- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
evet evettt yap bize böyle sürprizlerArada sizi şaşırtabilirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evettt yap bize böyle sürprizlerArada sizi şaşırtabilirim![]()
Çok sık yemek yapmam canım ama yaptım mı pörfekt olur(böyle de mütevaziyim işte) yemek konusunda kendime güvenim tam amaaaaaaa aşırı tembelim ve dağınığım bu konuda napıcam bilmiyorum aksine sevgilim çok titiz kendi eşyaları, odası, kıyafetleri, bilgisayarının masaüstü, tertibi düzeni konusunda aşırı hassas yandım ben
![]()
Ayy kızlar sinir oldummmm! Nasıl şom ağızlıysam artık.. Yarın dersim yok diye seviniyordum sabah burda.. Ortaokul kısmına gittim en son ders, müdür çağırdı din dersine giren imamın 1,5 ay semineri varmış, 2 dersi size verdik hocam cuma günü geleceksiniz dedi. 2 ders yaa.. Koskoca bir gün okulda bekleyeceğim. Köy okulu olduğu için sadece servis gidip geliyor, ders bitince eve gelmek diye bir şey yok yanii.. Çok sinirliyim.Perşembe günü ben ilkokul kısmındayken yapacaklarını yapıyorlar valla, sonra da biz böyle ayarladık diyorlar.
Kizlar cikolata konusunda ben bisey sorayim, cikolatayi gelin kiz mi tutar![]()
Hay Allah yaaüzüldüm bak şmdi canım
Walla ben galiba yüzüklerden sonra dağıttım yada önce hc bilmiyorum bi cok kalabalıktık cok karmaşık bi gündü benm için hiç bi ayrıntıyı hatrlamıyorum tek hatrladığım btn gece uyumadığım sabhn 6snda dudağımda kocaman bi ucuk ve btn gece gecmeyen migrenimdi :)aklıma takıldı bu çikolata ikramı nasıl oluyo istemeden önce mi sonra mı![]()
insanı böyle katil ediyolar demek kiAyy kızlar sinir oldummmm! Nasıl şom ağızlıysam artık.. Yarın dersim yok diye seviniyordum sabah burda.. Ortaokul kısmına gittim en son ders, müdür çağırdı din dersine giren imamın 1,5 ay semineri varmış, 2 dersi size verdik hocam cuma günü geleceksiniz dedi. 2 ders yaa.. Koskoca bir gün okulda bekleyeceğim. Köy okulu olduğu için sadece servis gidip geliyor, ders bitince eve gelmek diye bir şey yok yanii.. Çok sinirliyim.Perşembe günü ben ilkokul kısmındayken yapacaklarını yapıyorlar valla, sonra da biz böyle ayarladık diyorlar.
gelin kız tutar yani bizzzKizlar cikolata konusunda ben bisey sorayim, cikolatayi gelin kiz mi tutar![]()
ayyy bende stresten ağlarım heraldeWalla ben galiba yüzüklerden sonra dağıttım yada önce hc bilmiyorum bi cok kalabalıktık cok karmaşık bi gündü benm için hiç bi ayrıntıyı hatrlamıyorum tek hatrladığım btn gece uyumadığım sabhn 6snda dudağımda kocaman bi ucuk ve btn gece gecmeyen migrenimdi :)
ben bi önceki gece ve ondan öncesinde ağlamıştım ay cok kötydü şuan hatrlıyrm nişanlımla sözden önce tartstık yok sebepten ben zaten stresli ve sıkntılıyım oda oyleydı biz bi gazla sözü iptal ettik kendimizce kayınvalidem sağolsun toparladı bizi ay suan aklıma geldikce diyorum nasıl bi akılmış bizim ki :)insanı böyle katil ediyolar demek ki
gelin kız tutar yani bizzz
ayyy bende stresten ağlarım heralde![]()
son dakika iptal edilir mi ayy ben sinir krizi geçiririm heraldeben bi önceki gece ve ondan öncesinde ağlamıştım ay cok kötydü şuan hatrlıyrm nişanlımla sözden önce tartstık yok sebepten ben zaten stresli ve sıkntılıyım oda oyleydı biz bi gazla sözü iptal ettik kendimizce kayınvalidem sağolsun toparladı bizi ay suan aklıma geldikce diyorum nasıl bi akılmış bizim ki :)
annem babam anlamasın dye çatlıcaktım orta yerimden kuaföre gidiyorum ama nişanlımla konuşmuyrz gece bitti dye kapattık telefnu bi dha konusmadk herkesn agzı bi karış bn ruh gbydim kuaföre gittim nişanlım elinde çicekle oraya gelmişti ben aval aval bakıyorum noluyo diye :)son dakika iptal edilir mi ayy ben sinir krizi geçiririm heralde
bu dönemde insan dengesini kaybediyo sanırım :)
insanı böyle katil ediyolar demek ki![]()
Ooooo ciddi misin şoktayımbenim sevdicegim de duzenlidir
ama bende oyleyim, duzenli planli temiz tertipliTam birbirimizi bulmusuz.
kizlar size soylemis miydim biz askimla ilk tanistik bi sure sonra farkettik ki kredi karti sifremiz bile ayniymis![]()
Aaaa ben bilmiyordum şifre olayınıı
Tabii ki gelin kız tutar canım benim :)
Ooooo ciddi misin şoktayım![]()
doğru demiş benceay ablamin sozunde ablam tutmadi kargasadan kucuk ablam tuttu
valla ben bide ilk baslarda istemiyordum askimi, o da boyle seyler ciktikca goruyor musun biz birbirimizin esiyiz diyordu![]()
y ablamin sozunde ablam tutmadi kargasadan kucuk ablam tuttu![]()
Ay bence de birbirinizin eşisiniz türk filmi gibi süper yaay ablamin sozunde ablam tutmadi kargasadan kucuk ablam tuttu
valla ben bide ilk baslarda istemiyordum askimi, o da boyle seyler ciktikca goruyor musun biz birbirimizin esiyiz diyordu![]()