2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya bende önceden yurtiçinde balayı istyrdm hatta deniz çok sevmedğim içn bolu sapancada güralı terch edecektm..
ama snra düşndm allah nasip ederse diğer yaza hamile kalablrm.
o zmn yurtdışına asla gidemeyiz diye bu şeklde yol buldum.balayına yurtdışına artk snra yurtiçine gtmeye fırsatmz bi şeklde olur zaten

hee işte benimde aklıma yatmayan kısmı bu bide balayı... yine 2 aile gitsek kadınlar erkekler ayrı takılalım diycemde ee balayına gidiyorum sap gibi napıyım oralarda:KK70:
İşte havuzda takılmayacaksınız o zaman eşle birlikte denize gireceksiniz benim planım böyle en azından :)

Normalde açıklar bile bile daha rahat etmek içn tercih ediyorlar sen nasıl yapacaksın canım diğer otellerde?
geçen yaz gittik canım tatile sevgilimle havuza girdin mi diye sorarsan girmedim
ama spor yaparkende sevgilimden ayrı olmak istemem...
zaten benimkide muhafazakar otel fikrine pek sıcak bakmaz o dipdibe olmaktan yana dakika başı mesaj atar napıyosun nerde kaldın gelsene diye:KK70:

Muhafazakar otellerden biri olan Alanya da ki Bera otele gittim ben canım.. otelin genel misafirleri tesettürlü guzel bi aile ortamı var..muhafazarlık cercevesınde ise havuzlar,hamam,saunası,fitness,buhar banyosu ayrı denizi ortak..bayan erkek asansörü ayrı (isteğe göre erkeklerin asansörüde ortak kullanılabılıyor aileler tarafından.) ve yemeklerı cok güzel en olumlu etkısı bu oldu sanırım bende..:KK45::KK45:
Onu da düşündük canım ama bi sebepten vazgeçmiştik nedendi hatırlamıyorum :p

geçen yaz gittik canım tatile sevgilimle havuza girdin mi diye sorarsan girmedim
ama spor yaparkende sevgilimden ayrı olmak istemem...
zaten benimkide muhafazakar otel fikrine pek sıcak bakmaz o dipdibe olmaktan yana dakika başı mesaj atar napıyosun nerde kaldın gelsene diye:KK70:
Canım zaten ayrı olmayacaksınız ayrı olacaksak kimse gitmez zaten mantığı yok

Kızlar hadiii balayında otel dışında nerelere gidebiliriz herkese fikir olurr :) he bu arada bir sürü şey sorucam size dahaa :D

Ben bu butik oteli ( bordubet.com.tr)internetten görüp asırı begendim tam istedigim gibi bi yer denizi var dersi var orman evleri ver herseyi harika tabi resimlerden. Ama cok acıklar gidiyormus buraya ve uygunsuz haldelermis ustsuz ve ulu orta yerde opusmek vb seyler yapiyolarmis oyuzden hevesim kırildiydi :KK43:

otel dışında aklıma bi ev geliyor valla başkada seçeneğim yok:confused:
başka ne sorcaksın merak ettim :)
Haftaya kız istme var kuzu sonra hemen bohça alışverişine çıkıcaz şimdi soru 1) Hala hala hala kendime ait bir parfümüm yok beğenemiyorum kolay kolay, bi tek lacoste touch of pinke parfümünü beğendim bu arada burberry weekend'ı aşırı övüyorlar kullanan var mı yada kokusunu bilen? soru 2) Göz kalemi ve rimel olarak özellikle tavsiye ettiğiniz bir marka? kalemde golden rose kullanıyorum çabuk akması dışında memnunum ama çabuk akmayan bişey istiyorum, rimelde de maybellinenin the falsiesini kullanıyorum aynı durum çok memnunum topaklanma yok doğal bir görüntüsü var ama çabuk akıyor durum bu :KK43:.. soru 3) Gelin bohçasında kaç adet iç çamaşırı takımı falan oluyor var mıdır bir sayısı? :KK55:

Ben bu butik oteli ( bordubet.com.tr)internetten görüp asırı begendim tam istedigim gibi bi yer denizi var dersi var orman evleri ver herseyi harika tabi resimlerden. Ama cok acıklar gidiyormus buraya ve uygunsuz haldelermis ustsuz ve ulu orta yerde opusmek vb seyler yapiyolarmis oyuzden hevesim kırildiydi :KK43:
İşte bu sebeplerden bende tercih etmiyorum yoksa gayet güzel yerler var sevgilim 5 vakit namaz kılan biri hem o rahatsız olacak hem ben daha da kötüsü cidden çok kıskancım taş gibi hatunları görünce çıldırırım ben :KK62:

Haftaya kız istme var kuzu sonra hemen bohça alışverişine çıkıcaz şimdi soru 1) Hala hala hala kendime ait bir parfümüm yok beğenemiyorum kolay kolay, bi tek lacoste touch of pinke parfümünü beğendim bu arada burberry weekend'ı aşırı övüyorlar kullanan var mı yada kokusunu bilen? soru 2) Göz kalemi ve rimel olarak özellikle tavsiye ettiğiniz bir marka? kalemde golden rose kullanıyorum çabuk akması dışında memnunum ama çabuk akmayan bişey istiyorum, rimelde de maybellinenin the falsiesini kullanıyorum aynı durum çok memnunum topaklanma yok doğal bir görüntüsü var ama çabuk akıyor durum bu :KK43:.. soru 3) Gelin bohçasında kaç adet iç çamaşırı takımı falan oluyor var mıdır bir sayısı? :KK55:
Canım parfümde pink rose kullanıyosan benim gibi hafif kokuları seviyosun demekki gucci önerebilirim siyahlı kırmızılı sisesi lancome da guzel birde victoria secret parfumleri harika rimelde sana lancome önerebeilirim kalemde mac in kalemi iyidir

kızlar bizde antalyaya gitcez kışın. kapodakya istemiyo nişanlım abant düşündük odaa çok uzak olacak. karadenize de kışın gidemeyiz. o yüzden buna karar kıldık. otel için de düşündük taşındık dünya para verip bi çok aktivitesini kullanamıcamız otel istemedim. o yüzden uygun bi iste çıkardım birini seçcez inşallah:)

kızlar bizde antalyaya gitcez kışın. kapodakya istemiyo nişanlım abant düşündük odaa çok uzak olacak. karadenize de kışın gidemeyiz. o yüzden buna karar kıldık. otel için de düşündük taşındık dünya para verip bi çok aktivitesini kullanamıcamız otel istemedim. o yüzden uygun bi iste çıkardım birini seçcez inşallah:)
Canım kış olacağı için uludağı düşünmez misiz? Yada palandöken, erciyes falan

YEKTA61 YEKTA61 canım dediğin otele baktımda harikaymış tabii fiyatları nasıldır bilmiyorum :)
ValentinusNF ValentinusNF 1) dediğin parfümün kokusunu bilmiyorum canım benimde sürekli kullandığım bi parfüm yok ama ablamın bi parfümü var bayılıyorum kokusuna 1 kere sıkman yeterli gün boyu üzerinde kalır kokusu adı magnifique lancome paris kokusu gül ile odunsu ama harika yani en azından bir yerde git kokla alamasanda :) (birazcık pahalı netten bakarsın söylemek istemiyorum şuan :) )
2)göz kalemi olarak flormar ı kullanıyorum ve çokta memnunum rimel pek kullanmam ben normal günde özel günlerde kullanıyorum maybelline nin dışı sarı olanını kullanıyorum (the colo ssal volum express ) gerçekten çok güzel
3)çamaşır olarakta bir kaç takım yeterli ne kadar olacağı sana bağlı sorucaklar zaten onlarda sana beraber alışveriş yapıcaksınız canım

Bu arada herkese iyi akşamlar kızlar :)

Canım parfümde pink rose kullanıyosan benim gibi hafif kokuları seviyosun demekki gucci önerebilirim siyahlı kırmızılı sisesi lancome da guzel birde victoria secret parfumleri harika rimelde sana lancome önerebeilirim kalemde mac in kalemi iyidir
O parfümü kullanmadım canım ama ck kullandım beğendim (çok değil).. Hafif kokuları seviyorum evet ama kalıcı olacak bende kalmıyor kokular, Lacoste'a bayıldım dediğim gibi.. Bir de şekerli kokular sanırım kalıcı oluyor bende o_O neyse gucciye bakarım, victoria secret parfümlerini de biliyorum geçen baya kokladım mağaza da ama çok pahalılardı lamam heralde, rimel ve göz kalemini tavsiye ettiklerini alırım o zaman hatta dur kaydedeyim şimdiden bohça alışverişime :) teşekkürler tatlım

Kızlar geçenlerde Markafoniden şu takımı almıştım, bugün geldi hemen giydim üstünü, ayy çok güzel yaa.. :D Dokusu falan da yumuşacık, çok tatlı durdu üstümde.. Bu fotoğraftakinden daha güzelmiş. :)
8680768925566_0.webp

Back
X