- 23 Temmuz 2014
- 693
- 679
- 208
evet canım poşet yerine kese mi yapsam diye düşündüm bi an :)
sanki dha güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım poşet yerine kese mi yapsam diye düşündüm bi an :)
becerebilirsem neden olmasın :)sanki dha güzel olur
Yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
yine detaylar :)
aslında düşünüyorum ama babam bu fikrimi duysa kalp krizi geçirirYerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiikuzu sen organizasyon işine falan gir cidden çok zevk alırsın çalışırken :)
Süper yaa:))![]()
![]()
![]()
![]()
yine detaylar :)
Okuyup eline diplomayı aldıktan sonra sana kalmış yaa hem çok daha para var bu işte bence boşver fizyoterapiyi :)aslında düşünüyorum ama babam bu fikrimi duysa kalp krizi geçirir
okuttumda gidip ıvır zıvırla mı ugraşcaksın diye başlar![]()
aslında bölümümü seviyorum ama kısmet bu işler bide organizasyon işinde çalışcak olursam kendi işimi yapmak isterim birinin yanında çalışamam bu konuda :)Okuyup eline diplomayı aldıktan sonra sana kalmış yaa hem çok daha para var bu işte bence boşver fizyoterapiyi :)
Selam hatunlar. Regl oldum sancim vardi izin aldim erken geldim eve siz neler yapiyorsunuz
:) anladım canım nasıl geçti günün?
Selam hatunlar. Regl oldum sancim vardi izin aldim erken geldim eve siz neler yapiyorsunuz
çok haklısın canım :)Kızlar bizim konudan başka konulara kaçmaya başladınız bak, konumuzu terk etmeyelim![]()
şimdi yalnız mı kaldık topiğimizde![]()
Valla anlamadım canım, tek tük kaldık sanırım.
Kızlar bizim konudan başka konulara kaçmaya başladınız bak, konumuzu terk etmeyelim![]()
Bende varım ki :)Ben buradayım kii :)
kalan sağlar bizimdir :)Valla anlamadım canım, tek tük kaldık sanırım.