2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

valla ben balayında yeme içme derdiyle ugraşmak istemem kapandıktan sonrada pek deniz canlısı birisi olmadım canım gezmekten yana kullanırım hakkımı daha bugün konuştuk bu konuyu nereye gitsek daha çok yer görürüz filan diye:)
bizimde balayı yurt içinde olcak ama ilk yılbaşında yurtdışına gidiyomuşuz benim yeni haberim oldu:KK70:
Bizde kısmetse önümüzde ki yaza gidiyoruz yurt dışına (yani 1,5 yıl sonraki yaz :D) bende gezmek istiyorum yaaa doğu karadeniz falan aşk istemiyor işte çok yorulacaz dinlenelim diyor herkeste aynı şeyi diyor ama ben gezmek istiyorum :KK43: neyse yine tatil köyü bi yönden iyi zaten büyük ihtimalle çoğu zaman odadan çıkmıcaz :oops: onun dışında bir iki gün denize gireriz bi gün antalyaya gezi oluyor orda geçer belki ekstra ücretli gezilere katılırız o_O bide 10 gün yaa effff

Selam kizlar:KK76:

Orya Orya gorusme nasil gecti goremedim ayrintilari:eek:

@frifri canim eviniz hayirli olsun, Allah saglikla mutlulukla agiz tadiyla oturmak nasip etsinnn aminnn:KK19:

Bende pazar gunu sevdicegimleydim, bana bazi cici tabaklar aldi:oops: Birazdan eklicem. Onu da kendime benzettim ceyiz bakiyor benle:KK70:

Sonra ablasinin yani gorumcemin dogumgununu kutladik hediyesini de aldik, kendime kıyıp almadigim seyleri baskasina aliyorum ben ya boyle huylarim var. O da bana gecelik almis:KK60: Ama benim dogum gunum falan degil oyle hediye almis sagolsun:KK69:

Ayy kizlar ayrica artik konusmuslar neyi nasil yapacaklarini. Hic ilgilenmiyor diyordum ya simdi ilgilenmeye basladi :KK70:
Sevindim kuzu demek ki zamanla ilgilenmeye başlayacaklarmış :)

Bizde kısmetse önümüzde ki yaza gidiyoruz yurt dışına (yani 1,5 yıl sonraki yaz :D) bende gezmek istiyorum yaaa doğu karadeniz falan aşk istemiyor işte çok yorulacaz dinlenelim diyor herkeste aynı şeyi diyor ama ben gezmek istiyorum :KK43: neyse yine tatil köyü bi yönden iyi zaten büyük ihtimalle çoğu zaman odadan çıkmıcaz :oops: onun dışında bir iki gün denize gireriz bi gün antalyaya gezi oluyor orda geçer belki ekstra ücretli gezilere katılırız o_O bide 10 gün yaa effff
gezmeyi ikinci plana atarsanız bu otel çok güzel aslında keyifli zaman geçer aktiviteleride vardı :):)
LUKKA EXCLUSIVE HOTEL
e5776fe461de8917ad2ce67aa8a318b9.jpg
9e04dbea42693cdf9ea796da8eb642f4.jpg

4e1448ab989262824b6a2799538f22b2.JPG

araştır bakalım begencek misiniz bizim alternatiflerimiz arasında ama fiyat bilmiyoruz bakıyoruz aa güzelmiş diyip çekiliyoruz kenara:KK70:
Canım baktım şimdi siteye anladığım kadarıyla oda başı fiyatlar ayrı yeme içme ayrı çok hoş bir yer ama bi kuzuya da sorayım ne diyecek bakalım bama büyük ihtimal muhafazakarların takıldığı bi otel tercih ederiz gibi geliyor ama otel dışında olabilir o_O yani fikir açısından

Canım baktım şimdi siteye anladığım kadarıyla oda başı fiyatlar ayrı yeme içme ayrı çok hoş bir yer ama bi kuzuya da sorayım ne diyecek bakalım bama büyük ihtimal muhafazakarların takıldığı bi otel tercih ederiz gibi geliyor ama otel dışında olabilir o_O yani fikir açısından
muhafazakar otellerde sistem nasıl işliyo
her bölümde kadın erkek ayrımı oluyo ( sanırım çok saçma bi soru sordum ):KK53:

Kadınlar havuzu ayrı erkeklerinki ayrı oluyor plaj ortak tabi ama ben tesettür mayo giyerim birlikte denize gideriz zaten bikaç sefer gideriz denize çünkü yüzmek değil amacımız kafa dinlemek yamaç paraşütü, rafting falan yaparız o zamanlarda onun dışında odada takılırız tebi :KK23:diğer oteller gitsek bikinili hatun dolu her yer ben çok kıskanırım balayımızı zehir ederim biliyorum kendimi :KK11:

Muhafazakar otellerden biri olan Alanya da ki Bera otele gittim ben canım.. otelin genel misafirleri tesettürlü guzel bi aile ortamı var..muhafazarlık cercevesınde ise havuzlar,hamam,saunası,fitness,buhar banyosu ayrı denizi ortak..bayan erkek asansörü ayrı (isteğe göre erkeklerin asansörüde ortak kullanılabılıyor aileler tarafından.) ve yemeklerı cok güzel en olumlu etkısı bu oldu sanırım bende..:KK45::KK45:

Muhafazakar otellerden biri olan Alanya da ki Bera otele gittim ben canım.. otelin genel misafirleri tesettürlü guzel bi aile ortamı var..muhafazarlık cercevesınde ise havuzlar,hamam,saunası,fitness,buhar banyosu ayrı denizi ortak..bayan erkek asansörü ayrı (isteğe göre erkeklerin asansörüde ortak kullanılabılıyor aileler tarafından.) ve yemeklerı cok güzel en olumlu etkısı bu oldu sanırım bende..:KK45::KK45:
hiç böyle bi otelde tecrübem olmadı kendimi bu fikre alıştıramıyorum:KK70:

Asansörün ayrı olması çok abartı olmamış mı? O kadar da değil yani.. Ben bu gibi otellerde eşimden ayrı havuzu falan napiim ki.. Sonuçta beraber kafamızı dinlemeye gidiyoruz. He tek gitsem neyse..

Asansörün ayrı olması çok abartı olmamış mı? O kadar da değil yani.. Ben bu gibi otellerde eşimden ayrı havuzu falan napiim ki.. Sonuçta beraber kafamızı dinlemeye gidiyoruz. He tek gitsem neyse..
hee işte benimde aklıma yatmayan kısmı bu bide balayı... yine 2 aile gitsek kadınlar erkekler ayrı takılalım diycemde ee balayına gidiyorum sap gibi napıyım oralarda:KK70:

Back
X