Kızlar iyi akşamlarrr ben geldimm:)
G
gzmsnk
Hoşgeldin canım aramıza hayırlısı olsun benimde geçen ay oldu sözüm :) Evde oldu halamlar amcamlar geldiler bizim de kalabalıktı ama hiç kimseyle tartışmaya girmeye gerek yok annen ailen kimi isterlerse çağırsınlar ilerde sorun oluyor sonra yok beni söze çağırmadılar ben gelmemiştim nişana da gelmiyim falan diye ablamın sözünde yaşamıştık o yüzden benimkinde herkesi davet ettik herkes de geldi..Bende istememiştim anneme gelmesinler çok kalabalık olcak gerek yok demiştim ama annem ablanda böyle böyle oldu biliyosun deyince hiç üstelemedim tekrardan üzülsün istemedim olsun tamam gelsinler dedim .. (KIZLAR HEPİNİZE SÖYLÜYORUM TEK TEK ETİKETLEYEMEDİM BOŞVERİN AİLENİZ NASIL İSTERSE ÖYLE OLSUN SONUÇTA 1 GÜN KİMSEYİ ÜZMEYE DEĞMEZ) Neyse ben yine uzun anlattım ya

Sen sözün nasıl olsun istiyorsun canım ben kalpli kurabiye yapmıştım önce geldiklerinde lokum ikram etmiştim gül suyu ile birlikte daha sonra sohbet muhabbet sonra kahveler daha sonra da beni istediler söz kestik ikramlar yapıldı çay servisleri daha sonra da gittiler :)