2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydınnn topiğin müstakbel gelinleri nasılsınızzzz

Sen varsın ya yeter :)
Benim olmam hediyemi ona sormak lazım:KK53:
sabah sabh cok tatlısınız hatunlaarr :) bu hediye işleri benide yıldırdı valla son yıl dönümünde bişey almadık sanrm biz hatrlamyrm bile ya :) biz 6 yıldır yılbaşı sevgilliler günü doğum günü yıl dönümü derken tükendi hediyeler :)

april1109 april1109 valla biz özel günlerde sevdiceğimle doğaçlama yapıyoruz öyle planlı projeli birşey yapmıyoruz.. dediğin gibi bende 5 senedir beraberim alınıcak birşey bulamıyorum :) yeter bu kadar hediye
greenandblue greenandblue ne güzel işte sen boşver o sana sürpriz yapacakmış ya ;)

sabah sabh cok tatlısınız hatunlaarr :) bu hediye işleri benide yıldırdı valla son yıl dönümünde bişey almadık sanrm biz hatrlamyrm bile ya :) biz 6 yıldır yılbaşı sevgilliler günü doğum günü yıl dönümü derken tükendi hediyeler :)

Bizimde ilk yıl dönümümüz, ve benim beynim duruyo böyle zamanlarda.Pazar gününe denk geliyo, birde sana süprizim var dedi..Şimdi o bişey yapıp, ben odun gibi kalırsam çok fena olur :KK53::rolleyes::KK73:

april1109 april1109 valla biz özel günlerde sevdiceğimle doğaçlama yapıyoruz öyle planlı projeli birşey yapmıyoruz.. dediğin gibi bende 5 senedir beraberim alınıcak birşey bulamıyorum :) yeter bu kadar hediye
greenandblue greenandblue ne güzel işte sen boşver o sana sürpriz yapacakmış ya :KK66:
İlklerin hevesi baska olur yahu şimdi hatrlıyorumda o gün napcak napıcaz diye hop oturup hop kalkmştım onun bana ne aldığını hatrlıyorumda bnm ona ne aldğımı hatrlamıyorum hiç ya :)

Bu pazar bizim 1.yılımız olacak, ve ben hala bir hediye bulamadım..:KK12::KK28:

canım ihtiyacı olan bişey varsa onu al
saat, cüzdan tespih severse gümüş bir tespih alabilrsin. Bunlar haricinde resminizi çerçeveletebilrsin. Kutu hazırlayabilrsin sevdiği şeylerden oluşan güzel bir tsort çift anahtarlığı oyuncak araba kartlar yazılar kurabiyeler kupa vb

Bizimde ilk yıl dönümümüz, ve benim beynim duruyo böyle zamanlarda.Pazar gününe denk geliyo, birde sana süprizim var dedi..Şimdi o bişey yapıp, ben odun gibi kalırsam çok fena olur :KK53::rolleyes::KK73:
haha ay kıyamam yani özel bişey istiyosan netten araştır cok değişik fikirler edinebilrsin ama üst baş şeklinde bişey almak istiyosan kullanışlı olsun diye önümüz kış mont deri çeket tarzı bişey alabilrsin :)

canım ihtiyacı olan bişey varsa onu al
saat, cüzdan tespih severse gümüş bir tespih alabilrsin. Bunlar haricinde resminizi çerçeveletebilrsin. Kutu hazırlayabilrsin sevdiği şeylerden oluşan güzel bir tsort çift anahtarlığı oyuncak araba kartlar yazılar kurabiyeler kupa vb

Ben bunların çoğunu yaptım :)

Günaaaydiinnn:KK49::KK49::KK49:
greenandblue greenandblue ben sana bi kac sey sayayim
1. Sevgili kitabi yaptirabilirsin
2. Karikaturunuzu cizdirebilirsin
3. Chalkboard yaptirabilirsin(istersen yardimci olurum)
4. Tuttugu takimin formasini alabilirsin
5. Atki fln orebilirsin
6. Sigara kullaniyorsa zippo
7. Ihtiyaci olan kullanabilecegi bisey ayakkabi mont vs
8. Takvim yaptirabilirsin
9. Film hazirlayabilirsin ama pazara yetismezo_O
Aklima gelenler bunlar :KK49::KK76:
Kelin merhemi olsa basina surermis. Bizimde diger ay 2. Senemiz hala bisey bulamadim:KK17::KK17:

Back
X