2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

dün aksam eve giderken yolun üzerinde ki bi mağazada cnm.planlı bişi değildi öyle.

ama kitap yaptırırsan bence hazır olanları seçme,kendin yaz kitabı.kendi cümle ve duygularından oluşan bi kitap bana göre daha etkili :) ben yazarken biraz emek sarfettim ama değdi bence :)

Evet tabi dediğin gibi, hazır olanın bir anlamı olmaz, basma kalıp gibi..ne kadar sürede teslim ederler acaba.

hayalseverrr hayalseverrr maşallah sana:) sevdiceğim banada kuş aldı :)) ama fazla yanımda tutamıyorum çünkü sevdicek sigara kullanıyo:(
ayy bu konuya bayıldım ben:)))

Kızlar şimdi size bi soru. Biz düğünden 1hafta önce nikah yaptırcaz. Ama kimse olmayacak nikahta. İkimiz bide 2şahit olacak. Peki nikah şekeri yaptırsam nasıl dağıtcam ki:(

hayalseverrr hayalseverrr maşallah sana:) sevdiceğim banada kuş aldı :)) ama fazla yanımda tutamıyorum çünkü sevdicek sigara kullanıyo:KK43:
ayy bu konuya bayıldım ben:)))
ayyy bende seni bekliyodum kuzum senin minik kavanozlar nasıldı :) kaç tane hazırladın kaç paket kahve gitti:)
kaç ml olduğunu hatırlıyo musun bu 40 ml miş:)
pr_01_7278_max.jpg

Kızlar şimdi size bi soru. Biz düğünden 1hafta önce nikah yaptırcaz. Ama kimse olmayacak nikahta. İkimiz bide 2şahit olacak. Peki nikah şekeri yaptırsam nasıl dağıtcam ki:KK43:

kınada ve düğünde dağıt cnm.nikahta dağıtma.ya da hiç yaptırma masraf etme :) ama yaptırırsanda kına ve düğünde masalara koyarsınız,insanlar ordan alıp hatıra saklar.

kınada ve düğünde dağıt cnm.nikahta dağıtma.ya da hiç yaptırma masraf etme :) ama yaptırırsanda kına ve düğünde masalara koyarsınız,insanlar ordan alıp hatıra saklar.
Aslında kınada olabilir. Çünkü çok kişi olmıcak kınada:)

ayyy bende seni bekliyodum kuzum senin minik kavanozlar nasıldı :) kaç tane hazırladın kaç paket kahve gitti:)
kaç ml olduğunu hatırlıyo musun bu 40 ml miş:)
pr_01_7278_max.jpg
Canım 29cc di. O bile büyük yani. 40cc daha büyük olur. Kahve net hatırlamıyorum ama mehmet efendinin büyük bi kutu kahvesi bide küçük paket kahvesi gitti. 50 tane hazırladım ben:)

Kızlar şimdi size bi soru. Biz düğünden 1hafta önce nikah yaptırcaz. Ama kimse olmayacak nikahta. İkimiz bide 2şahit olacak. Peki nikah şekeri yaptırsam nasıl dağıtcam ki:KK43:

Canım kınada kına kuruyemiş dağıtıcaksınız olmaz gibime geliyor ama kına da çok kişi olmucak olabilir diyorsan sen bilirsin hani masraf olmaması açısından Love01 Love01 de dediği gibi düğünde masalara koyabilirsiniz hatıra olur :) :)

Canım 29cc di. O bile büyük yani. 40cc daha büyük olur. Kahve net hatırlamıyorum ama mehmet efendinin büyük bi kutu kahvesi bide küçük paket kahvesi gitti. 50 tane hazırladım ben:)
isteme günü kahve olsun hediyelerimiz diye düşündüm ama kavanozun boyutunu bilemiyorum tabi:)

ben kendim ajanda tarzı bir defter alıp yapmaktan bahsediyorum aslında..ama nasıl bişey olucak bilmiyorum.

Canım eski defterler tarzında böyle eskitilmiş kartona benzer hani kahverengimsi oluyor int e yaz bakalım eski defterler diye çıkıyor görsellerde eskimiş kağıt yaz en güzeli bence fotoğraflarınızı yapıştırıp mektup yazabilirsin ya da bu sevgiliye kitap şeklindeki gibi yapabilirsin dizaynı sana kalmış ;)

Canım eski defterler tarzında böyle eskitilmiş kartona benzer hani kahverengimsi oluyor int e yaz bakalım eski defterler diye çıkıyor görsellerde eskimiş kağıt yaz en güzeli bence fotoğraflarınızı yapıştırıp mektup yazabilirsin ya da bu sevgiliye kitap şeklindeki gibi yapabilirsin dizaynı sana kalmış :KK66:

ahaaa işte tamda öyle bir defter istiyorum ben..Aynı şeyleri düşünüyoruz ,işteee..ama o defteri zor bulurum.:KK47:

Ben dogum gununde bu sene iyiki varsin harfleri hazirladim tum ailesine arkadaslarina fln o harflerle foto cektirdim birlestirdim :) sonra o calisirken supriz parti hazirladim bahcelerine. Pasta krabiye fln yaptm tum arkadaslarini cagrdim o gelmeden. O isten geldi beni evde saniodu fln baya sasirdi hediyesini de yatagna koydm ve yataginin icine not yazdim esas hediyen dolapta vs die tum eve notlar yerlestirdm. Zippo almistm ama o sadece o harflerden olusan hediyeyi yaptim saniyordu. Gece uyumak icin yataga girdiginde notu buldu ve notlari takip ederek zipposuna kavustu :)

Canım kınada kına kuruyemiş dağıtıcaksınız olmaz gibime geliyor ama kına da çok kişi olmucak olabilir diyorsan sen bilirsin hani masraf olmaması açısından Love01 Love01 de dediği gibi düğünde masalara koyabilirsiniz hatıra olur :) :)
Canım düğünler kalabalık olur o kadar yetiştiremem ki:(
Olsun istiyorum ama bilmiyorum da. :(

Back
X