- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bende çok sevdim acaba ne kadara yaparlar sormaya korkuyorumAnneeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm bunlar çok tatlıymış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok sevdim acaba ne kadara yaparlar sormaya korkuyorumAnneeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm bunlar çok tatlıymış![]()
ben böyle çok begenmiyorum ama muhtemelen yine 25 kişiliğe 300 filan derlerbende çok sevdim acaba ne kadara yaparlar sormaya korkuyorum![]()
hep çok para istiyolar olmaz ki böyle bi pastacıya mesaj attım bakalım ne diycekben böyle çok begenmiyorum ama muhtemelen yine 25 kişiliğe 300 filan derler
İyiyim bende canım anca yazabildim :)ben kutu arıyorumda bakalım hayal ettiğimi bulabilcek miyim :)
evet canım yağmurlu iyiyim ben sen nasılsın :)
hep çok para istiyolar olmaz ki böyle bi pastacıya mesaj attım bakalım ne diycek![]()
280 lira dedi 40 kişilik içinKim bilir kaça mal oluyor da bizi kazıklıyorlar. Tamam uğraş gerektiren bir şey ama bence çok pahalı..
ben de 250 filan fiyat aldım araştırayım iyice.. beyaz fırının yaptkları harika ama 300 tl civarı280 lira dedi 40 kişilik için![]()
gerçi 205 yi 280 i verdikten sonra 300 üde veririzben de 250 filan fiyat aldım araştırayım iyice.. beyaz fırının yaptkları harika ama 300 tl civarı![]()
bu mantıkla alışveriş yapıyorum hepgerçi 205 yi 280 i verdikten sonra 300 üde veririz
yapabilirim desem yaparımda o kadar özeniyorum pastamın fiyasko olmasını istemem![]()
Neler aldinn eksiklerin neler :)Slm hatunlar nasılsınız. Bir iki bisey aldım bende söz eksikliklerimi tamamlamaya çalısıyorum
250 tl + 25 tane de kurabiye hediye dedi bi tanesiigerçi 205 yi 280 i verdikten sonra 300 üde veririz
yapabilirim desem yaparımda o kadar özeniyorum pastamın fiyasko olmasını istemem![]()
ben bazen gözü kara davranıyorum bu konularda acaba mini pasta mı yaptırsak kişi başı hem servis derdi olmazbu mantıkla alışveriş yapıyorum hep300 ü verdikten sonra 350 derken bi bakmışssın 500 vermişiz aysonunu çekiyoruz
![]()
kurabiyeleri 50 yapsın o mutlu biz mutlu250 tl + 25 tane de kurabiye hediye dedi bi tanesii
Gunaydiin kizlar. Iyi pazarlar
günaydın gelincikler:)Günaydın canlaaarr
İnşallah canım 81 gn kaldı bakalım Aşkla bekliyormNe güzel canım hayırlı olsun ben bilmiyordum :) Hayırlısıyla gelir inşallah
Canım benim nişanlımda aynı öyle ve lens kllanabilir özel lensleri varAslında aniden gelişti. Bacağındaki ağrı için gitmişti..Gitmişken göz muayanesi de olmuş.Sol gözünde %50 görme kaybı tespit etmişler.Göz saydamı öne doğru gelmiş.Keratonus diye bir hastalık..Bugünde ameliyat oldu.Aslında herşeyde bir hayır var farketmese ilerde kornea nakli tek çözümmüş.