2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben bir garip insanım ya, daha tadına bakmayıp ta sevmediğim bir sürü şey var..B' ile başlayanlara bir takıntım var , balık,bezelye, bamya, brokoli,enginar,karnıbahar hiç tadına bakmadıklarım :)

Benimde var canım sevmediklerim patlıcan kabak brokoli enginar bende yemem yani bamya falan :D

burasıda guzelmıs aslında fıyatta normal cıktı ekledım canım lısteye saolasın :)

onuda lısteye eklıyım hemen bakıyım bakalım canım tesekkur ederm :) Kusadasındanda palomayı begendk aslnda ama bakalm bırı olcak ıllakı
bana gezme olsunda otel farketmiyo
şirince, maket köy, yedi uyurlar magarası, meryem ana evi, antik kent, müze, konak meydanı, doğal yaşam parkı, güvercinada kalesi valla gezmelere doyamadık 1 hafta :)

Sokmam seni şantiyeye ben, minicik bişeysin zaten.. başı bağlı kızsın ne olur ne olmaz :KK57:..Senin işyeri adresine gönderirim ben ,en azından daha güvenilir..:KK55::KK55::KK55:

Canım benim çokta düşüncelisin :KK68: Ne olucak canım bana orda yanımda sen varsın korursun beni :) Buraya gelene kadar soğur ama sıcak yenir tantuniii :kk77:

kuzum ben ege tarafını ve akdenizi biliyorum görmediğim yer kalmadı gibi bu bölgelerde karadeniz tarafı veya kapadokya düşünüyorum ama sevgilim akdenizi gezmemiş bilmiyo ne yaparız bilmiyorum :)

Bir karadenizli olarak , git gör derim ya muhteşem karadeniz, doğası, havası apayrı..Benim sevgilim akdenizli, ben karadeniz, ege ye gitmedim bende..Ama kıbrıs ta olabilir diye düşünüyoruz

Canım benim çokta düşüncelisin :KK68: Ne olucak canım bana orda yanımda sen varsın korursun beni :) Buraya gelene kadar soğur ama sıcak yenir tantuniii :kk77:

Ah kuzu sana şantiye maceralarımı anlatsam roman olur :) İsimsiz mektuplar, güller, duvara yazılan acayip şiierler, :KK53::KK53: Olmadı ben sana tantuniyi yerinde ısmarlarım :KK55::KK55:

Bir karadenizli olarak , git gör derim ya muhteşem karadeniz, doğası, havası apayrı..Benim sevgilim akdenizli, ben karadeniz, ege ye gitmedim bende..Ama kıbrıs ta olabilir diye düşünüyoruz
kıbrısta güzel olur bence :)
ben yunan adalarınıda grmeyi çok istiyorumm ilk yurt dışı istiyorduk ama kısa bi sürede tüm hazırlıkları yapıp evlenmeyi planladığımız için bide koştur koştur yurt dışına gitmeyelim dedik ilk yılbaşında solugu yurt dışında alıcaz çocuk olunca ilerde gezmeside zor olur:KK70:

Back
X