- 7 Kasım 2014
- 105
- 34
- 38
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet parfümün fiyatına baktım ve önüne saygıyla eğildim :) Eminim güzeldir bu kadar övdüğüne göre mutlaka koklayacağım :) flormarın bi kere göz kalemini aldım göz içine sürerim ben normalde boyamadı.. Çok kalem denedim çoğu boyamıyor fazla yağlılar mı nedir o yüzden golden rosedan başkasını almıyordum ama tekrar tasterlarından denerim akmıyorsa gönlümü çalar zatenYEKTA61 canım dediğin otele baktımda harikaymış tabii fiyatları nasıldır bilmiyorum :)
ValentinusNF 1) dediğin parfümün kokusunu bilmiyorum canım benimde sürekli kullandığım bi parfüm yok ama ablamın bi parfümü var bayılıyorum kokusuna 1 kere sıkman yeterli gün boyu üzerinde kalır kokusu adı magnifique lancome paris kokusu gül ile odunsu ama harika yani en azından bir yerde git kokla alamasanda :) (birazcık pahalı netten bakarsın söylemek istemiyorum şuan :) )
2)göz kalemi olarak flormar ı kullanıyorum ve çokta memnunum rimel pek kullanmam ben normal günde özel günlerde kullanıyorum maybelline nin dışı sarı olanını kullanıyorum (the colo ssal volum express ) gerçekten çok güzel
3)çamaşır olarakta bir kaç takım yeterli ne kadar olacağı sana bağlı sorucaklar zaten onlarda sana beraber alışveriş yapıcaksınız canım
Bu arada herkese iyi akşamlar kızlar :)
Eee bizde görelimm :)
Normalde açıklar bile bile daha rahat etmek içn tercih ediyorlar sen nasıl yapacaksın canım diğer otellerde?
Kızlar hadiii balayında otel dışında nerelere gidebiliriz herkese fikir olurr :) he bu arada bir sürü şey sorucam size dahaa![]()
Haftaya kız istme var kuzu sonra hemen bohça alışverişine çıkıcaz şimdi soru 1) Hala hala hala kendime ait bir parfümüm yok beğenemiyorum kolay kolay, bi tek lacoste touch of pinke parfümünü beğendim bu arada burberry weekend'ı aşırı övüyorlar kullanan var mı yada kokusunu bilen? soru 2) Göz kalemi ve rimel olarak özellikle tavsiye ettiğiniz bir marka? kalemde golden rose kullanıyorum çabuk akması dışında memnunum ama çabuk akmayan bişey istiyorum, rimelde de maybellinenin the falsiesini kullanıyorum aynı durum çok memnunum topaklanma yok doğal bir görüntüsü var ama çabuk akıyor durum bu.. soru 3) Gelin bohçasında kaç adet iç çamaşırı takımı falan oluyor var mıdır bir sayısı?
![]()
selam kızlar bende geldin 2015 haziran geliniyim bende
selam kızlar bende geldin 2015 haziran geliniyim bende
Canım kişiden kişiye göre değişir tabi ama genelde kıyafet, ayakkabı, dış kıyafet, çanta, kozmetik/bakım ürünleri, nişan kıyafeti ayakkabısı, pijama ve sabahlık takımları konuluyor. Ama adet konusunu bilmiyorum işte iç çamaşırı takımı kaç adet yeterlidir, kıyafet kaç adet falan bunları tam bilmiyorum. Ama değişiyor demek kikuzu valla videoya cektim kendimi kabinde komediAska gosterdim az gulseydin bu ne sertlik diyor
Benim ifadem biraz serttir de
Du bakalim profile eklersem size haber veririm
Canim ben acigim ve inan herkesin acik oldugu yerlerde kimse kimseye bakmiyor. Hele ki turistlerin fazla oldugu otellerde umrunda olmazsin kimsenin. Onlar acikliga doymuslar. Ama bizim turkler oyle degil. Gozunu dikip bön bön bakiyorlar. O yuzden turistlerin fazla oldugu otelleri tercih edin bence.
argos in kapadokya oteli var bi baksaniza kaya odalarina suitlere. Odada havuz var. Ama cok pahali.
bende her parfumu kullanamam. Davidoff cool water kullaniyorum uzuun bi suredir. Hem de fiyati da baya ucuz
Rimel olarak loreal kullaniyorum. Kalem kullanmam eyeliner kullaniyorum.
ic camasiri ben bi tane almistim bi tane daha alicam. En az 2iyi bence.
baska ne koyulacak bende sana sorayim![]()
Haftaya kız istme var kuzu sonra hemen bohça alışverişine çıkıcaz şimdi soru 1) Hala hala hala kendime ait bir parfümüm yok beğenemiyorum kolay kolay, bi tek lacoste touch of pinke parfümünü beğendim bu arada burberry weekend'ı aşırı övüyorlar kullanan var mı yada kokusunu bilen? soru 2) Göz kalemi ve rimel olarak özellikle tavsiye ettiğiniz bir marka? kalemde golden rose kullanıyorum çabuk akması dışında memnunum ama çabuk akmayan bişey istiyorum, rimelde de maybellinenin the falsiesini kullanıyorum aynı durum çok memnunum topaklanma yok doğal bir görüntüsü var ama çabuk akıyor durum bu.. soru 3) Gelin bohçasında kaç adet iç çamaşırı takımı falan oluyor var mıdır bir sayısı?
![]()
Sen baya çeşit aldırmışsın canım bende 3 tane iç çamaşırı takımı düşünüyorum onun dışında sabahlık ve pijama takımlarına karar vermedim ama şortlu istediğime eminim :) Kuzu bu parfümü kullanıyor olmana çookkk sevindim koklamadan anlaşılmaz ama biraz tarif edebilir misin o kadar övdüler ki kokusunu bilmeden aldırabilirim çeyizime o dereceTam adrestesin
Ben yillardir burberry weekend kullanıyorum ve herkes bayılıyor kokusuna. Kalem kullanmıyorum bnde cnm.eyeliner kullaniyorum.rimel uygun ve harika bisi diosan maybelline saks mavisi ve uzerinde pembe ile yazili rocket volum express. Biraz daha para veririm diosan loreal false lash wings butterfly effect (watsonda indrm zamani baya uyguna alınabilir)
- Ben bohcama iki tane sutyen kulot takimi , bi tane 6li saten set, bi tane sortlu takim ve bi tanede dantelli citcitli badi aldirdim. Yani ic giyim olark boyle benmkiler
Sen baya çeşit aldırmışsın canım bende 3 tane iç çamaşırı takımı düşünüyorum onun dışında sabahlık ve pijama takımlarına karar vermedim ama şortlu istediğime eminim :) Kuzu bu parfümü kullanıyor olmana çookkk sevindim koklamadan anlaşılmaz ama biraz tarif edebilir misin o kadar övdüler ki kokusunu bilmeden aldırabilirim çeyizime o derece![]()
Odunsuysa çok beğenirim kesin.. Yarın fatihe nişan kıyafeti bakmaya gideceğim inşallah o zaman bu parfümlerin hepsin denerim de karar veririm bir de bana uyacak mı aynı parfüm o da önemli.. Bu arada güzelmiş iç çamaşırın ama pijamalara bittim tam aldırmayı düşündüğüm tarzay canm nasıl tarif edilirki parfüm kokusu...odunsu mu oluyo acaba..şekerimsi değil en azından. çok ağır kokuda değil.her mevsm rahatça kullanılabilir.
sütyen takımımdan biri bu..sanırım krem rengini almştım..diğer aldğımda siyahdı.modelini hatırlayamadım
Eki Görüntüle 1306305
bu da pieere cardin ciciş takımım bak ..belki fikir olur cnm
Eki Görüntüle 1306307
bu çamaşırlar fena ya. hiç tarzım diil benim. :)ay canm nasıl tarif edilirki parfüm kokusu...odunsu mu oluyo acaba..şekerimsi değil en azından. çok ağır kokuda değil.her mevsm rahatça kullanılabilir.
sütyen takımımdan biri bu..sanırım krem rengini almştım..diğer aldğımda siyahdı.modelini hatırlayamadım
Eki Görüntüle 1306305
Eki Görüntüle 1306307
weekend gayet güzel bi parfüm beğenirsin canım. indirimleri tskip edip al derim baya fiyat farkı oluyoOdunsuysa çok beğenirim kesin.. Yarın fatihe nişan kıyafeti bakmaya gideceğim inşallah o zaman bu parfümlerin hepsin denerim de karar veririm bir de bana uyacak mı aynı parfüm o da önemli.. Bu arada güzelmiş iç çamaşırın ama pijamalara bittim tam aldırmayı düşündüğüm tarz
bu çamaşırlar fena ya. hiç tarzım diil benim. :)
ay canm nasıl tarif edilirki parfüm kokusu...odunsu mu oluyo acaba..şekerimsi değil en azından. çok ağır kokuda değil.her mevsm rahatça kullanılabilir.
Eki Görüntüle 1306305
Eki Görüntüle 1306307
hangisi fenaseksi sütyen takımlarımı
valla feminen görnmek içn arada şart..hep ciciş olmaz..
ben nişanlma şunu bile sordum..
mesela evmz çok sıcak ısınamdan yana skntımız yok,gecelklemi pijamaylamı dolaşmamı istersin? gecelk deditabi habire de öyle davetkar gezemem
canm yanaşmasını isteynce öyle gezicem..öteki türlü çekçem diz izi çıkmş pijamam gezncem evde![]()
Sütyen takımına bayıldım canım.. Bu arada ben o 6lı setlerden aldırmıycam, kullanılmıyormuş genelde.. Bir yığın çamaşırım oldu çeyizde zaten..
Tabi ki canım unutmazsam çekerim.. Zaten asıl aradığım bi kıyafet var bakalım bulabilecek miyimincimete bende çok beğendim çok tatlılar :)
ValentinusNF canım alışverişe gidicen ya denediğin elbiseleride bi şekilde çeker misin banada fikir olur hem sırada nişan var malum