Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evde yayılıyorum kızlar siz napıyosunuzz ?napıyosunuz gelincikler:)
bende makale araştırıyorum ödevim vardaben evde yayılıyorum kızlar siz napıyosunuzz ?
kolay gelsin canım :)bende makale araştırıyorum ödevim varda![]()
Ben bunu hic dusunmedim ama giderim yaa sknti olmaz. Zaten bizim burda duzgn kuafor yok erkek arkadasimin annesi fln onerir ona gideriz biz de diye dusunuyorumKızlar size yeni bir konuyla geldim. Nisanda dugunde kuafore kimlerle gideveksiniz yada gittiniz? Erkek tarafi gelirmi ayni kuafore sahsen ben ayni kuafore gitmek istemiyorum. Sizlerin gorusleri nedir
hatırlamaz mıyım canımm ikimiz de asker yareniydik nasıl da geçti o günlerşeker senle asker bekliyorduk senin askerin benimkinden 2 ay önce gelmişti hatırladınmıııı. Bizde nişan yapcaktık gelince sizde sende daha yapmadın sanırım biz ocak 31 olacak büyük ihtimalle yaz sizinnn seni görüm sevindimmm![]()
Amin canım elbisende pek güzelmishatırlamaz mıyım canımm ikimiz de asker yareniydik nasıl da geçti o günlerhayırlısıyla bu cuma yapcaz Allahın izniyle darısı başına canımcımm
![]()
teşekkürler canımmAmin canım elbisende pek güzelmis
çok güzelmiş :)
pendikte çok bişi bulabileceğini sanmıyorumBen umraniyeyi elbise icin bi kez daha gezdim ama hicbisey yok. Fatihte de bulamadim. Kadikoyde genelde butikler falan var opera pasaji var birde. Oraya da bi bakarim. Bakirkoye gidicem galiba bidaha. Bir de pendige mi gitsem? Yarin izinliyim.
Istanbuldasin ne sans. Ankarada hic bi yer yok..Ben umraniyeyi elbise icin bi kez daha gezdim ama hicbisey yok. Fatihte de bulamadim. Kadikoyde genelde butikler falan var opera pasaji var birde. Oraya da bi bakarim. Bakirkoye gidicem galiba bidaha. Bir de pendige mi gitsem? Yarin izinliyim.
iyiym tatlim ben uyuycam birazdanSelam kızlar nasılsınızz :)
iyiym tatlim ben uyuycam birazdansen nasilsin
![]()
Kimse yok gercekten baya sakinlesti buralar :)Sağol canım bende iyiyim,kimsecikler yok diye bende gidiyordum yatmaya :)