- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çok mutluyum napiii yerimde duramıyorum![]()
hep ol inşşşş :)
Kesinlikle bende sevmiyorum ya hatta çok kötü geliyo bana, Abartı saç ve makyaj istemiyorum..Zaten benim gözlerim mavi bana hiç yakışmıyor far denen şey![]()
Maviii mavii masmavi gözleri boncuk mavi bir gördüm aşık oldum şu gelen kimin yarii?![]()
greenandblue sen hele evlen de bakarız
Tikkabilla Evet böylece yüzünün güzelliği ortaya çıkar
hımm sana da bir şarkı geliyorr
Kapat gözlerini kimse görmesin yanlız benim için bak yeşill yeşil :) :)
greenandblue sen hele evlen de bakarız
Tikkabilla Evet böylece yüzünün güzelliği ortaya çıkar
hımm sana da bir şarkı geliyorr
Kapat gözlerini kimse görmesin yanlız benim için bak yeşill yeşil :) :)
Benim de yeşil gözlerim, koyu kahverengi göze yapılan makyaj daha hoş duruyor bence.. :)
Allah kısmet ederse bende evlenicem, hepimiz evlenicez çok mutlu olucaz ki![]()
erkek arkadaşımın gözleri de yeşil= Greenandblue bu yüzden![]()
Uhuuu :) bak bakk bilmiyordum![]()
Orya maşallah mutluluğun daim olsun,Bak benimle ilgili birşey daha öğrendin
![]()
Bu arada sevdiceğe hazırlayıp yolladım kış paketini, çok mutlu oldu. İçindekiler şunlar; kapşonlu, atkı, bere, çoraplar, çabuk çorba, sıcak çikolata, snickers, çikolatalı süt, boğazı için zencefilli ballı şeker, Vicks Vaporub, Supradyn Allday vitamin ilacı, metpamid mide hapı ve hepsine ufak ufak notlar yapıştırdım. :)
Ne güzel ne kadar mutlu olmuştur kim bilir :)
Bu arada sevdiceğe hazırlayıp yolladım kış paketini, çok mutlu oldu. İçindekiler şunlar; kapşonlu, atkı, bere, çoraplar, çabuk çorba, sıcak çikolata, snickers, çikolatalı süt, boğazı için zencefilli ballı şeker, Vicks Vaporub, Supradyn Allday vitamin ilacı, metpamid mide hapı ve hepsine ufak ufak notlar yapıştırdım. :)
ben geldim gelinciklerrr