizde mübarek olsun , hepimiz için dua edin Hoppa
Etmezmiyimmm Allahim herkesin gönlüne göre versin inşallah iyi dileklerin icin cokkk teşekkür ederim :)

ben 1 yıl düşünmüyorum sonrasıda kısmet inşallah bebişler bizi çok bekletmeden gelir :)
Bende 2016 nisanda düşünüyorum:))) hem evimi kurmuş olacam hemde doğum iznimi güzel kullancam:))) tabi rabbim nasip ederse:)

Back
X