- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Eli işte gözü oynaşta gibi olmuş bu da.. Ders çalış kız..elim notlarda gözüm burda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eli işte gözü oynaşta gibi olmuş bu da.. Ders çalış kız..elim notlarda gözüm burda![]()
ayy hiç çalışasım yok bide sınav yarın 4 te ondan bu rahatlık son dk ya kadar böyle rahatımEli işte gözü oynaşta gibi olmuş bu da.. Ders çalış kız..![]()
Ayyy bende böyleydimm akşam nasılsa diyeayy hiç çalışasım yok bide sınav yarın 4 te ondan bu rahatlık son dk ya kadar böyle rahatım![]()
ayy hiç çalışasım yok bide sınav yarın 4 te ondan bu rahatlık son dk ya kadar böyle rahatım![]()
başka türlü tadı çıkmıyoYumurta kapıya dayanacak illa yaniii![]()
başka türlü tadı çıkmıyo![]()
valla öyle sınavdan bi kaç gün önce çalışsamda bişey olmuyo ama sınava 2 saat kala o sayfalar su gibiOlsun sıkışan pekişir derdik biz de üniversitede sınavlara çalışırkene.. Ayy çok zaman geçmiş üstünden, şöyle bir düşündüm de, yaşlandım ayol![]()
yani enişteyi görmenede mi 18 gün kaldııBen de ancak 4 sınav hazırladım kızçeler, daha 2 sınav var hazırlanacak.. Ama çok mutluyum evime kavuşmama 18 güncük kaldıııııııı![]()
neler aldınnnnSuan kuyrukta bekliyorum![]()
yani enişteyi görmenede mi 18 gün kaldıı![]()
Ne gün buluşuruz bilemiyorum ama ona da az kaldıAilesi ile tanışıcam çok heyecanlıyımmmm
![]()
Bak şimdi karnıma ağrı girdi ya..huhuuuu çok sevindimmm
stres yapmanın tam zamanı :)Ne gün buluşuruz bilemiyorum ama ona da az kaldıAilesi ile tanışıcam çok heyecanlıyımmmm
![]()
Heyecan iyidir canım :)))Bak şimdi karnıma ağrı girdi ya..![]()
stres yapmanın tam zamanı :)
Heyecan iyidir canım :)))
Sakin ol o zaman herşey normalBen çok panik biriyimdir beni stres yaptırtmayın kız![]()
ama cidden panik yapılması gereken bi durumBen çok panik biriyimdir beni stres yaptırtmayın kız![]()