- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
niyeki canım noldubugün benim canım sıkılıyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niyeki canım noldubugün benim canım sıkılıyo![]()
bişey olmadı canım genel bi sıkıntı yapcak bişey yokniyeki canım noldu
O zaman 2 seneye yakin nişanli olmuş olcaz iste. 2016 da dugun yapmayi dusunuyorduk ama 2016 da onun okulu biticek hemen askere gitse kışın gelck 2017 baharda filan olabilir yani o durumda..söz nişan planladığınız gibi olsun canım nişandan sonra askere gitsin hemen gelincede düğün olsun
ama hazırlıklar filan nasıl olur ki o zamanda yada askerden gelir bi 6 ayda hazırlıkları tamamlarsınız herşey yoluna girer
işte kafam çok karisti simdiBu sene söz yapmayı düşünüyorsunuz dimi?
anladım canım naptın nişan hazırlıklarında ne alemdesin ne kadar eksiğin kaldıbişey olmadı canım genel bi sıkıntı yapcak bişey yok![]()
O zaman 2 seneye yakin nişanli olmuş olcaz iste. 2016 da dugun yapmayi dusunuyorduk ama 2016 da onun okulu biticek hemen askere gitse kışın gelck 2017 baharda filan olabilir yani o durumda..
işte kafam çok karisti simdi
normalde subatta soz yazin nişan 2016 da ise dugun istiyorduk
fakat simdi 2016 da ya subatta ya da haziranda okul biticek askerligi beklersek
dugunumuz 2017 de olcak
bu da 2 sne soz ve nisan durumu demek
sence ne yapalim?
soz yapip askere gitmeden nisan gelince dugun mu
yoksa soz nisan yapip askerden gelince dugun mu ?
Yoksa hic biri mi:)
evet tatlım ya gitsemstres dicek ki bizim meslekde bol miktarda varEvet bende o yüzden gitmek istemiyorum, o haplardan içmek istemiyorum ama böylede hal kalmıyo bende..ruh gibi dolandım geçen ay.
Bana da bu mantikli geliyor fakat dedigim gibi o zaman 2 seneye yakin nisanli kalicaz. 6 ayda o olmicak ama 1 1.5 sene yine beraber olcz. Bu durum dusunduruyor beni. Insanlar 1seneye bile cok uzun diyor cunkuNişan yapıp askere gitse, sen de o süre zarfında hazırlıklarla ilgilensen ?
eksik bitmiyo ki canım...anladım canım naptın nişan hazırlıklarında ne alemdesin ne kadar eksiğin kaldı
evet tatlım ya gitsemstres dicek ki bizim meslekde bol miktarda var![]()
ben bu durumda olsam herşeyi erteleyebilirim açıkçası...O zaman 2 seneye yakin nişanli olmuş olcaz iste. 2016 da dugun yapmayi dusunuyorduk ama 2016 da onun okulu biticek hemen askere gitse kışın gelck 2017 baharda filan olabilir yani o durumda..
dugunumuz 2017 de olcak
sence ne yapalim?
Bana da bu mantikli geliyor fakat dedigim gibi o zaman 2 seneye yakin nisanli kalicaz. 6 ayda o olmicak ama 1 1.5 sene yine beraber olcz. Bu durum dusunduruyor beni. Insanlar 1seneye bile cok uzun diyor cunku
Keyfi bir durum yok sonuçta, neden 2 yıl olduğu ortada..insanlar hep konuşur.Senin ne istediğin önemli...Ben senin yerinde olsam, nişanlı yada sözlü olarak beklerdim..Düşünsene evliliğin ilk ayları yanında olmayacak..
Canım nişanlı yada sevgili olmak pek farketmiyo beklemek için. Sen sevdiceğinle olduktan sonra ha 2yıl nişanlı kalmışın ha sevgili olarak devam etmişin çok önemli değil. İnsanlarında ne dediğine bakma senO zaman 2 seneye yakin nişanli olmuş olcaz iste. 2016 da dugun yapmayi dusunuyorduk ama 2016 da onun okulu biticek hemen askere gitse kışın gelck 2017 baharda filan olabilir yani o durumda..
dugunumuz 2017 de olcak
sence ne yapalim?
Keyfi bir durum yok sonuçta, neden 2 yıl olduğu ortada..insanlar hep konuşur.Senin ne istediğin önemli...Ben senin yerinde olsam, nişanlı yada sözlü olarak beklerdim..Düşünsene evliliğin ilk ayları yanında olmayacak..
tesekkurler kizlar muhtemelen oyle olcak. Bi konusalim bakalm olmadi ailelerle filan konusup bi karar veririzKatılıyorum canımtasarimcibayan bence benim dediğim mantıklı olabilir canım şubatta söz askere gitmeden nişan ki zaten askerliğine daha var geldiğinde de düğün olur sende o zaman zarfında hazırlıklarını yaparsın olmaz mı?
Aslinda sen de ayni durumdasin canim sadece evlendikten sonra gidicek askere. Biz o ihtimali eleyerek baska cozum bulmaya calisiyoruzben bu durumda olsam herşeyi erteleyebilirim açıkçası...
inşallah hayırlısı olur canımAslinda sen de ayni durumdasin canim sadece evlendikten sonra gidicek askere. Biz o ihtimali eleyerek baska cozum bulmaya calisiyoruz
Evlendikten sonra gitmesine ikimizinde ici razi degil![]()
Pislik müdür sevdiceğe izin vermemiş. Salı günü git diyomuş. Sanki keyfi istiyoruz ya. Salı akşam çıksak ne zaman nasıl yetiştirecez ya(
ayyy verse nolur sankiPislik müdür sevdiceğe izin vermemiş. Salı günü git diyomuş. Sanki keyfi istiyoruz ya. Salı akşam çıksak ne zaman nasıl yetiştirecez ya(