2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok sık yemek yapmam canım ama yaptım mı pörfekt olur :KK30: (böyle de mütevaziyim işte) yemek konusunda kendime güvenim tam amaaaaaaa aşırı tembelim ve dağınığım bu konuda napıcam bilmiyorum aksine sevgilim çok titiz kendi eşyaları, odası, kıyafetleri, bilgisayarının masaüstü, tertibi düzeni konusunda aşırı hassas yandım ben :KK47:
Aa aynı biz yaa valla bizim de aynı tatlım adam aşırı titiz annesinden öyle görmüş bende dağınık bir yengeç :confused:

tasarimcibayan tasarimcibayan YEKTA61 YEKTA61 april1109 april1109 G gzmsnk fid fid Tikkabilla Tikkabilla

Günaydın kızlarrrr :KK73::KK73::KK73:Hayırlı cumalar hepinize güzel bir gün diliyorum :KK60:
images (1).webp

Kızlar dünn nişanlım işyerinden izin almş geldi bni almaya cıkışa süpriz yapmş ayy nasıl mutlu oldumm göremiyorum dye isyan edyodumm karşmda görnce şok oldum :) gittik bide mobilya bakmaya falan çok güzeldi :) :)

Yaaa ne güzel canım senin adına sevindim ee neler baktınızz :)

Kızlar dünn nişanlım işyerinden izin almş geldi bni almaya cıkışa süpriz yapmş ayy nasıl mutlu oldumm göremiyorum dye isyan edyodumm karşmda görnce şok oldum :) gittik bide mobilya bakmaya falan çok güzeldi :) :)
Cok guzel canim cok iyi olmus:)))

Aaa ne tatli :) super yapmis aferin ona :KK73::KK73:

ayy evett nasıl mutlu oldum ya cocuk gbiydim dün görüşemeynce insan anlıyo kıymetini walla dün onu anladım bi koltuk takımı begendik bakın atıcam fotosunu şimdi kızlar renkleri tamamen değişcek eger biz onaylarsak :)

Ne güzel yaa bende çok özledim :( hoş alışkınız uzaklığa biz ama uzakta olunca özlemek sevmek bir başka oluyo duygulandım çok :(

bunlarda ve bi benzeri dha var onu yükleyemiyorum renkleri farklı olucak ama

Eklentiler

• image1.webp
    image1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 86
  • dafni-modern-koltuk-takimi.webp
    dafni-modern-koltuk-takimi.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 95
ayy evett nasıl mutlu oldum ya cocuk gbiydim dün görüşemeynce insan anlıyo kıymetini walla dün onu anladım bi koltuk takımı begendik bakın atıcam fotosunu şimdi kızlar renkleri tamamen değişcek eger biz onaylarsak :)
Benim erkwk arkadasimda bugun geliyor istanbuldan ankaraya bence cok mutluyum:)) 20 lik disim cekildi gecmis olsuna geliyor canim benim ya

Back
X