2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok güzeller eklediklerin.. Düğünde görmemiş gibi yapılan saç ve makyajdan nefret ediyorum. Ben şeftali tonu makyaj yaptırıcam ve öyle kara kara kalın eyeliner sürdürmeyeceğim.

Bende aynısını düşünüyorum canım öyle kapkara gözler dikkat çekiciii hiç sevmiyorum ya normalde de fazla makyaj yapan ve seven biri değilim ama hafif yaparım ve hafif yapanları da severim :) şeftali tonu çok güzel olur bende böyle abartısız birşey istiyorum düğünümde ne gerek var ki kapkara gözler yapmaya..Dikkat çekmek içinse zaten sen gelin olucaksın bütün gözler sende olucak abartmaya hiç gerek yok ;)

Canım kışın olmak daha mantıklı çünkü yazın kanama riski falan daha çok oluyor sıcaktan.. Bir de biliyorsundur belki, ameliyat sonrası sürekli kase kase dondurma yeniyormuş. Ayy ben dondurma hiiiiç sevmem ya..

Benim erkek arkadaşım da ameliyat olmuş çocukken, o nada dondurma yedirmişler, hatta dondurmayla kandırıp ameliyata ikna etmişler..Dondurma hala geçerlimiymiş?

Mutlu olurum gerçekten :KK37:
Love01 Love01 Senide beklerimmmmm :KK73:

Benimde şu an saçlarım omuz hizamda ama düğüne kadar uzar diye umut ediyorum..Küt saçta iri maşa ile yapılan gelin saçı görmüştüm çok beğenmiştim..Biraz riskli aslında..ama en son abimin düğününde su dalgası yaptırmıştım spreyle bozulmamıştı.

tabi cnm inş gelirim..belki kına zamanımda,senin düğüne denk olur,Mersin'e de gelirim :) Adana-Mersin arası 45 dk ztn :) bende sözümde maşa yaptırmıstım taa sabahın 10'unda,aksama kdr bozulur mu diodum ama 2 gün boyunca hiç bozulmadı sprey sıktırdıgım ıcın :)

Kızlar doktora gittim bugün, antibiyotiksiz geçmiyor benim boğaz maalesef.. Doktor ameliyatı düşün dedi, bademcikleri aldır kurtul yoksa bu kadar antibiyotikten böbrekler iflas eder dedi. Yaza aldırmayı düşüncem bakalım.

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine :(

Bende aynısını düşünüyorum canım öyle kapkara gözler dikkat çekiciii hiç sevmiyorum ya normalde de fazla makyaj yapan ve seven biri değilim ama hafif yaparım ve hafif yapanları da severim :) şeftali tonu çok güzel olur bende böyle abartısız birşey istiyorum düğünümde ne gerek var ki kapkara gözler yapmaya..Dikkat çekmek içinse zaten sen gelin olucaksın bütün gözler sende olucak abartmaya hiç gerek yok :KK66:

Katılıyorum canım, ben de genelde ten rengine yakın renkler kullanırım eğer makyaj yaparsam ama genelde yapmıyorum. Şu fotoğrafa yakın bir makyaj istiyorum ben..

peachy-keen-2.jpg

Çok güzeller eklediklerin.. Düğünde görmemiş gibi yapılan saç ve makyajdan nefret ediyorum. Ben şeftali tonu makyaj yaptırıcam ve öyle kara kara kalın eyeliner sürdürmeyeceğim.

Kesinlikle bende sevmiyorum ya hatta çok kötü geliyo bana, Abartı saç ve makyaj istemiyorum..Zaten benim gözlerim mavi bana hiç yakışmıyor far denen şey:oops:

Katılıyorum canım, ben de genelde ten rengine yakın renkler kullanırım eğer makyaj yaparsam ama genelde yapmıyorum. Şu fotoğrafa yakın bir makyaj istiyorum ben..

peachy-keen-2.jpg

Ten rengini bilmiyorum ama hoş,hafif durur ben beğendim :)

kızlar burda soyadı Arpacı olan biri var mı? ismi yazmayayım şimdi cok desifre olmasın :) soyismi bu olan biri beni instagramdan eklemiş ama tanımıyorum,acaba burdan biri mi dedim :)

tabi cnm inş gelirim..belki kına zamanımda,senin düğüne denk olur,Mersin'e de gelirim :) Adana-Mersin arası 45 dk ztn :) bende sözümde maşa yaptırmıstım taa sabahın 10'unda,aksama kdr bozulur mu diodum ama 2 gün boyunca hiç bozulmadı sprey sıktırdıgım ıcın :)

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine :KK43:

Ay çok mutlu olurum vallahi ben, mersine de gel kınaya da :KK68: İnşallah gönlümüze göre olur herşey

Back
X