- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
1 ve 3 pınar şemste canım baktın mı o mağazaya hatta 1. model yeni ürün mutlaka olmalı mağazada1 ve 3 tam istediğim gibi ama bulamadım yaa hele ki 1 süperr hani 6 ay önce görüp aşık olduğum kıyafeti anımsatıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ve 3 pınar şemste canım baktın mı o mağazaya hatta 1. model yeni ürün mutlaka olmalı mağazada1 ve 3 tam istediğim gibi ama bulamadım yaa hele ki 1 süperr hani 6 ay önce görüp aşık olduğum kıyafeti anımsatıyor![]()
Bakmadım1 ve 3 pınar şemste canım baktın mı o mağazaya hatta 1. model yeni ürün mutlaka olmalı mağazada
Allah senin iyiliğini versinBakmadımve inanır mısın aklımdaydı ama ama tamamen unuttum hatta pembe pırıltılara da bakacaktım yine gidecem fatihe herhalde
![]()
sabah 8:30 akşamda yine 8:30 -9 arası canımolsun canım biraz sabret..geçici bir süre böyledir..Normal çalışma saatleri neler ?
april1109 senin erkek arkadasin kuafordu dimi canm oyle bi muhabbetimiz olmustu dogru hatirliyorsam :)
evet kızlarr kuaförr malesefffBende aynen öyle hatırlıyorum canım :)
Of ya cok yogunsabah 8:30 akşamda yine 8:30 -9 arası canım
evet kızlarr kuaförr malesefff![]()
![]()
Evet yavrum yaa 12 saati buluyo beden olarakta zihin olrakta yoruluyoOf ya cok yogun10 saat calismak cok yorucu. Bizim kuaforler 7.30 da aciliyor.
![]()
Cok zor ya allah sabir versinEvet yavrum yaa 12 saati buluyo beden olarakta zihin olrakta yoruluyo![]()
evettt adamın beni çekmeye takatii kalmıyooooCok zor ya allah sabir versin![]()
evet bugün pek bi sessiz :)Kızlar bugün bir sessiz burası bende öyle![]()
Selam kızçeler.. :)
selammmSelam kızçeler.. :)
A.s canım hoşgeldin nerelerdesin yoktun bugün :)
Okulda çok bakamıyorum canım, sadece gelen bildirimlere dönüyorum o kadar :) Eve geleli 1 saat falan oldu ancak kendime gelebildim :)
evet canım poşet yerine kese mi yapsam diye düşündüm bi an :)slm kızlarrr
bende okulda çok açamıyorum eve gelncede yorgun ve bedbah halde oluyorum
mutluhatun o keseler çok hoş..tarih filan işlenmş ya..baya kalıcı anlamlı