- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- 448
Bende öyleyim canımkızlar aranızda kınası ve düğünü ayrı şehirlerde olacak olan var mı? mesela kına sizin memleketinizde,düğün damadın memleketinde şeklinde.varsa eğer bi ses verir misiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim canımkızlar aranızda kınası ve düğünü ayrı şehirlerde olacak olan var mı? mesela kına sizin memleketinizde,düğün damadın memleketinde şeklinde.varsa eğer bi ses verir misiniz
Canım sen ne yapıcaksın kına gecesi için bindallı için eşarp nasıldeğişecekKızlar ben kapalıyım ama gelin saçları bana çok yapmacık geliyor ya.. Bence en güzel böyle salık bir şekilde doğal dalgalar katmak ve abartısız hatta papatyalarla süslü bir taç takmak.. :)
Canım sen ne yapıcaksın kına gecesi için bindallı için eşarp nasıldeğişecek![]()
canım sen nasıl bir kıyafe dşünüyorsn kınadaben kınada filan açılmayı düşünmüyorum güzel gnlüme göre bi elbise bulurum inşallah
bende ilk kapandığımda kimse tanıyamıyodu![]()
canım kzenim yapıyor 6 kişilikler bile 5 e mal ediliyormş 30 a satıyorlarKim bilir kaça mal oluyor da bizi kazıklıyorlar. Tamam uğraş gerektiren bir şey ama bence çok pahalı..
merhaba kızlar. bizim kına gecemde erkeklerde olacak. aslında evin önünde yapalım dedik ama soğuk olacak. minik bi kafe tutup aile yakınlarıyla yapalım diyoruz:)
canım sonuç nolduGünaydın kızlar. Bugünlerde yoğunum o yüzden giremiyorum. Şimdi ehliyet sınavından geldim. Bu sefer oldu galiba. Akşam 5te arayıp öğrencem:) cuma günü memlekete gidelim diyoruz bakalım:)
off bizde erkekler de olacak napcam yaKına gecesinde kapatmıycam canım başımı, bayanlara özel olacak :)
kızlar çok güzel dans müziği daha duydum. 2.dans için düşündüm ama ilk dans bile yapabilirim:)
aldım canım sonunda. herşey komisyonda bitiyo ya. ama bi 15gündür de trafiğin az olduğu yerde kullanıyodum. pratikte vardı yani. ama diğr arkadaş hiç iyi değildi oda geçmiş.canım sonuç noldu
sözleri çok anlamlı ya ben bayıldım. 2düğünde de ilk dans şarkımız bu olsa 2.şarrkılarıda diğer belirlediklerim yapabiirim:)Bizim nisanda ki dans sarkimiz..cok beğeniyorum bende
aldım canım sonunda. herşey komisyonda bitiyo ya. ama bi 15gündür de trafiğin az olduğu yerde kullanıyodum. pratikte vardı yani. ama diğr arkadaş hiç iyi değildi oda geçmiş.
bu raporu bilmiyodum ben tekrar 250 lira verdimBenim de çok güzel geçmişti en son girdiğim, kesin geçtim dedim. Sonucu öğrenmeye bile gerek yok diyordum. Aradım kaldınız dedi kız şoka uğradım o zaman yaYarıyıla kadar rapor alıcam her sınavda, erteliycem, 1 hakkım kaldı.
Hayırlı olsun canım benimaldım canım sonunda. herşey komisyonda bitiyo ya. ama bi 15gündür de trafiğin az olduğu yerde kullanıyodum. pratikte vardı yani. ama diğr arkadaş hiç iyi değildi oda geçmiş.
bu raporu bilmiyodum ben tekrar 250 lira verdimişte komisyonla alakalı. bugün bana yardım bile ettiler park yaparken. ilk ben girdim sınava 7deydi :)
canım 4.hakkım doldu. 2tanesine yazın giremedim diye yandı zatn. 2tanesindede kaldım. tekrar 250 yatırdım kursa o yüzden250 niye ki?Ben sadece 80 tl sınav parasını yatırdım, daha doğrusu babam yatırdı orda, ben de burdan rapor aldım faks yolladım. Bu şekilde hakkın yanmıyor. Benim sınava gitmem mümkün değil zaten burdan..