2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy ben düşünmekten bi hal oldum:KK70:
hem sunumu kolay hem farklı olsun diye delircem :KK45:
ben daha düşünmedim valla yaklaşınca artık :D

Canım sen ne yaptın ya Allah aşkına? :KK57: Ben sadece tepsi ve minik hediyeler hazırlayacağım. Başka da bir şey yapmam.
ben de çok detaycıyım yaa. sevgilim diyorki sözde böyleysen düğünü düşünemiyorumo_Oo_O

Ben nişan için organizasyon düşünüyorum zaten, böyle uğraşamam ben sanırım. Bizim bahçe geniş, yan tarafta da amcamların bahçe var. Ablamın nişanında organizasyon tutmuştuk. Çok güzel tülden kamelya gibi masalar kurmuşlardı bahçeye.. Tek bir çöp bırakmadan da gittiler. Temiz iş bence :)
bende dışarda yapsaydım nişanı bi organizasyon firmasıyla anlaşırdım :)
evde olunca detaylar çok zorlamıyo :)
artık kına ve düğüne :)
ben daha düşünmedim valla yaklaşınca artık :D

ben de çok detaycıyım yaa. sevgilim diyorki sözde böyleysen düğünü düşünemiyorumo_Oo_O
aynı cümleyi bende duyuyorum :)

bende dışarda yapsaydım nişanı bi organizasyon firmasıyla anlaşırdım :)
evde olunca detaylar çok zorlamıyo :)
artık kına ve düğüne :)

aynı cümleyi bende duyuyorum :)

Kına için de salon tutarız, bayanlara özel.. Herkes gönlünce açılsın saçılsın. :P Ben ablamın kınada mini bir elbise giymiştim, saçlar falan o biçim, millet beni soruyormuş X nerde görmedik diye.. Annem diyormuş işte orda ya.. :P Bide hiç oturmamıştım 4 saat oynadım. :KK48: Aslında kendi kınamda da güzel dekolte bir elbise giymeyi çok isterim ama tabi uygun olur mu hiç bilmiyorum.

Kına için de salon tutarız, bayanlara özel.. Herkes gönlünce açılsın saçılsın. :p Ben ablamın kınada mini bir elbise giymiştim, saçlar falan o biçim, millet beni soruyormuş X nerde görmedik diye.. Annem diyormuş işte orda ya.. :p Bide hiç oturmamıştım 4 saat oynadım. :KK48: Aslında kendi kınamda da güzel dekolte bir elbise giymeyi çok isterim ama tabi uygun olur mu hiç bilmiyorum.
ben kınada filan açılmayı düşünmüyorum güzel gnlüme göre bi elbise bulurum inşallah
bende ilk kapandığımda kimse tanıyamıyodu:KK70:

ben kınada filan açılmayı düşünmüyorum güzel gnlüme göre bi elbise bulurum inşallah
bende ilk kapandığımda kimse tanıyamıyodu:KK70:

Bence açılmak güzel oluyor, genç kızlar falan da heveslerini almış oluyorlar. Şimdi bu konu açılınca benimkine sordum, sence dekolte giysem nasıl olur diye.. Sen en iyisi bana giy, kınada giyme diyor :P Dedim giycem işte, bir kerecik kınam oluyor. :KK70:

Bence açılmak güzel oluyor, genç kızlar falan da heveslerini almış oluyorlar. Şimdi bu konu açılınca benimkine sordum, sence dekolte giysem nasıl olur diye.. Sen en iyisi bana giy, kınada giyme diyor :p Dedim giycem işte, bir kerecik kınam oluyor. :KK70:
valla bi kere oluyor dilediğimizi yapmak şart bn arkandayım bu konuda:KK70:

kızlar pasta ne kadar olur yaa 250 300 dedi birisi bana:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: 25 30 kisilik ve iki katlı
istediğim model bu ve bunu yapamacagını seker hamurlu fiyatını söyledi:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Eklentiler

• 63361c05b295746e2f624e23a17cc189.webp
    63361c05b295746e2f624e23a17cc189.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 104
kızlar pasta ne kadar olur yaa 250 300 dedi birisi bana:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: 25 30 kisilik ve iki katlı
istediğim model bu ve bunu yapamacagını seker hamurlu fiyatını söyledi:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
pastaların fiyatları biraz uçuk canım bazen kendim yapıyım diyorum bazen cesaret edemiyorum

Back
X