- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
ooo senın ısın zor canım alcagın hedıyeye not yazarak hepsını toptan kutla bence :) bızde bugun balayını netlestırcez ınsallah bakalımayyy bide doğum gnü sevgililer günü yıl dnümü arka arkaya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo senın ısın zor canım alcagın hedıyeye not yazarak hepsını toptan kutla bence :) bızde bugun balayını netlestırcez ınsallah bakalımayyy bide doğum gnü sevgililer günü yıl dnümü arka arkaya![]()
Hafızam sıfır benim ya, balık yemiyorum ben maalesef hep ondan :)![]()
Açıkçası bilmiyorum. Aileler tanışmadı daha ama annem yaza nişan olsun adı konsun diyor ki ben de aynı fikirdeyim. Karşı taraftan bir hareket yok, benimki bu konuda pasif.. Abisinin dugunu var yaza, o da ailesine masraf çıkarmak istemiyor anladigim kadarıyla.. Yaza nişan yaparız dediğimde nasip falan diyor.
valla zor benim işim nasıl olcak bilmiyorum :)ooo senın ısın zor canım alcagın hedıyeye not yazarak hepsını toptan kutla bence :) bızde bugun balayını netlestırcez ınsallah bakalım
Ye canım sende sevmiyor musun :)
ayyy balık sevilmez mi yaaa gerçi önceden bende sevmezdim babam haftada bir günü balık günü ilan etti mecbur sevdim :)Ahh yiyebilsem yicem de kokusu beni mahvediyor..Sevgilim kararlı bana balığı sevdirecekmiş, hatta kendi yapacakmış :)
ayyy balık sevilmez mi yaaa gerçi önceden bende sevmezdim babam haftada bir günü balık günü ilan etti mecbur sevdim :)
valla bizde yemeyen aç kalırdı ilk haftalar zorlandım sonra baktım böyle olmuyoBir de karadenizliyim ben :) Bizde de haftada bir gün balık günü, yıllardır aynı değişmez,ama o gün bana başka yemek yaparlardı.![]()
olur olur merak etme :) 2 sene sonra evlılık yıldonumumuz ıcınde hedıye dusunmek nasıp olcakmı acaba burdan:)valla zor benim işim nasıl olcak bilmiyorum :)
Ahh yiyebilsem yicem de kokusu beni mahvediyor..Sevgilim kararlı bana balığı sevdirecekmiş, hatta kendi yapacakmış :)
aynı evde olunca daha kolay oluyo bence :)olur olur merak etme :) 2 sene sonra evlılık yıldonumumuz ıcınde hedıye dusunmek nasıp olcakmı acaba burdan:)
valla bizde yemeyen aç kalırdı ilk haftalar zorlandım sonra baktım böyle olmuyo
şimdi floryaya yada eminönüne gidip balık yiyelim diye babamı zorluyorum![]()
Ne güzel işte alıştırır seni hemde elleriyle yapıcakmış kesin yemelisin :) :)
Bakalım yapabilecek miZaten değişik tatlar deniyorum onun sayesinde..Tantuni hiç yememiştim ilgimi çekmemişti, ona da alıştım şimdi
![]()
ıstedıgımız bellı bı yer yok aslında canım merkezlere yakın gezıp gorebılcegmız denıze sıfır ama yesıllıklerın ıcınde bı yer ıstedık bıde oyle buyuk otel bınasnda degılde gol evlerı dıye gecıyomus o tarz bısey baktık ama o evler daha cok kalabalık aıleler ıcın sanırım fıyat olarakta baya ucuklar bakalım ben bı kac yer buldum aksama bakıp netlestırırsek haber verırım canımaynı evde olunca daha kolay oluyo bence :)
balayı için nereyi düşünüyosunuz :)
http://www.lukkahotel.com/ burayada bakabilirsiniz canım...ıstedıgımız bellı bı yer yok aslında canım merkezlere yakın gezıp gorebılcegmız denıze sıfır ama yesıllıklerın ıcınde bı yer ıstedık bıde oyle buyuk otel bınasnda degılde gol evlerı dıye gecıyomus o tarz bısey baktık ama o evler daha cok kalabalık aıleler ıcın sanırım fıyat olarakta baya ucuklar bakalım ben bı kac yer buldum aksama bakıp netlestırırsek haber verırım canım
Aaaa a inanmıyorum kız tantunu sevilmez mii sevdiceğimle ünide az mı yedikk mmm canım çekti bak şimdiiBende yemek ayıran bi tek ben varım sanıyordum
![]()
Aaaa a inanmıyorum kız tantunu sevilmez mii sevdiceğimle ünide az mı yedikk mmm canım çekti bak şimdiiBende yemek ayıran bi tek ben varım sanıyordum
![]()
onuda lısteye eklıyım hemen bakıyım bakalım canım tesekkur ederm :) Kusadasındanda palomayı begendk aslnda ama bakalm bırı olcak ıllakıhttp://www.lukkahotel.com/ burayada bakabilirsiniz canım...
biz tatile kuşadasına gitmiştik sessiz sakin bi yer ve bi sürü yer gezdik :)
sana inanamıyorumm neler kaçırdığının farkında değilsinnBen bir garip insanım ya, daha tadına bakmayıp ta sevmediğim bir sürü şey var..B' ile başlayanlara bir takıntım var , balık,bezelye, bamya, brokoli,enginar,karnıbahar hiç tadına bakmadıklarım :)