2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Açıkçası bilmiyorum. Aileler tanışmadı daha ama annem yaza nişan olsun adı konsun diyor ki ben de aynı fikirdeyim. Karşı taraftan bir hareket yok, benimki bu konuda pasif.. Abisinin dugunu var yaza, o da ailesine masraf çıkarmak istemiyor anladigim kadarıyla.. Yaza nişan yaparız dediğimde nasip falan diyor.

Bizimde aileler tanışmadı henüz..Geçtiğimiz eylül de benim abim evlendi, onunda kardeşi..Bizde onları bekledik mecbur..Ama bu yaz diyorsun daha bir yıl var..Siz bu kış nişan yapıp, abisi evlendikten sonra düğün yapamaz mısınız?

Bir de karadenizliyim ben :) Bizde de haftada bir gün balık günü, yıllardır aynı değişmez,ama o gün bana başka yemek yaparlardı.:KK53::rolleyes:
valla bizde yemeyen aç kalırdı ilk haftalar zorlandım sonra baktım böyle olmuyo:KK70:
şimdi floryaya yada eminönüne gidip balık yiyelim diye babamı zorluyorum:KK70:

valla bizde yemeyen aç kalırdı ilk haftalar zorlandım sonra baktım böyle olmuyo:KK70:
şimdi floryaya yada eminönüne gidip balık yiyelim diye babamı zorluyorum:KK70:

Annem sen aç kalmamışsın der bana,Açlık ağa'ya kaval çaldırırmış , hep bunu söyleyip duruyo :kk77::kk77: Ama ciddi anlamda büyük bir kayıp benim için balık yememek.

Bakalım yapabilecek mi :kk77: Zaten değişik tatlar deniyorum onun sayesinde..Tantuni hiç yememiştim ilgimi çekmemişti, ona da alıştım şimdi :kk77:

Aaaa a inanmıyorum kız tantunu sevilmez mii sevdiceğimle ünide az mı yedikk mmm canım çekti bak şimdii :kk77: Bende yemek ayıran bi tek ben varım sanıyordum :KK69:

aynı evde olunca daha kolay oluyo bence :)
balayı için nereyi düşünüyosunuz :)
ıstedıgımız bellı bı yer yok aslında canım merkezlere yakın gezıp gorebılcegmız denıze sıfır ama yesıllıklerın ıcınde bı yer ıstedık bıde oyle buyuk otel bınasnda degılde gol evlerı dıye gecıyomus o tarz bısey baktık ama o evler daha cok kalabalık aıleler ıcın sanırım fıyat olarakta baya ucuklar bakalım ben bı kac yer buldum aksama bakıp netlestırırsek haber verırım canım

ıstedıgımız bellı bı yer yok aslında canım merkezlere yakın gezıp gorebılcegmız denıze sıfır ama yesıllıklerın ıcınde bı yer ıstedık bıde oyle buyuk otel bınasnda degılde gol evlerı dıye gecıyomus o tarz bısey baktık ama o evler daha cok kalabalık aıleler ıcın sanırım fıyat olarakta baya ucuklar bakalım ben bı kac yer buldum aksama bakıp netlestırırsek haber verırım canım
http://www.lukkahotel.com/ burayada bakabilirsiniz canım...
biz tatile kuşadasına gitmiştik sessiz sakin bi yer ve bi sürü yer gezdik :)

Aaaa a inanmıyorum kız tantunu sevilmez mii sevdiceğimle ünide az mı yedikk mmm canım çekti bak şimdii :kk77: Bende yemek ayıran bi tek ben varım sanıyordum :KK69:

Ben bir garip insanım ya, daha tadına bakmayıp ta sevmediğim bir sürü şey var..B' ile başlayanlara bir takıntım var , balık,bezelye, bamya, brokoli,enginar,karnıbahar hiç tadına bakmadıklarım :)

Ben bir garip insanım ya, daha tadına bakmayıp ta sevmediğim bir sürü şey var..B' ile başlayanlara bir takıntım var , balık,bezelye, bamya, brokoli,enginar,karnıbahar hiç tadına bakmadıklarım :)
sana inanamıyorumm neler kaçırdığının farkında değilsinn:KK57::KK57:
bende kuru fasulye nohut tarzı şeyleri sevmem:KK12:

Back
X