2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizim okulda okuma becerileri var oda saçmalık ya :KK43: benim sınıfta bi kız vardı. çocuk yazı yazamıyo. yani tahtadakini deftere geçiremiyo. algılama problemi de var. geçen seneki not ortalaması 86 ya düşünebiliyo musun. çocuktan bi haber sınıf öğretmen nasıl 86 vermişse. tamamıyla saçma bi sistemde bişeler yapmaya çalışıyoruz yaaa.

Sınıfta bırakma da yok ki.. Çocuk geçsin diye biz ondan daha çok uğraşıyoruz yeminle.. Bizim derdimiz bitmez kuzu, Allah yardımcımız olsun.

Konuşalım bişeyler yaaa :KK69: planlar organizasyonlar yada dedikodular :KK30:

Haklısın canım çok iyi araştırmak gerekiyor Allah korusun riski büyük risk :KK43: Peki sen ne tavsiye edersin canım doktor yada hastane konusunda? Yani şöyle yapan biine yaptırın yada yaptıracağın yerde şunlar olsun gibi bişeyler mı? Birde ben çok fazla bilgisayara bakıyorum gözlerin tekrar bozulma ihtimali nasıl biliyor musun?
Canım doktorun bu amelayato çok yapmış olmadı önemli bence. Bende çok pc bakıyorum işte evde bunu kimse bilemez ki bozulsa bile eskisi kadar olmaz diyorum. Benim 4.5 -5 civarıydı hayat kalitem yoktu şimd çok iim.

benm isteme anım çok komik ve rezllkti ya...
erkek tarafı geldiler..teyzesi dayısıgil ve ailesi tabi..
nyse muhabbet filan derken, ordan isteme anına geçiş olcktı..ben de "kahveleri yapayım " dedm..meğer sesli söylemişm ..herkes bana baktı güldü..
dünden razı demşlerdir :KK53:
beni bizim bi aile büyüğümzden istediler..oda bana sordu yaaa :mad: e be adam istiozki eve kdr gelmşler...kızımıza soralım dedi istiyormu diye..
ayy ben de cvp verme zorunluluğnda hissettim kendimi..herkes bana bakıo..ben utandım kızardım :KK23:
e istiyorum yani dedm :KK70: ama o an çok kızarmışşım.kaytlara geçmş :KK53:

nyse muhabbet filan derken, ordan isteme anına geçiş olcktı..ben de "kahveleri yapayım " dedm..meğer sesli söylemişm ..herkes bana baktı güldü..
beni bizim bi aile büyüğümzden istediler..oda bana sordu yaaa :mad: e be adam istiozki eve kdr gelmşler...kızımıza soralım dedi istiyormu diye..
ayy ben de cvp verme zorunluluğnda hissettim kendimi..herkes bana bakıo..ben utandım kızardım :KK23:
ayyy bide bize sorcaklar dimi bende kızararım :KK70:

Ay kızlar yaa bu pazar istemeye eliyorlar beni jeton şu an düştü heyecan yaptım :KK17::KK71:

neeee:KK53: Cok heyecanli:rolleyes:

10710726_722043991210608_6474172443126376329_n.jpg

ayy şuna bakın ya :)

kuzu gecen pazar cikolata sorduk 120tl dediler kilosuna. Bende bunlardan yaptirsam mi acep, nerde bunlar hangi site?

Birde nasil yolluyorlar tepsiye biz mi dizip suslicez?

Ben yemek yapmayı çok severim canım. Sana önerim bir kaç blog takip et hatunlar tam ölçü veriyo. Kevserin mutfağo, cahide jibek. Vs

ben yemek yapmayi biliyorum:KK69: Hata baya baklava borek falan acarim cok basariliyim, m7tevazi olamayacagim tek konu bu:KK23:

kızlar kına türküsü düşündünüz mü ?

ahh canim valla dusunmedim cunku babam beni vermiyor hala dusunuyor.

sevval samin gulbeyaz dizisinde bi turkusu vardi ona bi bak istersen.

ahahaha:KK70: Allah iyiligini versin. E istiyim bari:KK70:

Şunu paylaşmıştım burda canım.. Ben ağlamamak için bunu düşünücem.

kuzu bu şarkıyla oynansa elimizde kınayla sonra ben oturunca duygusal bi şarkıya geçilse diye düşündüm :)
neeee:KK53: Cok heyecanli:rolleyes:

kuzu gecen pazar cikolata sorduk 120tl dediler kilosuna. Bende bunlardan yaptirsam mi acep, nerde bunlar hangi site?

ben yemek yapmayi biliyorum:KK69: Hata baya baklava borek falan acarim cok basariliyim, m7tevazi olamayacagim tek konu bu:KK23:

ahh canim valla dusunmedim cunku babam beni vermiyor hala dusunuyor.

sevval samin gulbeyaz dizisinde bi turkusu vardi ona bi bak istersen.

ahahaha:KK70: Allah iyiligini versin. E istiyim bari:KK70:
evet oda aklımda.
bide şu var ama bunda ben çok ağlıyorum bu bizim orda yerel bi sanatçı

kuzum şimdi sordum bende tepsili hali 200 lira..
tepsisiz alırsan 150 lira
hatta şimdi sordum kargoda bozulur mu diye biz ona göre paketliyoruz şimdiye kadar bi sorun olmadı dedi
nusse tasarım diye arat canım bulursun

kuzum şimdi sordum bende tepsili hali 200 lira..
tepsisiz alırsan 150 lira
hatta şimdi sordum kargoda bozulur mu diye biz ona göre paketliyoruz şimdiye kadar bi sorun olmadı dedi
nusse tasarım diye arat canım bulursun

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum çikolataları elden alabilcem :)

nerdeymis yeri gorerek alsam super olur:KK49:

Kac kilo oluyor acaba 150tanesi. Biz kendimiz susleriz hakkaten onda sorun olmaz.

nerdeymis yeri gorerek alsam super olur:KK49:

Kac kilo oluyor acaba 150tanesi. Biz kendimiz susleriz hakkaten onda sorun olmaz.
yerini tam sormadım canım
elden alabilir miyim dedim oturduğum semti sordu söyledim
bi firmaya koleksiyon hazırlıyomuş bahsettiği yerle aramda bi durak var sadece
ama kendi yeri nerde bilmiyorum

Canım doktorun bu amelayato çok yapmış olmadı önemli bence. Bende çok pc bakıyorum işte evde bunu kimse bilemez ki bozulsa bile eskisi kadar olmaz diyorum. Benim 4.5 -5 civarıydı hayat kalitem yoktu şimd çok iim.
Ben yaptıracam kuzu büyük ihtimalle inşallah pişman olmayız ilerde :KK14:
Allahıııımmmmmmmmmmmmmmmm kopttuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yerim seni yaaaaa çok tatlı olmuşsundur o akşam suratını görmek isterdim :KK70:Ama haklısın ya niye dönüp soruyorlar ki istiyor musun diye utanılacağını düşünemiyorlar mı :oops: ama senin cevabına özellikle bittim hayırlısı olsun falan değil de e istiyorum yani :KK70::KK70::KK70:

Back
X