2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

gümüş yüzüklerin dışarıya karşı bi ağırlığı olmuyo bence canım o yüzden dedim...
böyle klasik ince bi yüzük daha şık daha ağır durur bence :)
ye%C5%9Fil-alt%C4%B1n-ince-tasar%C4%B1ml%C4%B1-alt%C4%B1nba%C5%9F-ikili-alyans-modeli.jpg

sade-alyanslar.jpg
ayy bunlarda çok güzelmiş bi sevgilime göstereym bakalım:)

Güze yüzükler canım,sizde daha güzel durucak eminim...:nazar:
çokk tatlısınn canım :) buarada yarın için çok merak ediyorum hediyeyi beğencek mi ve o ne hazırladıı :)

hiç yüzük takmadım ki sevmiyorum, yani hiçbir takı takmam ki ben, o yüzden karıştırıyorum..evlenince de takmayı düşünmüyorum (kısmetse tabi ):KK53:

ayy bunlarda çok güzelmiş bi sevgilime göstereym bakalım:)

çokk tatlısınn canım :) buarada yarın için çok merak ediyorum hediyeyi beğencek mi ve o ne hazırladıı :)[/QUO

tasarimcibayan tasarimcibayan senin yaptığını herkes çok beğendi ya, canım o birşey hazırlamamıştır sanmıyorum, düz adam o:KK53::KK45:
yarın napıcaz diye ağzını aradım, yemeğe gidicez dedi:KK57:

selam kızlar :) nasılsınız????
Günaydın güzel gelinciklerrrr:KK52:

aramıza yeni katılanlar olmuş, merhaba sizlere de hoşgeldiniz...:D:KK68:

hoşbulduk :)

Fitbirbusra Fitbirbusra Hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun canım :)

greenandblue greenandblue Canımmm günaydınn daha kimsecikler yok burada :KK69:

amin canım teşekkür ederim hoş buldum :)

Tatlım hosgeldin epeydir goremiyordum seni nerelerdeydin. Nasılsın?

yektacımm :) nasılsın tatlım? evet canım uzuuunca bir süredir yoktum maalesef. netten uzak kalmıştım çıkılmaz bir dükkan seramonisine giriştiğimiz için :)

günaydın tatlım sende hoşgeldin aramıza kendinide tanıtmışsın biraz zor bi dnem geçirmişsiniz ama şimdi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :)

günaydın güzel gelincikler yağmurlu istanbuldan herkese kucak dolusuuu pozitif enerji yolluyorum :)

teşekkür ederim canım zor dönemler bitti asıl sıkıntı şimdi başladı kendimizi toparlayıp bir an evvel çeyize ve düğün masraflarına başlamamız lazım :) aileler ve kişilerin araları çok şükür ki düzeldi ya maddiyat olsun tek problemimiz :)

Yarın benim için özel bir gün olucak , sigarayı bırakıcaz sevgilimle:KK14:..1.yılımızı kutlucaz..bugün çabuk bitsin istiyorum:rolleyes::KK9:

woooooooowwwww :) bak bu teklifi bende sunayım. ben içmiyorum ama sevdiceğim çok içiyor belki bana hediye olarak bırakır :)

Back
X